01 Aralık 2017, Cuma 16:00:41

İzmir'de ortalık karıştı!

Pegasus Havayolları'na ait İzmir-İstanbul uçağı rötar yapınca Adnan Menderes Havalimanı’nda yolcular ve havayolu şirketi çalışanları arasında arbede çıktı.
  • Arkadaşlar pegasus firmasının rotarsız uçuşumu var zaten
  • Tam hak ettigi gibi yonetilen comarland! 8 yil havacilik sonrasi kendi insanimdan nefret edip yabanci uyruklu bir kadinla evlenmemi saglayan Turkiye!
  • Peki bu kavgalar sadece pegasus tami oluyor saniyorsunuz thy dede oluyor onlari neden hic haber yapmıyorsunuz cunku taraflisiniz cunku gucunuz yetmez
  • O personeli isinden ettiniz sizde batarsiniz insallah bunu yapanlarda ettiklerinin karsiligini bulur insallah
  • Artık devletin bu işe el atması gerek,
  • Tipik bir izmir vakası.
  • Herseyide videoya almasalar olurler nasıl bi toplum olduk ya
  • Arkadasimizin biri klasik pegasus demiş hicbir uçak gecikmeye girmez bi pegasus girer zaten arkadaşım sen havacisinda cezayir de mi havacisin millet keyfinden mi gecikmeye sokuyor uçağı konuşmayın şöyle cahil cahil ..
  • O uçak guvenlıgınız için rötar yapıyor bir türbülans olduğun da hostes hanım normalmi neden sallanıyoruz demeyi biliyorsunuz dıkkatinizi çekerim bindiğiniz o araba degıl uçak ✈️
  • Havayolu şirketleri bu yer hizmetleri çalışanlarının hakkını asla ödeyemez. Şirketin bütün kusurlarının faturası bunlara kesiliyor, ben değil hepimiz işimizi rahatça yaparken bu arkadaşlar büyük çile çekiyor. İnsanlarla uğraşmak dünyanın en zor işidir. Allah sabır versin.

Pegasus Havayolları'na ait İzmir-İstanbul uçağı rötar yapınca Adnan Menderes Havalimanı’nda yolcular ve havayolu şirketi çalışanları arasında arbede çıktı.

Rötar nedeniyle İstanbul’da servis isteyen yolculara bir çalışanın tartışması üzerine üzerine büyüyen olaylara polis müdahele etmek zorunda kaldı. Havayolu şirketi çalışanı olan ve yolculara tartışan kadın görevli ise özür dilemesi için polis tarafından uzun süre ikna edilmeye çalışıldı.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan kalkarak İstanbul Atatürk Havalimanı’na gitmek üzere havalanacak olan Pegasus Havayolları’na ait uçak rötar yapınca Adnan Menderes Havalimanı’nda yolcular ve şirket çalışanları arasında arbede yaşandı. Dün akşam saatlerinde İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda meydana gelen olayda rötarın sebebini öğrenmek isteyen ve rötar nedeniyle geç saatlerde İstanbul’da olacakları için servis talep eden yolcularla buna itiraz eden şirket çalışanları arasında arbede yaşandı.

Kısa sürede büyüyen olaya polis müdahale etti. Yolcular şirket çalışanı hakkında şikayetçi olurken kadın çalışan bir süre polis tarafından yolculardan özür dilemesi için ikna edilmeye çalışıldı. İstanbul uçağı yaklaşık 3 saatlik rötarın ardından gerçekleştirildi.



İzmir'de ortalık karıştı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (78)

Serka ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar pegasus firmasının rotarsız uçuşumu var zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kusbeyin ~ 6 yıl önce
Tam hak ettigi gibi yonetilen comarland! 8 yil havacilik sonrasi kendi insanimdan nefret edip yabanci uyruklu bir kadinla evlenmemi saglayan Turkiye!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airport haber ~ 6 yıl önce
Peki bu kavgalar sadece pegasus tami oluyor saniyorsunuz thy dede oluyor onlari neden hic haber yapmıyorsunuz cunku taraflisiniz cunku gucunuz yetmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tum sorumlular ~ 6 yıl önce
O personeli isinden ettiniz sizde batarsiniz insallah bunu yapanlarda ettiklerinin karsiligini bulur insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilirkişi ~ 6 yıl önce
Artık devletin bu işe el atması gerek,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tipik ~ 6 yıl önce
Tipik bir izmir vakası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
4 ceker ~ 6 yıl önce
Herseyide videoya almasalar olurler nasıl bi toplum olduk ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Operation ~ 6 yıl önce
Arkadasimizin biri klasik pegasus demiş hicbir uçak gecikmeye girmez bi pegasus girer zaten arkadaşım sen havacisinda cezayir de mi havacisin millet keyfinden mi gecikmeye sokuyor uçağı konuşmayın şöyle cahil cahil ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 6 yıl önce
O uçak guvenlıgınız için rötar yapıyor bir türbülans olduğun da hostes hanım normalmi neden sallanıyoruz demeyi biliyorsunuz dıkkatinizi çekerim bindiğiniz o araba degıl uçak ✈️

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramp Şoför ~ 6 yıl önce
Havayolu şirketleri bu yer hizmetleri çalışanlarının hakkını asla ödeyemez. Şirketin bütün kusurlarının faturası bunlara kesiliyor, ben değil hepimiz işimizi rahatça yaparken bu arkadaşlar büyük çile çekiyor. İnsanlarla uğraşmak dünyanın en zor işidir. Allah sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adil ~ 6 yıl önce
O arkadaşların işi yolcuya hizmet etmek ve sabır göstermek.Her çeşit insan var yolcular arasında.Sen eğer onlara sabır gösteremeyecek,her olumsuzlukta yolcuya hakaret edeceksen o işi yapmayacaksın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000