18 Mayıs 2017, Perşembe 10:05:29

Pegasus Ankara'yı uçuracak

Türk sivil havacılığını daha da ileri taşıyabilmek için, İstanbul’u tamamlayacak yeni hub’lar yaratabilmenin ve farklı pazarlara açılabilmenin önemine inanan Pegasus Hava Yolları, Ankara’daki uçuş ağını genişletiyor.
  • Çok güzel olmuş, ancak Ankara - Edremit Körfez uçuşlarını cumartesi-pazartesi-perşembe sabah 9'a koymuşlar, bu hiç iyi değil :(
  • Izmirden de ucuslari yogunlatirsaniza, bizi suneksprese mahkum ediyorsunuz. Izmir Antep niye kalkti Pegasus
  • Saglam gelirlerse Ajetin sonu olur
  • o kadar sakin ve ferah ki fazla ferah aynı anda 2 dış hat uçak olsa pasaport kuyruğu 3 saat sürüyor tek çalışan memurlarla. aynı anda 10 kişinin geçebildiği dış hat güvenlik noktasından bahsetmeyelim bile. Ankara'nın alt yapısı da hazır ve iyi değil yoğunluğa.
  • HAYIRLI OLSUN ESB
  • merhabalar. ben karsta ikamet ediyorum. sivil havacılık konusuna önem veriyor ve özel hava yollarını destekliyor tüm cevremdeki arkadaşlarıma ve aile yakınlarımı özel hava yollarını desteklemek adına uuşlarımı pegasuss havayollarından yapmıyoruz. yılda şahsım en az 10 kez uçuyorum. önemli bir ihtiyaç zuhur etmiştir. pegasuss yönetininden ricam budur. ankarakars/kars ankara uçuşlarını değerlendirsinler. önemli bir ihtiyaç. thy ve zihniyetine bir duyalım. belki rakabetten azda olsa ucuza uçarız. kars ulaştırma bakanılığı sayesinde önemli bir merkez olacaktır. bakü tifliz kars demiryolu önemli bir yolcu ve şehre ekonomi kazandıracaktır. şundan eminim thy bazen ek 2 sefer kars ankara uçuşu yapıyor. sizlerden özellikle arzum bu konuda değerlendirme yapmanızdır. hayırlısı ise başlatırsınız. yeni hatlarınız bazanclı ve bereketli olsun.
  • değerli pegasuss yönetici değerli arkadaşlar. geleceğin şehri karsa ankarakars/kars ankara uçuşlarınızı bekleriz. şunu bilin sizler için çok karlı uçuş olacaktır. thy anadolu jet. bazen 2 veya 3 ek sefer yapıyor. inanıyorum değerlendirirsiniz.
  • Siirt istanbul uçuşlarını da bekliyoruz
  • Hic merak etmeyin , daha oncede denendi , 6 ay sonra kapatirlar.Go-around due to Unstable approach.
  • Yaz tarifesinde GNY ESB seferleri tek sefere düşecek olup Pegasus tan ŞANLIURFA seferinin açılmasını bekliyoruz.

Türk sivil havacılığını daha da ileri taşıyabilmek için, İstanbul’u tamamlayacak yeni hub’lar yaratabilmenin ve farklı pazarlara açılabilmenin önemine inanan Pegasus Hava Yolları, Ankara’daki uçuş ağını genişletiyor.

Haziran ayı itibariyle Ankara Esenboğa Havalimanı merkezli uçuşlarının sayısını artıracak olan Pegasus; Trabzon, Antalya, Adana, Van, Gaziantep, Erzurum, Diyarbakır ve Balıkesir-Edremit olmak üzere 8 yeni noktaya uçuşlar gerçekleştirecek. Halihazırda Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan yurt içinde İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir ve Bodrum’a uçuşları bulunan Pegasus, yeni destinasyonlarıyla birlikte Ankara merkezli yurt içi uçuşlarının sayısını 11’e çıkaracak.

Mehmet T. Nane: “Ankara’yı, iç hat uçuş merkezinden uluslararası bir hub’a dönüştüreceğiz”

Transit pazarının ve direkt uçuşların sağlıklı büyüyebilmesi için, Türkiye’nin hub sayısını ve havaalanı altyapısını geliştirmesi gerektiğini belirten Pegasus Hava Yolları CEO’su Mehmet T. Nane: “Tam da bu sebeple, Pegasus olarak çok önemsediğimiz bir pazar olan Ankara’da uçuş ağımızı genişletiyoruz. Ankara merkezli yurt içi uçuş noktalarımızın sayısını 11’e çıkarmış olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ankara’dan KKTC, Erbil, Amman, Kiev, Viyana, Stuttgart, Köln, Düsseldorf ve yaz döneminde uçtuğumuz Brüksel Charleroi ve Stockholm’a ek olarak, yeni yurt dışı destinasyonları için çalışmalarımız ve izin süreçlerimiz de devam ediyor. Yakında yepyeni yurt dışı noktalarıyla Ankara’yı, iç hat uçuş merkezinden uluslararası bir hub’a dönüştüreceğiz.” dedi.

