09 Mart 2016, Çarşamba 10:20:50

Qatar Airways Türkiye'de pilot arayacak

Körfezin en güçlü havayollarından Qatar Airways, pilot aramak için Türkiye’ye geliyor.
  • araplar kacirmasin sonra
  • Her şartta memleketim derim ana Sendika da orada bulunup ne şartlarda elemen arıyorlar araştırsın Thy'dakilere faydası olur...
  • Saatler düşükse düşünebilirim. Yaşamaya imkan kalmıyor burda bu mesleği böyle bilmezdim.
  • A330 Kaptanına ne kadar para veryorlar acaba ? Ev ve çocuk yardımı totalde nereye gelir ki?
  • Burağın çine gitmesi gibi birşey bu kaçırmayın beyler. yağmur nereye yağarsa tarlayı oraya taşıyın, taşıyın ki hasat alın..
  • asker kökenlileri alıyorlar mı?
  • birakin gitsinler.2-3 sene sonra donmek istediklerinde kapiyi kapali bulur,aglarlar..bu pilot karaborsasi ,ucak teslimatlari,pilot okullari vs. ile maksimum 3 sene daha surer.2000ler basini hatirlayin!
  • daha düne kadar thy nin kapısında yatıp kalkan astronotçuklara bakın hele palazlanmışlarda şirket beğenmez olmuşlar.....para için babanı satarsın diye bir söz var ya ne kadar doğruymuş...ama keser döner sap döner gün gelir devran döner
  • Pilotlar aklınızı başınıza alın nerde ekmek oraya gidin. Uluslararası bir mesleğiniz var. Saudia dayım THY kaptanından 3 kat fazla maaş alıyorum 3 sene daha çalışır döner çiftliğimde yaşarım. Akıllıca düşünürseniz zaten Qatar gelip burda reklam yapabiliyor niye çünkü çok rahat bir sürü pilot bağlıycak adamlarda müthiş imkanlar var profesyonel. Bizim THY nerde reklam yapıyor pilotaj için ??? Rusyada İranda Bulgaristan Yunanistan burdan olayın komedisini anlayın zaten. Nerde batmış sefil kendini avantajlı göstereceği ülke varsa orda. Gitsin Dubaide Uzakdoğuda yapsın bakalım millet neresiyle gülüyor. Hep yabancılara ekstra imkan sağladılar Türkler bir yere gidemez diye ama çok yanıldılar yeni nesil heryerde çalışır cok rahatlıkla. Bende bundan 2 sene evvel ani bir karar aldım bastım istifayı şimdi diyorum keşke cok önceden yapsaymısım. Burdaki baltalara bakmayın araştırın vizyon sahibi olun.
  • Qatar,Emirates bu sektörün R.Madrid,Barcelona'sıdır. Hangi futbolcu bunlar varken başka klüpte oynamak ister.

Pilotlara sundukları olağanüstü maddi imkanlarla pilotlar için adeta cazibe merkezi haline gelen Qatar Airways, Türk pilotlarla buluşmak için İstanbul’a geliyor.

Son dönemde Türkiye’de çalışan yabancı pilotlarla birlikte Türk pilotlar da körfezdeki havayollarının yolunu tutarken Qatar Airways, 12-13 Nisan’da İstanbul Sefaköy’de pilotlarla bir araya gelecek.

Hem kaptan hem de ikinci pilot arayan şirket, Boeing ve Airbus filosunda görev vereceği pilotlarla İstanbul’da görüşme yapacak.

Qatar Airways Türkiye'de pilot arayacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (84)

G ~ 7 yıl önce
araplar kacirmasin sonra

Yanıtla

Kalan karakter 1000
system ~ 8 yıl önce
Her şartta memleketim derim ana Sendika da orada bulunup ne şartlarda elemen arıyorlar araştırsın Thy'dakilere faydası olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş saatleri ~ 8 yıl önce
Saatler düşükse düşünebilirim. Yaşamaya imkan kalmıyor burda bu mesleği böyle bilmezdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330 KAPTANI ~ 8 yıl önce
A330 Kaptanına ne kadar para veryorlar acaba ? Ev ve çocuk yardımı totalde nereye gelir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
drobba ~ 8 yıl önce
Burağın çine gitmesi gibi birşey bu kaçırmayın beyler. yağmur nereye yağarsa tarlayı oraya taşıyın, taşıyın ki hasat alın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kökenci ~ 8 yıl önce
asker kökenlileri alıyorlar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tutmyin kck enisteyi ~ 8 yıl önce
birakin gitsinler.2-3 sene sonra donmek istediklerinde kapiyi kapali bulur,aglarlar..bu pilot karaborsasi ,ucak teslimatlari,pilot okullari vs. ile maksimum 3 sene daha surer.2000ler basini hatirlayin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya bi sus cahil ~ 8 yıl önce
Oku, oku, oku. 550 bin pilot gerekiyor. Neyin kafası bu, o iş bitti. 5 sene çalışıyorsun, dönüp emekli oluyorsun, neyin kafası bu ??? Geri dönüp burada niye uçayım? Aç şimdi öğren, Katar'da kaptan 5 sene sonucu net olarak ne kazanıyor.
ykz66 ~ 8 yıl önce
daha düne kadar thy nin kapısında yatıp kalkan astronotçuklara bakın hele palazlanmışlarda şirket beğenmez olmuşlar.....para için babanı satarsın diye bir söz var ya ne kadar doğruymuş...ama keser döner sap döner gün gelir devran döner

