01 Ocak 2017, Pazar 09:38:34

Qatar uçağı yakıt kaçağı şüphesiyle geri döndü

Katarlı havayolu şirketi Qatar Airways'in Doha-Barcelona seferini yapan uçağı, yakıt sızıntısı şüphesiyle Doha'ya geri döndü.
  • Belgeselde izledim Air Transat uçağı Kanada dan Portekiz e uçarken havada yakıtı bitiyor uçak yine A 330 ve gövdesinin altındaki yedek pervane ile Atlas okyanusunda bir askeri üsse acil iniş yapıyor ve uçakta 260 personel yolcu var sonra uçağı uzmanlar inceliyor motoru değişen uçağın yakıt hortumu gevşek olduğü için yerinden çıkıyor pilotlarda farkına varamıyor uçağın yakıtı boşalıyor neyseki kimsenin burnu kanamadan uçak sağ salim yere iniyor geçmiş olsun
  • Sürekli bir arap reklamları görüyoruz bu sayfalarda. Ülkenin durumu belli. Arapların olmayan destekleri de belli. Yeter artık arap görmek istemiyoruz.
  • Qatar lisanslı teknisyen müracaatında bulunan arkadaşlar herhangi bir gelişme var mı
  • 5 yildizli sirket. Hakediyor.

Körfez'in en güçlü havayollarından Qatar Airways'in Katar'ın başkenti Doha'dan havalanıp İspanya'nın Barcelona kentine giden A330-300 tipi uçağı Doha'ya geri döndü.

Doha'dan kalkış yaptıktan bir süre sonra İran'ın Kirmanşah kenti üzerindeyken yakıt kaçağı şüphesiyle geri dönme kararı aldı. Uçak Doha Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra yapılan kontrollerde herhangi bir yakıt kaçağına rastlanmadı.

Qatar Airways uçağı seferden çekti ve yolcularını yaklaşık 8 saatlik rötarın ardından Airbus A330-200 tipi başka bir uçakla Barcelona'ya uçurdu.

Qatar uçağı yakıt kaçağı şüphesiyle geri döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Mustafa Turan ~ 7 yıl önce
Belgeselde izledim Air Transat uçağı Kanada dan Portekiz e uçarken havada yakıtı bitiyor uçak yine A 330 ve gövdesinin altındaki yedek pervane ile Atlas okyanusunda bir askeri üsse acil iniş yapıyor ve uçakta 260 personel yolcu var sonra uçağı uzmanlar inceliyor motoru değişen uçağın yakıt hortumu gevşek olduğü için yerinden çıkıyor pilotlarda farkına varamıyor uçağın yakıtı boşalıyor neyseki kimsenin burnu kanamadan uçak sağ salim yere iniyor geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal Havacı ~ 7 yıl önce
Belgeseli güzel seyretmişsiniz, orası kesin de Atlas Okyanusu üzerinde iken inecek kara parçası bulmak ayrı sorun. Hadi onu geçtim, geri dönmek mantıklı çünkü bunun tamiri, ekibi vs var. Yolda yakıt bitse, inecek yer mi ararsın, bakacak ekip mi?
asdfghjk ~ 7 yıl önce
https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Transat_Flight_236
Katar ~ 7 yıl önce
Sürekli bir arap reklamları görüyoruz bu sayfalarda. Ülkenin durumu belli. Arapların olmayan destekleri de belli. Yeter artık arap görmek istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 7 yıl önce
Qatar lisanslı teknisyen müracaatında bulunan arkadaşlar herhangi bir gelişme var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qatar ~ 7 yıl önce
qatar resmi sitesi üzerinden başvurdum 14 ekimde onay mesajı geldi başka gelişme olmadı2,5 aydır.
Teknik ~ 7 yıl önce
Bende başvuru yapalı 2 ay oldu hala haber yok
77 ~ 7 yıl önce
Başvuru yaptım, beklemedeyim hala.
Katar ~ 7 yıl önce
5 yildizli sirket. Hakediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HÜT ~ 7 yıl önce
Neyi hakediyor ???

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000