22 Ocak 2018, Pazartesi 14:32:09

Pegasus'tan mağduriyet ödemesi

Kaza sonrası yolculara tazminat ödenip ödenmeyeceği tartışılırken, yolculara firma tarafından mağduriyet ödemesi olarak 2 bin TL para yatırıldığı öne sürüldü.
  • Uçak kiralıktır veya perte çıkmıştır sigorta v.s hepsi vardır sonuçta milyon dolarlık uçaklar elbette önlemi alınmıştır. Ama beğenirsiniz beğenmezsiniz THY bugün dünyada en fazla noktaya uçan milli gururumuz ama nedense bizim gibi maddi durumu iyi olmayanlar milli gururumuza binemiyor neden çünkü her türlü her zaman diğerlerinden daha pahalı. o yüzden pegasus gibi bizlere hitap eden firmaları desteklemek lazım. Bu ve benzeri firmaları çökertirsek aslında kendi topuğumuza sıkarız. Ondan sonra burada fırsatçılık yapmaya çalışanlar ilk ağlayanlar olur!!!
  • Onların sayesinde otobüs bileti fiyatına uçakla tanıştık.Nankörlük etmeyelim.Allah yolcuları ve pegasusu hizmetlerinden dolayı korudu.Büyük geçmişler olsun.İyiki varsın Pegasus.
  • Malesef böyle kazaları fırsat bilen , fırsatçılık yapanlar var ve bu uyanıklar dava açtığında digerleride sürü psikolojisiyle dava açıyor. Olayda kimsenin burnu bile kanamadı. Tek mağduriyetleri geç kavuştukları bagajlarıdır. Ayıptır gunahtir Ucuza uçuran guzel bir hizmet veren , rakabet saglayan bir yerli havayolunu mağdur etmek vicdana ve insaniyetlige sigmaz...!
  • Tabiki dava acarlar. Sirketin 2000 tl odemeyle isi kapatma fikirleri personeline yaptigi thales pisagorun bile cozemeyecegi kar payi odemelerine benzemedi demek ki
  • Millet olmedigine şükür etmez zaten bizim millet oldum olasi kazayi hep buyuk ikramiye gibi gormustur o yuzden iflah da olmaz
  • Ölen yaralanan var mı? Ne parası?
  • THY sıfır risk... gerekirse inmez, kalkmaz, bekler. Bu insanları kızdırır ama doğru olan budur... Pegasus Allaha emanet... Risk var, güvenlik, temizlik, ikram sıfır..
  • Sonuna kadar hakkınızı arayın cin alinin verdiği 2000 tl sus payıdır avrupada bu olsa milyonları cebe indirir kazazede.gerekirse avrupa insan hakları mahmemesine heryere başvurun hakkınızı arayın.bu hak meselesidir.madem beni uçuruyon benim can güvenliğimide sağlamak zorundasın pegasus.öyle 3 kuruşa 5 köfteden olmayın.
  • Bu işler kabin memuru kandırmaya benzemez pgs cin olmadan adam çarpma belanı bulacaksın yakındır.
  • 2 bin tl için kendinizi satmayın dava açın hakkınızı alın pegasus zihniyetini biliyoruz

Pegasus uçağının Trabzon'da yaşadığı kaza sonrası yolculara tazminat ödenip ödenmeyeceği tartışılırken, yolculara firma tarafından mağduriyet ödemesi olarak 2 bin TL para yatırıldığı öne sürüldü.

Trabzon’da 13 Ocak 2018 tarihinde Pegasus firmasına ait uçağın pistten çıkması sonucu meydana gelen kazada 162 yolcu sorunsuz tahliye edilmiş, uçak yapılan başarılı bir kurtarma operasyonu ile Havalimanında müsait bir alana çekilmişti. 61saat.com'da yer alan habere göre, kaza sonrası yolculara tazminat ödenip ödenmeyeceği tartışılırken, yolculara firma tarafından mağduriyet ödemesi olarak 2 bin TL para yatırıldığı kaydedildi. Bu meblağ kabul eden yolcuların IBAN numarası alınarak hesaplarına para yatırıldığı ortaya çıktı.

PARAYI ALAN DAVA AÇABİLECEK Mİ?

Hesaplarına yatan bu paraları kabul eden kişilerin Pegasus’a dava açma haklarından mahrum kalacağı yönündeki dedikoduları ise alanında uzman hukukçular yalanladı. Her yolcunun dava açma hakkına sahip olduğunu, bu parayı almakla dava açma hakkından feragat ettikleri yönündeki bilgilerin yanlış olduğunu ifade ettiler. Birçok yolcu yaşadığı büyük korku panik, ve mağduriyet nedeniyle maddi manevi tazminat davası açmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında.