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne donecek ~ 8 yıl önce
Komik olma pilotum ben ora olmadi ismi yok bize... thy alsin yabanci bir suru basvuru var irakli iranli alsin ucursun
ne donecek e ~ 8 yıl önce
fazla sallama gün gelir yine kapı aşındırırsın hava civacı
kaptan ~ 8 yıl önce
Pilotlar aklınızı başınıza alın nerde ekmek oraya gidin. Uluslararası bir mesleğiniz var. Saudia dayım THY kaptanından 3 kat fazla maaş alıyorum 3 sene daha çalışır döner çiftliğimde yaşarım. Akıllıca düşünürseniz zaten Qatar gelip burda reklam yapabiliyor niye çünkü çok rahat bir sürü pilot bağlıycak adamlarda müthiş imkanlar var profesyonel. Bizim THY nerde reklam yapıyor pilotaj için ??? Rusyada İranda Bulgaristan Yunanistan burdan olayın komedisini anlayın zaten. Nerde batmış sefil kendini avantajlı göstereceği ülke varsa orda. Gitsin Dubaide Uzakdoğuda yapsın bakalım millet neresiyle gülüyor. Hep yabancılara ekstra imkan sağladılar Türkler bir yere gidemez diye ama çok yanıldılar yeni nesil heryerde çalışır cok rahatlıkla. Bende bundan 2 sene evvel ani bir karar aldım bastım istifayı şimdi diyorum keşke cok önceden yapsaymısım. Burdaki baltalara bakmayın araştırın vizyon sahibi olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dost F ~ 8 yıl önce
Her şey para değil, sayılı para ne kadar çok olsa yine yetmiyor. Nerede kendinizi mutlu hissediyorsunuz ona bakın derim.
Selim ~ 8 yıl önce
Sen THY kaptanından 3 kat fazla para alırsın ama o para için de hayatının en güzel yıllarını ailenden ve sevdiklerinden uzak u çağ dışı yerde heba edersin . Sağol almayalım!
Selim'e ~ 8 yıl önce
O 3-5 yılını Arabistan'da heba eder ama geri dönüp çiftliğine yerleştiğinde,tüm zamanını erken emeklilik sayesinde ailesiyle sağlık içinde geçirdiğinde sen hala sabahın 2'lerinde kalkıp uçuşlara koşturursun. Oranda buranda türlü hastalık çıkıp,senelerce sürekli uçmaktan ailenden uzak kaldığında o sana biryerleriyle gülmeye başlar. Sen 65'e kadar çalışmak zorunda olduğunda o çoktaan işi gücü sermiş,hayatının tadını yudumluyordur. O sebeple biz asıl seninkini almayalım anam..
Para değil ~ 8 yıl önce
Olay sadece para değil. CED biletiyle uçağa binecek diye 3 kuruşluk adamların egolarının karşısında bizi küçük düşüren sistemde. Olay para değil,acımasızca programlar yazan,defalarca ve üstüste gece uçuşlarıyla,bitme tükenmek bilmeyen yatılarla pilotları mahveden ekip planlama sisteminde.. Olay para değil,bir türlü düzelmeyen sistemde
Roadshow ~ 8 yıl önce
Geçen sene Dubai de THY'nin yaptığı roadshow'a çoğu 380 kaptanı 250'den fazla pilot katıldı
Selim ~ 8 yıl önce
Şu anda o dediklerini Türkiye'de çalışarak yapıp yapmadığımı nereden biliyorsun?
Yıllardır THY? ~ 8 yıl önce
Yıllardır uçuyoruz güzide şirketimizde, aidiyet vs. yalan, yanlış hislerle pilot olduk, şirketimizi çok sevdik. Ama o şirket dedi ki, sana paranı veriyorum çalış köle. Senin aidiyetine ihtiyacım yok. Her fırsatta golü kalemizde gördük. Artık işin sonuna geldik, büyük uçağa geçmeyi hak etmişken, küt o kural değişti, küt benim pilot ihtiyacım var. Evet sayın şirketim şimdilik izliyoruz, bir gol yemeye daha tahamülümüz yok. O bakımdan bu uzatma dakikalarında namussuz, şikeli bir gol daha atarsan, biz bu ligden çekiliyoruz. Pek çok kaptan başvurusunu yaptı, adamlar haber bekler. Road show hikaye, adamlar biletlerimizi çokdan gönderdi, harcırah bile verdi, o iş tamam. Sen de yunan, sırp, angolalı kardeşlerimizle uçaklarını uçurursun. Bu sana artık son çağrı !
Embraer ~ 8 yıl önce
Qatar,Emirates bu sektörün R.Madrid,Barcelona'sıdır. Hangi futbolcu bunlar varken başka klüpte oynamak ister.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim ~ 8 yıl önce
Hepsi arap , orada 2. sınıfsın, fark etmez. Bu işin 1. Ligi AA, LH, DL UA KLM gibi şirketlerdir. Yiyorsa oralarda işe gir ahbap!
:) komiklere ~ 8 yıl önce
yahu nedir arkadaş bu kadar da pilotun maaşında gözü olmaz ki insanların bu arada selim arkaşım dediğin şirketlere girmek için avrupa birliği vatandaşı olman lazım lufthansa için ana dilin gibi almanca bilmen lazım bırakın isteyen isteği yere girsin
hepsi arap ~ 8 yıl önce
hee burada hepsi Türk, Türk pilotlar da ON numara değerli zaten :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000