04 Haziran 2017, Pazar 09:04:10

Qatar Airways'ten ücretsiz konaklama fırsatı

Qatar Airways, uluslararası yolcular için Katar'ı cazibeli bir varış noktası haline getirmek amacıyla Katar Turizm Ofisi’yle (QTA) ortaklaşa oluşturduğu benzersiz bir konaklama paketini sunmaya başladı.
  • Katar havayolları on numara -konaklamalar Oteller kaliteli -Hamad havaalanı Harika Rahatsızlandım çok güzel tedavi ve hastane Yatışı -otel konaklaması verdiler tedavi süresince bir çalışan yanımdan ayrılmadı Ertesi gün özel araçla havaalanına getirip Uçağa bindirdi uçaktaysa özel ilgi gösterildi Teşekkürler katar havayolları
  • Araplara para kptıracağıma THY ile keyifle giderim.
  • Web sitesinde surekli %50 indirim yaptigini soyleyen firma 1 sene oncesine kadar gercek indirim yaparken simdi fason indirimler yapiyor . Dikkat ederseniz yapiyorum dedigi indirimler aslinda ayni fiyat uzerinden satiliyor . Ayrica yeni baslattigi ucus guzergahlarini koruyamadi ornek doha chiangmai seferini baslattigi gun geri kapatti . Umarim tutarsizligi birakip aldatmaca kampanyalar yapmazda tekrardan qatarla ucmaya baslariz
  • Oryx Rotana'da kaldim cok guzel bir otel, havalimanina cok yakin.
  • Bir reklam tadında ballandıra ballandıra anlatılan bu konuyu THY zaten yapıyor.Şirket ayırımı gözetmeden THY yi de ballandıra ballandıra reklam tadında anlatmanız dileğiyle.
  • Zaten aktarma suresi cok uzun olduğunda otel veriyormuş. Bunu gecen yıl bize belirtmedi, 14 saat Doha da kalacağım icin ben otel ayarladım. Kalıp gezilecek hicbir yeri yok. Kimse yardımcı olmak istemiyor. Kahvaltı mekanı bulamayıp sabah kendi imkanımızla bulduğumuz bir yerde kahvaltıda lahmacun gibi birsey yedik.

Qatar Airways’in sunduğu teklif içerisinde, Doha'nın güzelliklerini görmek isteyen yolcular için ücretsiz otel konaklamaları da bulunuyor.

Qatar Airways, uluslararası yolcular için Katar'ı cazibeli bir varış noktası haline getirmek amacıyla Katar Turizm Ofisi’yle (QTA) ortaklaşa oluşturduğu benzersiz bir konaklama paketini sunmaya başladı. Pakette, yolcuların ücretsiz lüks otel konaklamaları ve transit vizeleriyle Doha'yı keşfetmeleri amaçlanıyor. Bu benzersiz teklif, aktarma yapan bütün yolcuların Katar'ı seyahat listelerine almalarını teşvik edecek +Qatar kampanyasının bir parçasını oluşturuyor.

QTA ve Katar'ın ödül sahibi havayolunun sunduğu bu benzersiz teklif Doha aracılığıyla seyahat eden yolcuların Orta Doğu'yu ücretsiz bir şekilde deneyimlemelerini amaçlamaktadır. QTA'nın desteğiyle ulusal havayolu şirketi yaz boyunca Doha'dan aktarma yapan yolcuların dört ve beş yıldızlı otellerde konaklayarak bunu lüks bir molaya dönüştürme fırsatı tanıyacak. Promosyon, bütün Qatar Airways yolcularının merkez Doha'da bulunan ülkenin en iyi dört ve beş yıldızlı otellerinde bir gece ücretsiz konaklayarak Doha'yı bir tatil seçeneği haline getirmelerini amaçlıyor.

Qatar Airways Grubu İcra Kurulu Başkanı, Mr. Akbar Al Baker; "Qatar Airways her zaman, Katar'ın ulusal bir havayolu şirketinden daha fazlası olmuştur; ülkemizden gurur duyuyoruz ve Katar'ın birçok heyecan verici turistik unsurlarını dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yolcularımızla paylaşmak istiyoruz. Bu seçkin girişim, yolcuların Doha'nın en iyi otellerinde ücretsiz konaklayarak mevcut seyahat planlarına Doha'yı katmalarını amaçlıyor. Yolcularımızın, Qatar Airways'le yaptıkları seyahatlerde unutulmaz bir deneyim yaşamalarını istiyoruz ve onların beklentilerini aşmak için sınırları zorluyoruz." dedi.

QTA, Turizm Geliştirme Müdürü Mr. Hassan Al-İbrahim ise;  "Geçen Kasım ayında transit vize uygulamasını başlatmamız Katar'da hepimiz için büyük bir gurur kaynağı oldu. Mart 2017'de, geçen sene aynı aya kıyasla %53 oranında bir artışla mola veren yolcularda büyük bir yükseliş gördük. Bugün +Qatar'ın uygulamaya geçmesiyle birlikte Hamad Uluslararası Havaalanı'nı aktarma noktası olarak kullanan 30 milyon yolcunun büyük bir kısmını mola veren ziyaretçilere dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Katar'ı dünyanın her yerinden gelen yolcular için daha erişebilir kıldığımız için çok mutluyuz ve onları ülkemizi, kültürel mirasımızı ve doğal zenginliklerimizi keşfetmeye çağırıyoruz.” dedi.