Pegasus, Ankara atağını özel bir kampanyayla taçlandırıyor

Ankara operasyonlarını büyütmenin mutluluğunu misafirleriyle paylaşmak isteyen Pegasus Hava Yolları’nın kampanyası kapsamında; 15 Haziran – 28 Ekim arası Ankara’dan yapacakları yurt içi seferleri için biletlerini 18-22 Mayıs tarihleri arasında alanlar, kış sezonunda Ankara merkezli direkt seferlerde kullanmak üzere tek yön bedava bilet şifresi kazanacak. Pegasus’un hediye Ankara biletleri, 29 Ekim 2017 – 24 Mart 2018 tarihleri arasında Ankara’dan İstanbul, İzmir, Bodrum, Antalya, Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Trabzon, Erzurum ve Van’a gerçekleşecek direkt seferlerde kullanılabilecek.
 

Pegasus Ankara'yı uçuracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Edremit Körfez ~ 7 yıl önce
Çok güzel olmuş, ancak Ankara - Edremit Körfez uçuşlarını cumartesi-pazartesi-perşembe sabah 9'a koymuşlar, bu hiç iyi değil :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirim ~ 7 yıl önce
Izmirden de ucuslari yogunlatirsaniza, bizi suneksprese mahkum ediyorsunuz. Izmir Antep niye kalkti Pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bitti ~ 7 yıl önce
Saglam gelirlerse Ajetin sonu olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankaralıya ~ 7 yıl önce
o kadar sakin ve ferah ki fazla ferah aynı anda 2 dış hat uçak olsa pasaport kuyruğu 3 saat sürüyor tek çalışan memurlarla. aynı anda 10 kişinin geçebildiği dış hat güvenlik noktasından bahsetmeyelim bile. Ankara'nın alt yapısı da hazır ve iyi değil yoğunluğa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankarali ~ 7 yıl önce
Çok basit bir konuya takılmışsınız. Mevcut durumda stabil bir yoğunluk oluşmadığı için personel sayısı ayarlanamamış olabilir. Önemli olan terminalin kapasitesi. Personel her zaman bulunur. Önemli olan dış hat yolcusunun düzenli olarak gelmesidir.
ECN ~ 7 yıl önce
HAYIRLI OLSUN ESB

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karsiçin ~ 7 yıl önce
merhabalar. ben karsta ikamet ediyorum. sivil havacılık konusuna önem veriyor ve özel hava yollarını destekliyor tüm cevremdeki arkadaşlarıma ve aile yakınlarımı özel hava yollarını desteklemek adına uuşlarımı pegasuss havayollarından yapmıyoruz. yılda şahsım en az 10 kez uçuyorum. önemli bir ihtiyaç zuhur etmiştir. pegasuss yönetininden ricam budur. ankarakars/kars ankara uçuşlarını değerlendirsinler. önemli bir ihtiyaç. thy ve zihniyetine bir duyalım. belki rakabetten azda olsa ucuza uçarız. kars ulaştırma bakanılığı sayesinde önemli bir merkez olacaktır. bakü tifliz kars demiryolu önemli bir yolcu ve şehre ekonomi kazandıracaktır. şundan eminim thy bazen ek 2 sefer kars ankara uçuşu yapıyor. sizlerden özellikle arzum bu konuda değerlendirme yapmanızdır. hayırlısı ise başlatırsınız. yeni hatlarınız bazanclı ve bereketli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kars ~ 7 yıl önce
değerli pegasuss yönetici değerli arkadaşlar. geleceğin şehri karsa ankarakars/kars ankara uçuşlarınızı bekleriz. şunu bilin sizler için çok karlı uçuş olacaktır. thy anadolu jet. bazen 2 veya 3 ek sefer yapıyor. inanıyorum değerlendirirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siirtli ~ 7 yıl önce
Siirt istanbul uçuşlarını da bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mint ~ 7 yıl önce
Hic merak etmeyin , daha oncede denendi , 6 ay sonra kapatirlar.Go-around due to Unstable approach.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankarali ~ 7 yıl önce
Esenboğanin yurtdisi yolcu sayisi yeterince var. Pegasus açtığında herkes görecek. İstanbulda saatlerce beklemek yerine, tum Anadolu illeri ferah ve sakin havalimani olan Ankarayi tercih edecektir.
Şanlıurfa ~ 7 yıl önce
Yaz tarifesinde GNY ESB seferleri tek sefere düşecek olup Pegasus tan ŞANLIURFA seferinin açılmasını bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000