06 Nisan 2017, Perşembe 13:06:48

Pegasus'tan yeni kampanya

Pegasus Hava Yolları Nisan ayı “Uç Uç Günleri” kampanyasında Pegasus Plus üyelerine seçili iç hatlarda % 30, Pegasus Plus Kredi Kartı sahiplerine ise % 40 indirimli uçuş fırsatı sunuyor.
  • Bune arkadaşım zam yok hak yok zam yerine uyduruk prim koymuşlar neymiş oda rapor almıyacan işe gelmemezlik yapmıyacaksın
  • Zam istiyoruz düzenli vardiya istiyoruz roster lar ölmesin
  • Önce bindirim sınra indirim yapar bizim yaramaz Cin Ali.
  • Antalya-Elazığ uçuşlarının 17 Nisanda başlayacagını neden haber olarak yapmıyorsunuz ?
  • bazi hatlarda tk dan daha pahali.Neyin suksesidir bu anlayamadim valla
  • İc hatlar demisler, ama bu resmen SAW kampanyasi. Turkiye'yi İstanbul'dan ibaret sanan cahiller.

Pegasus Hava Yolları Nisan ayı  “Uç Uç Günleri” kampanyasında Pegasus Plus üyelerine seçili iç hatlarda % 30, Pegasus Plus Kredi Kartı sahiplerine ise % 40 indirimli uçuş fırsatı sunuyor. Nisan ayının Uç Uç Günleri kampanyası ile biletlerini 6-7 Nisan tarihlerinde www.flypgs.com’dan ve Pegasus Mobil Uygulamasından alanlar, iç hat uçuşlarını 26 Mayıs – 22 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirecekler.

Pegasus’un Uç Uç kampanyası İstanbul Sabiha Gökçen ile Ankara, Antalya, Alanya, Bodrum, Dalaman, Denizli, Edremit, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Ordu-Giresun, Samsun, Sivas ve Trabzon; Adana ile Antalya, Bodrum ve Trabzon, Antalya ile Trabzon, Ankara ile Bodrum ve İzmir ile Antalya ve Sivas arasındaki karşılıklı seferlerde geçerli olacak.

Nisan ayı “Uç Uç Günleri”  indiriminden, Pegasus Plus’a üye olmayan misafirler de biletlerini almadan önce www.flypgs.com/plus/ adresinden veya Pegasus’un mobil sitesi ve Mobil Uygulamaları üzerinden Pegasus Plus programına ücretsiz üye olarak faydalanabilir ve Pegasus Plus ayrıcalığı ile seyahat etmenin tadını çıkarabilirler.

Misafirler, Pegasus’un 32 yurt içi uçuş noktası ve kampanya ile ilgili detaylı bilgilere www.flypgs.com üzerinden ulaşabilir.

