07 Mart 2015, Cumartesi 08:01:00

QATAR SEÇENEKLERİ ARTIRDI

Qatar Airways, Oscar ödüllü ve Oscar’a aday olmuş filmlerden oluşan heyecan verici bir listeyi de alternatifler arasına dahil ederek uçuş esnasında sunduğu eğlence seçeneklerini arttırdığını duyurdu.
  • Araplarla çalışmak dünyanın en zor işi. Adamı adam yerine koymazlar. Sürekli hakaret ve küçümseme halindeler. Boşuna dememişler ne şamın şekeri ne arabın yüzü diye. Paraları kendilerinin olsun
  • Lutfen bu adamlara soyleyin turkiyede Hostes aliyoruz Birdaha Ilan verip bizim cocularimizi bosuna kandirmasinlar onlarin serefiyle onamasinlar benim oglum dan bas ediyorum. 15 sene. Amerikada unuversite. MBE. Mastir. Ve ingilizce. Analisan sevyesinde. 3 kere. Gorusmeyegitti Haber veririz diyorlar Ve malesef haber ne olumlu nede olusuz Haber vermiyorlar Bizim cocuklarimiz. Husrana ogruyorlar. Bu ayip degilmi . Insanin aklina ne. Gelir bilirmisiniz Soyle derler. E. Biz turkiyede. Umdugumuzu bulamadik . Benim uzuldugum bu .saygilar sunuyorum. Birde. Eger adaletli. Bir is yapiliyorsa. Lutfen Torpili araya koymasinlar. Kendine guvenen boyrun. Imtihan.
  • Katarlılar için kendileri dışında herkes onlar için çalışmalıdır. Ve 2. Sınıf vatandaştır. Böyle bir ülkede köle olacağıma şerefimle kendi ülkemde çalışırım. Araplarla çalışanlar beni iyi anlayacaktır.
  • UMARIM BİR QATAR ÇALIŞANI OKUR: 7 senedir Dubai'de yaşıyorum, fiyatı uygun diye ilk defa Qatar ile Doha aktarmalı SAW'a uçtum. Negatifler: -Zevksiz bir A320 -Basit bir Oryx eğlence sistemi -Yemek olarak tavuk veya vejetaryan: (Tavuğu bilmiyorum, benim sırama gelene kadar bitmişti) Vejetaryan yemek tam pakistan usülüydü. Eh Allah'ın kulu istanbul uçuşunda paki yemeğinin ne işi var. Onlarca türkçe küfür, birkaç kusan yolcuya şahit oldum. -Ama şimdi en önemlisi geliyor: Uçakta 'Stajyer' iki tane kabin memuru vardı. Yüzlerindeki korku dolu ifadelerden (en ufak bir sallantı da bile hareket edememelerinden hemen anladım. Ve bir senior kabin memuruna centilmence sordum. Uçakta bir değil tam iki kabin memuru, eğitimden geçiyordu, stajyer konumunda. Hayatımda ilk defa birşeyle karşılaştım. Allah korusun acil bir durumda minimun eğitim almış kabin memuruna denk gelirsem ne yapıcaktım. Çoğu yolcu kabin memurlarının içecek yemek servis hızını, hoşgörüsünü tartışır. Allah'ın kulu, asıl kabin görevlisinin en önemli görevi beni acil durumda en azından elinden geldiğince yolcuları yol göstermek. Avantajları: Tek yön son dakika bilet fiyatı: Emirates 400 euro Turkish 800 euro İstersen uçuşa 5 saat kala al Qatar 180 euro.
  • Arap yine şekeri çok bulmuş galiba. Altlarından petrolu al dünyada kimse takmaz bunları. Zaten takmıyor ama para uğruna katlanıyorlar. Kendileri dışında herkes 3. Sınıf vatandaş kabul ediliyor
  • Qatar arap emirliklerinde teknik yeterlilik acisindan emirates in dahi saygi duydugu bi havayolu..soz konusu teknisyenler ve onlarin maaslari ve yedek parca bakimlar vs olunca en ufak bir masraftan kacinmiyorlar, ucaklarin nerdeyse hicbirinde hold item yok olanlarda da d kategori bir en fazla iki tane.. Turkiyeden cok gecen oldu qatar teknige..imkanlari da cok genis..
  • Qatar favorimmm
  • Oryx sistemi gayet başarılı filmlerin çogu yeni oyunlar güsel uçuş boyunca sıkılmadan zaman gecirilebilicek basarılı bir sistem
  • Saka maka Qatar iyi gidiyor. Sabiha gokcen ucuslarida cok iyi oldu

Qatar Airways, Oscar ödüllü ve Oscar’a aday olmuş filmlerden oluşan heyecan verici bir listeyi de alternatifler arasına dahil ederek uçuş esnasında sunduğu eğlence seçeneklerini arttırdığını duyurdu.

