04 Nisan 2017, Salı 12:57:50

Pegasus uçağında VIP yolcu krizi!

Pegasus Havayolları’nın önceki gün İstanbul’dan Konya’ya gidecek uçağının piste ilerlediği sırada geri dönmesi ve uçağa VIP yolcu binmesi yolcuları rahatsız etti. Yolcular uzun süre olayı protesto etti.
  • bu korumalar belinde silahıylada girmiştir kabine ne güzel memleket.
  • İlgili kişi eski bir politikacının oğlu ve siyasetçidir. Beraberindeki kişilerin VIP salonu kullanma hakkı olmadığı ve kişinin de ısrarla onları da vip'den götürmek istemesinden sorun yaşanmış. isterseniz bırakın vip yolcuyu ondan sonra nasıl uğraşırsınız bilinmez
  • Bu ne yazık ki bir eğitim işi. Bu memlekette eline mühürü alan herkes maalesef zavallı bir önemsenmek ihtiyacı içinde ve bunun için geberiyor. Bu VIP biraz eğitimli bir VIP olsa bu kadar insana bunu yapamam der ve bir sonraki uçakta VIPlenirdi. Bunlar iyi günlerimiz...
  • Adam olan herkes o uçak park pozisyonuna geri geldiğinde uçaktan inerdi. Sadece VIP yolcular giderdi ve büyük olay
  • Yıllardır pegasus ile uçarım ama bu güne kadar VIP'nin V'sini görmedim. İlginç bir durum. Ayrıca yapılan çok ayıp.
  • Bu tür saygısızlıklar ülkemizde her zaman yapılmış ve yapılmaktadır. Bu sorunu ancak düşünce ve davranışlarımızda saygıyı en ön plana alarak çözebiliriz.
  • hangi ileri,medeni ülkede bizdeki gibi adına vip denen rezalet uygulama var ve varsa da nasıl var ? bu ne gösteriş merakıdır ayrıcalık hastalığıdır, hem de aile boyu. bunlardan kurtulamadığımız müddetçe ileri gitmemiz mümkün değil gidemiyoruz da ama kimin umurunda ki.
  • Rical listesi yeniden gözden geçirilmeli yeni bir düzenleme yapılmalı dıdısının dıdısı bile vıp ayıp yahu
  • DEDİM BEN SİZE BU ŞİRKET NANE diye
  • burdan tüm sevenlerime selam gönderiyorum mae

Pegasus Havayolları’nın önceki gün İstanbul’dan Konya’ya gidecek uçağının piste ilerlediği sırada geri dönmesi ve uçağa VIP yolcu binmesi yolcuları rahatsız etti. Yolcular uzun süre olayı protesto etti.

Pegasus Havayolları’nın PC 2702 sefer sayılı İstanbul-Konya uçağı önceki gün yolcularını almak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı’nda körüğe yanaştı. Ekonomi sınıfı tüm yolcularını alan uçağa bir de VIP yolcunun gelmesi bekleniyordu.  Bütün yolcuların uçaktaki yerlerini almasından sonra VIP yolcunun uçağa yetişemeyeceği bilgisi verildi. Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu pist başına ilerlemek üzere körükten ayrıldı. Push back adı verilen apron aracı ile itilen uçak kalkış için apronda ilerlemeye başladı.

Bu sırada adı açıklanmayan VIP yolcunun havalimanına geldiği bilgisi kokpit ekiplerine iletildi. Pilot tekrar körüğe yanaşacaklarını anons etti. Bir süre sonra uçağın ön kapısından VIP bir yolcu ve üç koruması girdi. 1A – 1B, 3 ve 4 numaralı koltuğa oturan yolcuların kim olduğuna ilişkin bilgi verilmedi ancak yolcular bu durumdan oldukça rahatsız oldu. Bazı yolcular, uçağı geri döndüren kişilerle ilgili şikayetçi olacağını bildirirken kabin ekipleri ile yolcular arasında kısa süreli tartışmalar yaşandı.

Sonrasında uçak 40 dakika gecikmeli olarak seferine devam etti.

THY’DE DE YAŞANMIŞTI

Bir süre önce de THY’nin Gaziantep-İstanbul seferini yapacak uçağı havalimanı müdürünün talimatıyla pist başından geri döndürülerek uçağı kaçırmak üzere olan yolcular uçağa alınmak istenmişti.

©AirportHaber

Pegasus uçağında VIP yolcu krizi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (74)

misafir ~ 7 yıl önce
bu korumalar belinde silahıylada girmiştir kabine ne güzel memleket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no name ~ 7 yıl önce
İlgili kişi eski bir politikacının oğlu ve siyasetçidir. Beraberindeki kişilerin VIP salonu kullanma hakkı olmadığı ve kişinin de ısrarla onları da vip'den götürmek istemesinden sorun yaşanmış. isterseniz bırakın vip yolcuyu ondan sonra nasıl uğraşırsınız bilinmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski VIP ~ 7 yıl önce
Bu ne yazık ki bir eğitim işi. Bu memlekette eline mühürü alan herkes maalesef zavallı bir önemsenmek ihtiyacı içinde ve bunun için geberiyor. Bu VIP biraz eğitimli bir VIP olsa bu kadar insana bunu yapamam der ve bir sonraki uçakta VIPlenirdi. Bunlar iyi günlerimiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam olan ~ 7 yıl önce
Adam olan herkes o uçak park pozisyonuna geri geldiğinde uçaktan inerdi. Sadece VIP yolcular giderdi ve büyük olay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mstf ~ 7 yıl önce
Yıllardır pegasus ile uçarım ama bu güne kadar VIP'nin V'sini görmedim. İlginç bir durum. Ayrıca yapılan çok ayıp.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXXXX ~ 7 yıl önce
Bu tür saygısızlıklar ülkemizde her zaman yapılmış ve yapılmaktadır. Bu sorunu ancak düşünce ve davranışlarımızda saygıyı en ön plana alarak çözebiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 7 yıl önce
hangi ileri,medeni ülkede bizdeki gibi adına vip denen rezalet uygulama var ve varsa da nasıl var ? bu ne gösteriş merakıdır ayrıcalık hastalığıdır, hem de aile boyu. bunlardan kurtulamadığımız müddetçe ileri gitmemiz mümkün değil gidemiyoruz da ama kimin umurunda ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bence ~ 7 yıl önce
Rical listesi yeniden gözden geçirilmeli yeni bir düzenleme yapılmalı dıdısının dıdısı bile vıp ayıp yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaaa ~ 7 yıl önce
DEDİM BEN SİZE BU ŞİRKET NANE diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alakasız yorumlar ~ 7 yıl önce
burdan tüm sevenlerime selam gönderiyorum mae

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000