Pegasus'tan yeni kampanya

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

İsmail ~ 7 yıl önce
Bune arkadaşım zam yok hak yok zam yerine uyduruk prim koymuşlar neymiş oda rapor almıyacan işe gelmemezlik yapmıyacaksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ram ~ 7 yıl önce
Zam istiyoruz düzenli vardiya istiyoruz roster lar ölmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MH ~ 7 yıl önce
ERDİNÇ MERİÇLİ ZAM NEDEN YAPILMADI BİZLER NEDEN ADAM YERİNE KOYULMAYIP AÇIKLAMA YAPMADIN. İŞİNE GELDİĞİNDE BİZLERİ TOPLAMAYI BİLİYORSUN. YÜZÜNMÜ YOK KORKUYORMUSUN. NEDEN? SAVUNMA ALMAK SENİN KOLAYINA GELİYOR İSTEMEYEN S... GİTSİN DEMEK KOLAYINA GELİYOR, HAYAT ÖYLE SENİN İSTEDİĞİN GİBİ OLMAYACAK SN ERDİNÇ MERİÇLİ. İDRİ İŞLER SAVUNMA ALMAKTAN BAŞKA NE İŞE YARIYOR ERDİNÇ MERİÇLİ KAÇ PERSONEL ÇLIŞTIRIYOSUN İDARİ İŞLERDE SAVUNMA ALMAK İÇİN ERDİNÇ MERİÇLİ SABAH SEKİZDE GELİP SALATALIK DOMATES PEYNİR YUMURTA ÇAY DEMLEYİP GÜNE GELİR GİBİ ÇALIŞTIRDIĞIN İDARİ İŞLER ERDİNÇ MERİÇLİ. GUDUMSUZ MEHTAP EDA NESLİHANIN OLDUĞU YER ERDİNÇ MERİÇLİ HEPİMİZİ AZARLAYAN YERERDİNÇ MERİÇLİ BURASINI SİZE YAR ETMEYECEĞİZ ERDİNÇ MERİÇLİ.
uçan ucurtma ~ 7 yıl önce
Bu şirkette ek is yapmak suç olmuş savunmalar havada uçar oldu ama nedense IK daki arkadaslar saw gelip insanları tehtit ederek o konuyu kapa deyip hakini savunamiyor ama müdürlerin yanında ap acikca ek is yaptığını anlatıyor ve ik yaninda dinliyor neden verilen sözler yerine gelmiyor bir çalışan yalakalita sinir açıp insankaynaklarini yaninda bir genel mudurune giydirebiliyorsa demekki icimizde hayinlerin olduğu ve hicbirseyin yapılmadığı anca borcun var rus yoksa deyip tehtit etmeler ve halen bu kisilerin sirketin sahibi gibi bacak bacak üstüne atıp gerine gerine sirkette sallamasi olası gibi değil BU SIRKETTE SAYIN MEHMET NANE SÖZ GELMEDEN KIMSE KIMSEYI TEHTIT EDEMIYORDU şirket değil sanki kave oldu siz bu yalakalari tutarsanız cokkkkk ama çok fena giydirilirsiniz tabi bu bir algı alabilirsiniz gereğini yaparsınız yoksa olay olay magazin dergilerinde okuruz haberlerinizi bu arada ENGELİ CALISANLAR ARTIK 5 SINIF INSAN MUAMELESI YAPILMASIN AYNI UNUTMAYALIMKI HER SAĞLAM INSAN BIR ENGELI ADAYIDIR ENGELILERE KOPEK MUAMELESI YAPILMASIN HERKES GIBI ONLARDA EKMEGINI PESINDE TABI KIME SOYLUYORUZ BIR GENEL MUDURE GIYDIRILIPTE SUSAN INSAN KAYNAKLARIMI YOKSA EN IŞ YAPTI DIYR INSANLARDAN SAVUNMA ALANIMI ALLAH VAR ALLAH YALAKALARI TUT MEHMET NANE
Cin Ali ~ 7 yıl önce
Önce bindirim sınra indirim yapar bizim yaramaz Cin Ali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya-Elazığ ~ 7 yıl önce
Antalya-Elazığ uçuşlarının 17 Nisanda başlayacagını neden haber olarak yapmıyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?: ~ 7 yıl önce
Haber olsa ne olacak kardaş seferler basliyor uste sen ona bak oraya yazilsa keyfinmi gelecek
:) ~ 7 yıl önce
Hacı onu nasil bagladin oraya. :) onunla ugrasacaguna ek seferler ataydin ya hacï abe
Yazik ~ 7 yıl önce
Parayla satildiginda dahami cok dogaya yararli olunacak ? Keske sadece posetle zarar gorseydi dogamiz..
Bak sen ~ 7 yıl önce
bazi hatlarda tk dan daha pahali.Neyin suksesidir bu anlayamadim valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Slm ~ 7 yıl önce
Bazen öyle olabiliyor ama genelde hep daha ucuzdur, şu an anadolu jetin van-ankara tek yön bileti 367 lira..pegasusun sabiha gökçen gidiş geliş bileti daha ucuz..arada gerçekten çok büyük farklar var..nadiren thy den daha pahalı oluyor
M. ~ 7 yıl önce
İc hatlar demisler, ama bu resmen SAW kampanyasi. Turkiye'yi İstanbul'dan ibaret sanan cahiller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okuduğunu anlamamak ~ 7 yıl önce
Beyin göçü bu olsa gerek :)
Bey'in göçü ~ 7 yıl önce
Adam eve geliyo bir surat yemek yok...o bey ne yapar...göç eder.
çavdar obası ~ 7 yıl önce
çavdar obasına bekleriz beyim
Memur ~ 7 yıl önce
Bu cahili alin burdan
Ha? ~ 7 yıl önce
Ne dediki bu ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000