Qatar Airways, uçuş esnasında sunduğu eğlence sistemindeki filmlerin ve TV şovlarının sayısını gelecek aylarda iki katına çıkaracağını açıkladı. Böylece, eğlence kanalı seçeneklerinin sayısı 950’den 2.000’e çıkacak. Bunlar, çocukları ve yetişkinleri seyahatleri boyunca eğlendirmek için sunulan hali hazırda bulunan 200’den fazla sesli seçeneğe ve 50 oyuna ekleniyor.

Mart 2015’de Qatar Airways ile uçuş yapan yolcular, Oscar ödüllü filmlerden oluşan seçme bir listenin tadını çıkarabilecek. Filmler arasında En iyi Film ve En iyi Yönetmen alanında Akademi Ödülü kazanan Birdman (Cahilliğin Unutulmayan Erdemi) ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazanan Eddie Redmayne’ın oynadığı The Theory of Everything (Her Şeyin Teorisi) bulunuyor.

Mart ayından itibaren uçuşlarda izlenebilecek olan Oscar ödüllü ve Oscar’a aday olan diğer filmler ise şöyle: Benedict Cumberbatch’ın Oscar’a aday olduğu The Imitation Game (Yapay Oyun); Özel Efekt dalında Akademi ödülü alan Interstellar (Yıldızlararası); Steve Carell’ın Oscar’a aday olduğu Foxcatcher (Foxcatcher Takımı); kadın oyuncular Reese Witherspoon ile Laura Dern’in Oscar’a aday olduğu Wild (Yaban) ve Fransız kadın oyuncu Marion Cotillard’ın En İyi Kadın oyuncu dalında aday olduğu Two Days, One Night (İki Gün ve Bir Gece).

Yıldızlarla dolu bu filmlere 2015 Oscar’larını kazanan diğer filmler de eklenecek. Qatar Airways’de uçuş esnasında izleyebileceğiniz diğer filmler ise şöyle: En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Akademi Ödülü kazanan J K Simmons’un oynadığı Whiplash ile En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar kazanan Patricia Arquette’in oynadığı Boyhood (Çocukluk).

Mart 2015’den itibaren Qatar Airways’de bulabileceğiniz diğer gişe filmleri:  The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (Açlık Oyunları: Alaycı Kuş – Bölüm1) ve favori aile filmleri Paddington (Ayı Paddington) ile Penguins of Madagascar (Madagaskar Penguenleri).

Qatar Airways’in uçuş esnasında sunduğu eğlence sisteminde popüler TV şovlarından ve komedi programlarından 850 bölüm bulunuyor. Bunlar arasında; Brooklyn Nine Nine, 2 Broke Girls, Flight of the Concords, Loui, Modern Family ve New Girl’ün 4. Sezonu yer alıyor.

Bunların yanı sıra, Downton Abbey, Fargo, Believe, Almost Human, Constantine,  Forever, From Dusk till Dawn (Günbatımından Şafağa), Gotham, Happy Valley, Mad Men, How to Get Away with Murder, Person of Interests (Şüpheli Şahıs), Stalker, Suites, The Good Wife ve The Flash gibi en çok beğenilen dramaların da son sezonlarını izlemeniz mümkün.

Mart ayının eğlence programına yapılan bu eklemelerle Qatar Airways sisteminde var olan popüler içerik genişletildi. Daha önce listede Harry Potter serisi; Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) üçlemesi; Dark Knight (Kara Şövalye) üçlemesi; X-Men serisi; Matrix serisi; Aliens serisi ve Twilight (Alacakaranlık) serisi gibi filmler yer alıyordu.

Qatar Airways her ay Oryx Entertainment aracılığıyla yolcularına filmler, TV, oyunlar ve müziklerden oluşan çok çeşitli eğlence seçeneklerine erişim imkanı sağlıyor. En yeni Hollywood filmlerinden en iyi Bollywood filmlerine, Arap gişe filmleri, çocuk filmleri, sinema klasikleri ve daha pek çoğu Oryx Entertainment aracılığıyla yolculara gökyüzünde keyifli saatler sunuluyor.

