15 Mayıs 2017, Pazartesi 10:25:20

Pegasus kış sezonunu açtı

Pegasus Hava Yolları, heyecanla beklenen kış sezonunu özel fiyatlarıyla açıyor.
  • Çok şükür, bu kış da yasadik....helal pgs
  • Bedava kavga, bedavada rezillik, esek le seyhat edin yinede PGS ye binme yin. Sonra PGS nin kasasina giren her TL kole sistemine destek demek. yurt icinde bir lastigi degistirmek icin 8 saat yolculari bekleten sirket.
  • Şu batum uçuşlarını açın tekrar ayrıca moskova domodedovo hariç vnukovo da başlayın thy den sonra sizi de görmek isteriz orada
  • Kışın ne yapiyim ?????Zaten bu hava yolları şirketlerinin kampanya yaptığı zamanlar ya kışın (müşterinin az olduğu zamanlar) ya da ramazan ayı.Yapsanıza yazın bir kampanya .Kampanya diyorum ama benim yaz için düşündüğüm fiyat 100-150 TL arasında bir fiyat .Bunların dediği gibi 30 TL demiyorum.Tük hava yolları maşallah 7-8 ay öncesinden yaz bilet fiyatlarını kişi başı 350 TL olarak belirlemiş.Üç kişilik bir aile gitse bir milyardan fazla yol ücreti tutuyor.Bir asgari ücretli bir vatandaş bunu nasıl ödeyebilir ?Ondan dolayı da adam mecburen otobüsle gidiyor.Daha sonrada hava yoları şirketleri biz zarar ettik diye söyleniyorlar siz bu akıldayken daha çok zarar edersiniz ?
  • Ucuz bılet satmaya devam ederlerse battı batacak zaten zor durumdalar
  • https://book.flypgs.com/Common/MemberRezvResults.jsp?activeLanguage=TR
  • Pegasus'um benim ..satışa açılmadı battı diyenler nerde ?
  • o fiyatlara bulabilen varsa yeşillendirsin

Pegasus Hava Yolları, heyecanla beklenen kış sezonunu özel fiyatlarıyla açıyor. Kış aylarında gönüllerince gezebilmek için biletlerini 15 – 26 Mayıs arasında alanlar, 29 Ekim 2017 – 24 Mart 2018 tarihleri arasında Pegasus’un kış sezonu başlangıç fiyatlarıyla diledikleri yerlere uçabilecek. Pegasus’un yurt içi uçuşları 29,99 TL, yurtdışı uçuşları ise 39,99 $’dan başlayan bilet fiyatlarıyla misafirlerle buluşacak.

Pegasus’un 32’si yurt içinde olmak üzere 40 ülkedeki toplam 103 uçuş noktasına ve tarife bilgilerine www.flypgs.com üzerinden ulaşabiliyor. Kampanya biletleri, Pegasus web sitesi www.flypgs.com  ve Pegasus’un mobil kanalları üzerinden alınabiliyor.
 

Pegasus kış sezonunu açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Oh ~ 7 yıl önce
Çok şükür, bu kış da yasadik....helal pgs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 7 yıl önce
Bedava kavga, bedavada rezillik, esek le seyhat edin yinede PGS ye binme yin. Sonra PGS nin kasasina giren her TL kole sistemine destek demek. yurt icinde bir lastigi degistirmek icin 8 saat yolculari bekleten sirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pgspersonel ~ 7 yıl önce
Sen eşşeğe bin kardeşim 30-40 tl ye 100 milyon$ lık uçağa biniyor bu millet pegasus olmasa uçmayı rüyanızda görürsünüz siz işiniz gücünüz eleştiri birkere de şükredin be kardeşim dünyadaki insanların %7 ila %10 u anca uçuyor sizde bu dilimdesiniz madem bu kadar herşeyi biliyorsunuz bu işler bu kadar kolay kurun bi havayolu da uçurun milleti kendi istediğiniz standartlarda ama boş boş konuşmayın havacılık sektörünü bilmeden içinde olmadan öyle karşıdan konuşmayın
Bu azimle ~ 7 yıl önce
sen garibim esege de bir kulp bulursun
Rus asilli LAZ ~ 7 yıl önce
Şu batum uçuşlarını açın tekrar ayrıca moskova domodedovo hariç vnukovo da başlayın thy den sonra sizi de görmek isteriz orada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 7 yıl önce
Kışın ne yapiyim ?????Zaten bu hava yolları şirketlerinin kampanya yaptığı zamanlar ya kışın (müşterinin az olduğu zamanlar) ya da ramazan ayı.Yapsanıza yazın bir kampanya .Kampanya diyorum ama benim yaz için düşündüğüm fiyat 100-150 TL arasında bir fiyat .Bunların dediği gibi 30 TL demiyorum.Tük hava yolları maşallah 7-8 ay öncesinden yaz bilet fiyatlarını kişi başı 350 TL olarak belirlemiş.Üç kişilik bir aile gitse bir milyardan fazla yol ücreti tutuyor.Bir asgari ücretli bir vatandaş bunu nasıl ödeyebilir ?Ondan dolayı da adam mecburen otobüsle gidiyor.Daha sonrada hava yoları şirketleri biz zarar ettik diye söyleniyorlar siz bu akıldayken daha çok zarar edersiniz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehe sen cok biliyon ~ 7 yıl önce
adamın okadar argesı tıcaretı var arastırma yapıyor optimum bilet fiyatını buluyor sen oturdugun yerden sallıyorsun.bızım halkımız.kahvede cay ıcerken ulke sırket kurtarmaya bayılıyor.herkesın herkonuda fıkrı var
Misafir ~ 7 yıl önce
Ucuz bılet satmaya devam ederlerse battı batacak zaten zor durumdalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He he ~ 7 yıl önce
Senin kafayla gidilseydi batardı zaten
Al Sana Link 22 TL ~ 7 yıl önce
https://book.flypgs.com/Common/MemberRezvResults.jsp?activeLanguage=TR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asdf ~ 7 yıl önce
Pegasus'um benim ..satışa açılmadı battı diyenler nerde ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok valla hiç ~ 7 yıl önce
o fiyatlara bulabilen varsa yeşillendirsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000