Pegasus'tan mağduriyet ödemesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

mehmet ~ 6 yıl önce
Uçak kiralıktır veya perte çıkmıştır sigorta v.s hepsi vardır sonuçta milyon dolarlık uçaklar elbette önlemi alınmıştır. Ama beğenirsiniz beğenmezsiniz THY bugün dünyada en fazla noktaya uçan milli gururumuz ama nedense bizim gibi maddi durumu iyi olmayanlar milli gururumuza binemiyor neden çünkü her türlü her zaman diğerlerinden daha pahalı. o yüzden pegasus gibi bizlere hitap eden firmaları desteklemek lazım. Bu ve benzeri firmaları çökertirsek aslında kendi topuğumuza sıkarız. Ondan sonra burada fırsatçılık yapmaya çalışanlar ilk ağlayanlar olur!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SÜPER PEGASUS ~ 6 yıl önce
Onların sayesinde otobüs bileti fiyatına uçakla tanıştık.Nankörlük etmeyelim.Allah yolcuları ve pegasusu hizmetlerinden dolayı korudu.Büyük geçmişler olsun.İyiki varsın Pegasus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emin ~ 6 yıl önce
Malesef böyle kazaları fırsat bilen , fırsatçılık yapanlar var ve bu uyanıklar dava açtığında digerleride sürü psikolojisiyle dava açıyor. Olayda kimsenin burnu bile kanamadı. Tek mağduriyetleri geç kavuştukları bagajlarıdır. Ayıptır gunahtir Ucuza uçuran guzel bir hizmet veren , rakabet saglayan bir yerli havayolunu mağdur etmek vicdana ve insaniyetlige sigmaz...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 6 yıl önce
Sana ne kardeşim. Sen mi mağdursun. Zaten mağduriyet yok ise yargı tazminat vermez.
Analiz ~ 6 yıl önce
Tabiki dava acarlar. Sirketin 2000 tl odemeyle isi kapatma fikirleri personeline yaptigi thales pisagorun bile cozemeyecegi kar payi odemelerine benzemedi demek ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erkan ~ 6 yıl önce
Millet olmedigine şükür etmez zaten bizim millet oldum olasi kazayi hep buyuk ikramiye gibi gormustur o yuzden iflah da olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasta insanlar ~ 6 yıl önce
Ölen yaralanan var mı? Ne parası?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 6 yıl önce
THY sıfır risk... gerekirse inmez, kalkmaz, bekler. Bu insanları kızdırır ama doğru olan budur... Pegasus Allaha emanet... Risk var, güvenlik, temizlik, ikram sıfır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 6 yıl önce
Öleceksiniz thy övmekten. Bu haberin thy ile ne alakası var? Amacınız Türk sivil havacılığını ayakta tutmak olsun, o şirket bu şirket demektense ortak paydada buluşun. Her insanın hayattan beklentisi farklıdır, her şirketin de vizyonu farklıdır, thy ülkemizin bayrak taşıyıcısı, dünyaya karşı daha iyi bir imaj çizmeli, pgs ülkedeki insanları ucuz bir şekilde yurtiçinde seyahat ettirebiliyor mu ettiriyor, bizim insanlarımızın beklentisi thyde uçsa bile first class olduğu için herkes atıp tutacak. Havacılık bilinci bambaşka bir şey, hiçbir şirket de imajını çizecek saçma hatalara yer verecek kadar emniyetsiz uçuş sergilemiyor. Ben thynin de rüzgar limitini aştık bir daha inmeyi deneyeceğiz diye pas geçme anonsunu duydum, limit aşılmışken inmeyi tekrar denemek de büyük bir risktir ama öve öve bitiremediğiniz thy yapınca ah vah nazar değdi oluyor. Yapmayın etmeyin, havacılık bu, her şey olabilir. Şirketçiliği bırakın gelişmeye odaklanın
Zeynep bildiren ~ 6 yıl önce
Yurt dışı seyahatlerimde Pegasus ile yolculuklarımda hiç bir sorun yaşamadım iki yıldır THY ile yurt dışına seyahat ediyorum 2017 başında moskova dan dönüşte THY uçağının kalkmasına 2 saat kala havalimanına yetişemeyeceğim kaygısı ile THY aradık merkez telefonlarını kapattığı için rötar yaptıramadım malesef uçağı kaçırdım aynı gün Pegasus ile Türkiye'ye döndüm anlayacağınız ALLAHA emanetiz
THY ~ 6 yıl önce
Çok bilmiş arkadaşım, THY 'nin bugüne kadar kaç uçağı düştü ve bu kazalarda kaç THY yolcusu hayatını kaybetti. Birde bundan bahset... Kaza insanın olduğu heryer de olur. Allah beterlerinden korusun. Keşke güzel bir iki kelam etsende bizde seni efendi zannetsek.
Dany ~ 6 yıl önce
Sonuna kadar hakkınızı arayın cin alinin verdiği 2000 tl sus payıdır avrupada bu olsa milyonları cebe indirir kazazede.gerekirse avrupa insan hakları mahmemesine heryere başvurun hakkınızı arayın.bu hak meselesidir.madem beni uçuruyon benim can güvenliğimide sağlamak zorundasın pegasus.öyle 3 kuruşa 5 köfteden olmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oscar ~ 6 yıl önce
Bu işler kabin memuru kandırmaya benzemez pgs cin olmadan adam çarpma belanı bulacaksın yakındır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oscar'cım, ~ 6 yıl önce
Beddua döner dolaşır edenin başına gelir..... sor büyüklerine bir istersen.... beddua etmeyi bırak belki kovulmazsin, ne dersin?
Kendinizi satmayın ~ 6 yıl önce
2 bin tl için kendinizi satmayın dava açın hakkınızı alın pegasus zihniyetini biliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübe ~ 6 yıl önce
Konuşuyor. Zamanında çok sattın kendini galiba

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000