QATAR SEÇENEKLERİ ARTIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Araplarla çalışmak dünyanın en zor işi. Adamı adam yerine koymazlar. Sürekli hakaret ve küçümseme halindeler. Boşuna dememişler ne şamın şekeri ne arabın yüzü diye. Paraları kendilerinin olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lutfen bu adamlara soyleyin turkiyede Hostes aliyoruz Birdaha Ilan verip bizim cocularimizi bosuna kandirmasinlar onlarin serefiyle onamasinlar benim oglum dan bas ediyorum. 15 sene. Amerikada unuversite. MBE. Mastir. Ve ingilizce. Analisan sevyesinde. 3 kere. Gorusmeyegitti Haber veririz diyorlar Ve malesef haber ne olumlu nede olusuz Haber vermiyorlar Bizim cocuklarimiz. Husrana ogruyorlar. Bu ayip degilmi . Insanin aklina ne. Gelir bilirmisiniz Soyle derler. E. Biz turkiyede. Umdugumuzu bulamadik . Benim uzuldugum bu .saygilar sunuyorum. Birde. Eger adaletli. Bir is yapiliyorsa. Lutfen Torpili araya koymasinlar. Kendine guvenen boyrun. Imtihan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Katarlılar için kendileri dışında herkes onlar için çalışmalıdır. Ve 2. Sınıf vatandaştır. Böyle bir ülkede köle olacağıma şerefimle kendi ülkemde çalışırım. Araplarla çalışanlar beni iyi anlayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
UMARIM BİR QATAR ÇALIŞANI OKUR: 7 senedir Dubai'de yaşıyorum, fiyatı uygun diye ilk defa Qatar ile Doha aktarmalı SAW'a uçtum. Negatifler: -Zevksiz bir A320 -Basit bir Oryx eğlence sistemi -Yemek olarak tavuk veya vejetaryan: (Tavuğu bilmiyorum, benim sırama gelene kadar bitmişti) Vejetaryan yemek tam pakistan usülüydü. Eh Allah'ın kulu istanbul uçuşunda paki yemeğinin ne işi var. Onlarca türkçe küfür, birkaç kusan yolcuya şahit oldum. -Ama şimdi en önemlisi geliyor: Uçakta 'Stajyer' iki tane kabin memuru vardı. Yüzlerindeki korku dolu ifadelerden (en ufak bir sallantı da bile hareket edememelerinden hemen anladım. Ve bir senior kabin memuruna centilmence sordum. Uçakta bir değil tam iki kabin memuru, eğitimden geçiyordu, stajyer konumunda. Hayatımda ilk defa birşeyle karşılaştım. Allah korusun acil bir durumda minimun eğitim almış kabin memuruna denk gelirsem ne yapıcaktım. Çoğu yolcu kabin memurlarının içecek yemek servis hızını, hoşgörüsünü tartışır. Allah'ın kulu, asıl kabin görevlisinin en önemli görevi beni acil durumda en azından elinden geldiğince yolcuları yol göstermek. Avantajları: Tek yön son dakika bilet fiyatı: Emirates 400 euro Turkish 800 euro İstersen uçuşa 5 saat kala al Qatar 180 euro.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arap yine şekeri çok bulmuş galiba. Altlarından petrolu al dünyada kimse takmaz bunları. Zaten takmıyor ama para uğruna katlanıyorlar. Kendileri dışında herkes 3. Sınıf vatandaş kabul ediliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar ~ 9 yıl önce
Qatar arap emirliklerinde teknik yeterlilik acisindan emirates in dahi saygi duydugu bi havayolu..soz konusu teknisyenler ve onlarin maaslari ve yedek parca bakimlar vs olunca en ufak bir masraftan kacinmiyorlar, ucaklarin nerdeyse hicbirinde hold item yok olanlarda da d kategori bir en fazla iki tane.. Turkiyeden cok gecen oldu qatar teknige..imkanlari da cok genis..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Qatar favorimmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Oryx sistemi gayet başarılı filmlerin çogu yeni oyunlar güsel uçuş boyunca sıkılmadan zaman gecirilebilicek basarılı bir sistem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hhhh ~ 9 yıl önce
Saka maka Qatar iyi gidiyor. Sabiha gokcen ucuslarida cok iyi oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000