16 Mayıs 2017, Salı 14:37:19

Qatar kargo da Sabiha Gökçen'de

Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı olma özelliğine sahip İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, dünyaca ünlü havayolu Qatar Airways’in kargo operasyonlarına da ev sahipliği yapmaya başladı.
  • Pacalarindan usulsuzluk akiyor isg kargo muduru.
  • Arkadaşlar Merhaba, ben bundan 7 sene önce esb-bkk hattında yolculuk etmiştim. Hem uçak bileti Thy den %40 daha ucuzdu hem de kalite olarak çok çok iyiydi. Araplar Havacılığı çok seviyorlar. Daha doğru söylemek gerekirse İnculuzlar BAE ülkelerindeki Havayollarını adeta kuşatmışlar hepsinin başında İnculuz bir Genel Müdür ya da Ceo. İnanılmaz uçak alımı yapıyorlar ve dünya ingilizi istihdam ediyorlar. Hatta bi arkadaşım Emirates B777 pilotluğunu kazandığı halde gidip Etihad Airways te uçmayı seçti. Konumuza dönersek Qatar çok iyi bir havayolu şirketi. Emirates gibi savurganca yönetilmiyor. Etihad ve Qatar bence çok istikrarlı büyüyorlar. Ve akıllı satınalma şansı olursa Havayollarını bünyesine katıyorlar. Pegasus u alırsa FlyPgs coşar adeta. :)
  • Bize ne qatar?
  • üzbekıstan cargo ve sılk road cargo da sabha gökçenden kargo uçuşları düzenliyo.
  • Zaten iniyordu değişen birşey yok
  • Qatar dünyada en fazla büyüyen havayollarından bir tanesi bugün filosunda en yeni uçakları filosuna katıyor 777 787 A380 350 Boeing ile Airbus un bir numaralı müşterisi yakında bizim havayolu şirketlerinede el atar

Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı olma özelliğine sahip İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, dünyaca ünlü havayolu Qatar Airways’in kargo operasyonlarına da ev sahipliği yapmaya başladı. Qatar Airways Kargo’nun B-777 tipi kargo uçağı ile gerçekleşecek seferler, 16 Mayıs 2017 tarihinden itibaren her hafta Salı günü karşılıklı olarak düzenlenecek.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan kargo operasyonu yapan havayolu şirketleri arasına Qatar Airways Kargo da katıldı. Bugün (16 Mayıs 2017) itibariyle başlayan kargo seferleri, B-777 tipi kargo uçağı ile her hafta Salı günü karşılıklı olarak düzenlenecek.  Qatar Airways 22 Mayıs 2014 tarihinden itibaren de İstanbul Sabiha Gökçen’den tarifeli yolcu uçuşlarına başlamıştı.

Qatar Airways Kargo’nun ilk uçuşu sebebiyle düzenlenen karşılama töreninde önce apronda bir havacılık klasiği olan su takı yapıldı.

Daha sonra uçağın uçuş ekibine, İSG Yönetim Kurulu Üyesi Dato Che Azmi bin Murad, İSG Genel Müdür Yardımcısı Berk Albayrak, İSG Kargo Müdürü Harun Ay ve Qatar Airways Kargo Türkiye Kargo Müdürü Serkan Demirkan tarafından karşılama çiçeği verildi. Karşılama töreninin ardından uçağa ilk kargo yüklemesi yapıldı. Halihazırda Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan tarifeli olarak kargo operasyonu yapan havayolları arasında Silkway Airlines, Cargolux, TNT Express, SAA Cargo, Ethiopian Airlines Cargo, Global Aviation-Cargo yer alıyor.





Qatar kargo da Sabiha Gökçen'de

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Kargo muduru ~ 7 yıl önce
Pacalarindan usulsuzluk akiyor isg kargo muduru.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar Airways ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar Merhaba, ben bundan 7 sene önce esb-bkk hattında yolculuk etmiştim. Hem uçak bileti Thy den %40 daha ucuzdu hem de kalite olarak çok çok iyiydi. Araplar Havacılığı çok seviyorlar. Daha doğru söylemek gerekirse İnculuzlar BAE ülkelerindeki Havayollarını adeta kuşatmışlar hepsinin başında İnculuz bir Genel Müdür ya da Ceo. İnanılmaz uçak alımı yapıyorlar ve dünya ingilizi istihdam ediyorlar. Hatta bi arkadaşım Emirates B777 pilotluğunu kazandığı halde gidip Etihad Airways te uçmayı seçti. Konumuza dönersek Qatar çok iyi bir havayolu şirketi. Emirates gibi savurganca yönetilmiyor. Etihad ve Qatar bence çok istikrarlı büyüyorlar. Ve akıllı satınalma şansı olursa Havayollarını bünyesine katıyorlar. Pegasus u alırsa FlyPgs coşar adeta. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok guldum ~ 7 yıl önce
Birincisi Emirates B777 pilotlugunu kazanmak nedir? Ikincisi etihad batti batiyor haberin yok. Ucuncudu Qatar'i yoneten ingiliz degil arap.
QATAR ~ 7 yıl önce
Bize ne qatar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 7 yıl önce
üzbekıstan cargo ve sılk road cargo da sabha gökçenden kargo uçuşları düzenliyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ya ~ 7 yıl önce
Zaten iniyordu değişen birşey yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cargo ~ 7 yıl önce
Qatar dünyada en fazla büyüyen havayollarından bir tanesi bugün filosunda en yeni uçakları filosuna katıyor 777 787 A380 350 Boeing ile Airbus un bir numaralı müşterisi yakında bizim havayolu şirketlerinede el atar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qtr ~ 7 yıl önce
Atti coktan raaad ol
o iş tamam ~ 7 yıl önce
uçan beygiri aldılar bile,sadece kamuoyu ve borsaya bildirimi kaldı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000