Doha'dan aktarma yapan yolcular, Qatar Airways ve QTA'nın misafiri olarak bir gece ücretsiz Doha'da kalabilir ve Doha'nın güzelliklerini keşfedebilirler; ya da 50$'lık cüzi bir rezervasyon ücretiyle ikinci gecelerini de Doha'da geçirebilirler. Yolcular The Four Seasons, Marriott Marquis, Radisson Blu ve Oryx Rotana gibi otellerden bir tanesini seçebilirler. Yaz boyunca geçerli olacak ücretsiz otel konaklaması yolcuların Doha'yı ve şehir turlarını, çölde safari maceralarını veya geleneksel bir Arap yelkenlisinde yemekli deniz turunu keşfetmelerine fırsat tanıyarak Discover Qatar misafiri olarak Arap konukseverliğinin tadını çıkarmalarını mümkün kılacak.

Bu teklife hak kazanmak için yolcuların yapmaları gereken tek şey uçuş rezervasyonlarını www.qatarairways.com/plusqatar üzerinden yapmak, 'çoklu şehir' seçeneğini seçmek ve uçuş onayını aldıktan sonra otellerini seçmektir. Online transit vize uygulaması da ayrıca ücretsizdir; 5 ve 96 saat arasında aktarması olan yolcular faydalanabilir. Havayolu şirketinin 'Going Places Together' sloganı kapsamında bu çığır açan tekliften, hem Premium hem de Ekonomi sınıfında yolculuk eden bütün Qatar Airways yolcuları faydalanabilir;  Yolcular, Katar'da geçirdikleri zamanı en iyi şekilde kullanabilmeleri için Discover Qatar tarafından sunulan ilave mola paketlerini de inceleyebilirler.

QTA'nın benzersiz teklifi, Qatar Airways'in yeni kurulan varış noktası yönetim şirketi Discover Qatar tarafından hazırlandı ve Katar için farkındalık yaratmak ve ziyaretleri teşvik etmek amacıyla önümüzdeki aylarda sunulacak olan birçok yeni girişimden yalnızca bir tanesidir. Teklif, QTA’nın yeni kampanyası '+Qatar'ın tanıtımı için tasarlandı ve Katar'da büyüyen turizm talebini desteklemeyi amaçlamaktadır.

Bu heyecanlı ve yenilikçi duyuru, havayolunun 20. işletme yılı kutlamalarını destekliyor ve yirmi yıllık büyüme, endüstri liderliği ve yeniliği vurguluyor.  Bu yıl Hamad Uluslararası Havaalanı (HIA) ayrıca, 2017 Skytrax Dünya Havalimanı Ödülleri kapsamında Dünyanın En İyi Altıncı Havalimanı seçilmesinin yanı sıra art arda üçüncü defa Orta Doğu’nun En İyi Havalimanı unvanının da sahibi oldu. Ayrıca peş peşe ikinci defa Orta Doğu'nun En İyi Personel Hizmeti unvanını da kazandı.

Endüstrideki ilkleriyle bilinen Qatar Airways, dünyadaki en genç filolardan bir tanesini işleten ve en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden bir tanesidir. Qatar Airways, altı kıtada 150'den fazla önemli iş ve tatil noktasına uçan 197 uçaklık bir modern filo ile hizmet vermektedir.  2017'de bu noktalara ilave edilecek yerler arasında Nice, Chang Mai, Dublin ve Üsküp bulunuyor.

Qatar Airways'ten ücretsiz konaklama fırsatı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Necdet yılmaz ~ 6 yıl önce
Katar havayolları on numara -konaklamalar Oteller kaliteli -Hamad havaalanı Harika Rahatsızlandım çok güzel tedavi ve hastane Yatışı -otel konaklaması verdiler tedavi süresince bir çalışan yanımdan ayrılmadı Ertesi gün özel araçla havaalanına getirip Uçağa bindirdi uçaktaysa özel ilgi gösterildi Teşekkürler katar havayolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 7 yıl önce
Araplara para kptıracağıma THY ile keyifle giderim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar ~ 7 yıl önce
Web sitesinde surekli %50 indirim yaptigini soyleyen firma 1 sene oncesine kadar gercek indirim yaparken simdi fason indirimler yapiyor . Dikkat ederseniz yapiyorum dedigi indirimler aslinda ayni fiyat uzerinden satiliyor . Ayrica yeni baslattigi ucus guzergahlarini koruyamadi ornek doha chiangmai seferini baslattigi gun geri kapatti . Umarim tutarsizligi birakip aldatmaca kampanyalar yapmazda tekrardan qatarla ucmaya baslariz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAKLI ~ 7 yıl önce
indirim yapmıyor.sadece pazarlama politiklası olarak indirim yapıyormuş gibi gösteriyor .ayrıca son zamanlarda katar fiyatları çok yükseldi.
yüksek ~ 7 yıl önce
fiyatları çok kazık
Kemal ~ 7 yıl önce
Oryx Rotana'da kaldim cok guzel bir otel, havalimanina cok yakin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynısı Thy de bar ~ 7 yıl önce
Bir reklam tadında ballandıra ballandıra anlatılan bu konuyu THY zaten yapıyor.Şirket ayırımı gözetmeden THY yi de ballandıra ballandıra reklam tadında anlatmanız dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Zaten aktarma suresi cok uzun olduğunda otel veriyormuş. Bunu gecen yıl bize belirtmedi, 14 saat Doha da kalacağım icin ben otel ayarladım. Kalıp gezilecek hicbir yeri yok. Kimse yardımcı olmak istemiyor. Kahvaltı mekanı bulamayıp sabah kendi imkanımızla bulduğumuz bir yerde kahvaltıda lahmacun gibi birsey yedik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000