02 Ekim 2017, Pazartesi 12:38:43

Pegasus İzmir-Muş seferlerini duyurdu

Pegasus Hava Yolları, İzmir’den Muş’a direkt seferlere başladı.
  • İzmir muş direk uçuşları neden iptal edildi.
  • Sunexpress'in sürekli yüksek dolulukla uçtuğu ADB-DIY hattında direkt sefer koymanın zamanı gelmedi mi?
  • Bi zonguldaka uçamadınız. Almanlar 8 senedir uçuyor.
  • izmirin bu şekilde diğer şehirlere bağlanması güzel ama izmirdeki potansiyeli de keşfetmek lazım. Aegean atina uçuşları ile pastayı tüketiyor. Biraz daha uygun fiyat verebilirse pegasusta bağlantılarla kullanabilir bu hattı. aegeanin uçmadığı tarihlere özellikle haftasonu tatili için çok iyi olur. Ayrıca eğer sunexpress bu fiyatlara rağmen bu kadar çok kuzeye uçabiliyorsa pegasus o hatta girse kimbilir neler olur.
  • İzmir erzurum seferi de olsun.
  • izmir-antalya seferlerini neden kaldırdınız?
  • Adf-Saw seferlerini bekliyoruz
  • İzmir-Maraş Hattını açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz koskoca şehirden İzmire direk sefer yok aktarma yapmaktan bıktık sesimizi duyun ADB-KCM Seferlerini bekliyoruz.
  • ADB-OGU neden kaldırdınız,ne güzel dolu dolu uçuyordunuz?
  • Pegasus doluluk oranı yüksek olan Ordu-Giresun/ İzmir uçuşlarını vazgeçti.Pegasus'tan sonra İzmir/Ordu-Giresun uçuşlarına başlayan Sunexpress şimdi bu kaymağı yiyor..Sunexpress kış dönemi de Ordu-Giresun/ İzmir uçuşlarını sürdürecek..Pegasus neden bu hattı iptal etti halen anlamış değiliz..

Pegasus Hava Yolları, İzmir’den Muş’a direkt seferlere başlıyor. İzmir merkezli yurt içi uçuşlarının sayısını artırmaya devam eden Pegasus’un 29 Ekim’de başlayacak İzmir-Muş karşılıklı direkt seferleri ile misafirler; Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar olmak üzere haftanın 4 günü, İzmir’den Muş’a her şey dahil 89,99 TL’den başlayan fiyatlarla ulaşabilecek.

Pegasus’un İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan yurt içinde Muş dışında; Adana, Ankara, Batman, Elazığ, Erzincan, Hatay, İstanbul Atatürk Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Kayseri, Mardin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa ve Trabzon olmak üzere 15 noktaya direkt uçuşu bulunuyor.

Pegasus misafirleri, İzmir-Muş karşılıklı seferleri için biletlerini www.flypgs.com, mobile.flypgs.com ve Pegasus’un mobil uygulamaları aracılığıyla satın alabilir.

Pegasus İzmir-Muş seferlerini duyurdu

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Ayşe ~ 6 yıl önce
İzmir muş direk uçuşları neden iptal edildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diyarbakır ~ 7 yıl önce
Sunexpress'in sürekli yüksek dolulukla uçtuğu ADB-DIY hattında direkt sefer koymanın zamanı gelmedi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kömür ~ 7 yıl önce
Bi zonguldaka uçamadınız. Almanlar 8 senedir uçuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karşıyakalı ~ 7 yıl önce
izmirin bu şekilde diğer şehirlere bağlanması güzel ama izmirdeki potansiyeli de keşfetmek lazım. Aegean atina uçuşları ile pastayı tüketiyor. Biraz daha uygun fiyat verebilirse pegasusta bağlantılarla kullanabilir bu hattı. aegeanin uçmadığı tarihlere özellikle haftasonu tatili için çok iyi olur. Ayrıca eğer sunexpress bu fiyatlara rağmen bu kadar çok kuzeye uçabiliyorsa pegasus o hatta girse kimbilir neler olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih ~ 7 yıl önce
İzmir erzurum seferi de olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir Erzurum ~ 7 yıl önce
Zaten haftada 5 gün sefer var.. E Günaydın.
serdar ~ 7 yıl önce
izmir-antalya seferlerini neden kaldırdınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
02 ~ 7 yıl önce
Adf-Saw seferlerini bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maraşlı ~ 7 yıl önce
İzmir-Maraş Hattını açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz koskoca şehirden İzmire direk sefer yok aktarma yapmaktan bıktık sesimizi duyun ADB-KCM Seferlerini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgt ~ 7 yıl önce
ADB-OGU neden kaldırdınız,ne güzel dolu dolu uçuyordunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORDU GİRESUN ~ 7 yıl önce
Pegasus doluluk oranı yüksek olan Ordu-Giresun/ İzmir uçuşlarını vazgeçti.Pegasus'tan sonra İzmir/Ordu-Giresun uçuşlarına başlayan Sunexpress şimdi bu kaymağı yiyor..Sunexpress kış dönemi de Ordu-Giresun/ İzmir uçuşlarını sürdürecek..Pegasus neden bu hattı iptal etti halen anlamış değiliz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ Asarcık ~ ~ 7 yıl önce
Ordu-Giresun İzmir frekansının bir kısım yolcusu belki yarısı Samsun yolcusu.Samsun Çarşamba Havalimanı Kasım'da açıldığında Sunexpress de tıpkı Pegasus gibi OrduGiresun-İzmir frekansını terk ederse şaşırma.... Ünye-İkizce-Çaybaşı yolcularının da bir kısmı belki çoğu Samsun'u kullanıyor mesafeden dolayı...Umarım OrduGiresun-İzmir frekansları devam eder.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000