28 Kasım 2015, Cumartesi 08:12:27

Havalimanlarında eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Şanlıurfa’da havalimanında görevli bir özel güvenlikçinin yardımıyla valiz içine sakladıkları uyuşturucu maddeyi uçağa sokan karı koca, İstanbul’a indiklerinde yakayı ele verdi.
  • En ufak eşyanız kaybolduğu zaman güvenlik güvenlik diye ağlamayı da çok iyi biliyorsunuz ama kemer ayakkabı değil bazı mevzular sizin aklınızin alamayacağı şeyler çıkar oralardan ruhunuz duymaz. Kiminiz neyi biliyor ki bu kadar rahat konuşur anlamam. Genelleme yapmayın lütfen.
  • Bu habere konu olay göstermiştir ki, DHMİ'nin kadrolu özel güvenlik personellerini 1999 yılından bu yana, "ÖZEL GÜVENLİK GÖREVİ YAPAMAZ" adı altında hastahanelerden alınan sağlık raporlarını Kuruma ibraz eden DHMİ Özel Güvenlik Personellerini idari kadrolara alması, oradan Görevde Yükselme Sınavlarına girerek idareci yapılmalarıdır. Şimdi soruyorum; ÖZEL GÜVENLİK GÖREVİ YAPAMAZ diye rapor alanlar, nasıl Şeflik ve müdürlük yapar? Bu husus hakkında DHMİ TEFTİŞ KURULU ne yapmıştır? Bir çok havalimanında çevre güvenliği Özel Güvenlik Personeli yeterli olmadığı için KULE nöbeti tutulmamaktadır. Buradan yetkililere sesleniyorum özellikle Uçakların "SON YAKLAŞMA" hatlarına yakın çevre tel örgülerinde bir çok havalimanında KULE nöbeti tutulmuyor. Bu hatlarda olabilecek telafisi güç zararların sorumlusu DHMİ'dir.
  • Bende guvenlik gorevlisiyim herkez kendine gore elestirilerde bulunmus..sadece guvenlikte boyle seyler olur denilmesi cok sacma her meslegin icinde mutlaka bir pislik vardir Onlar yuzunden herkes magdur edilmektedir.guvenliklere laf soyleyen sahislara sesleniyorum 10 yildir havalimanindayim oraya gelen sizler hangi biriniz sorunsuz gectiniz kontrolden kemer cikar diyoruz pantolunumudami cikarayim metalleri cikar diyoruz basliyor kufretmetye soruyorum bu bizim sucumuzmu yoksa sizin ahmakliginizmi..iste boyle bir milletiz malesf yorum yazan arkadaslar cogunuz memur adamsiniz aldiginiz para bizimkinin iki misli sunu da aciklamak istiyorum ben siddettle boyle kisileri kiniyorum devlete dusen gorev bu saatten sonra polislere nasil gitim veriliyorsa biz guvenliklerede o egitimi versinler.yetkilerimizi genisletsinlar.ise alinirken her nekadar dis analizi yapilsada insanlarin ruhunda pislik varsa nede yapsanız bunlarin onune gecemezsiniz..bu lari ancak gordugumuzde ilk yapacağımız ihpar etmekt
  • uyuşturucu oluşuna sevindim, kapıdaki görevliyi uyusturucu diye kandırıp!!! Bombada sokabilirlerdi uçağa!!!
  • bye evlilik kafese hoşgeldiniz
  • Adama 1000 tl maaş verirsen hepsini yapar
  • Havalimanlarında asıl aranması gereken personeller özel güvenlik personelidir.Nedense hep diğer personellere güven yok ama özel güvenliğe güven var dhmi personelini arayıp özel güvenliği aramıyorlar onların ne ayrıcalığı var bu haber umarım birilerine iletilmiştir.
  • Buyurun efendiler. Ben size her zaman özel güvenlik son derece eğitimsiz ve görgüsüz, sadece sokakta iş arayan adamlardan oluşturulduğunu söylemiyor muydum? Eh işte sonucu budur. Evet. Yorumcunun yazdığı gibi bomba olsa ve facia ile sonuçlansa bunun vebalini kim kaldıracaktı? Özellikle de bu kadar terör ve ISID denen kanlı örgüt ile bu kanlı örgüt sempatizanları manyaklar varken. Kemer çıkartıp, ayakkabı kontrolü yapmakla olmuyor bu işler.
  • Ya o bavulda bomba olsaydı? Bu durum ciddi bir güvenlik açığı, rezilliğin daniskası. Bu adamı işe alan kişiler de sorumlu tutulmalı.
  • Olur mu böyle bir şey ya hayatımız bu kadar mı ucuz. Onun içinde bomba olmayacağını nereden biliyorsun havada infilak etse ne yapacaksın. Kötü söz kullanmamak için kendimi zor tutuyorum. Allah ıslah etsin

Şanlıurfa’da havalimanında görevli bir özel güvenlikçinin yardımıyla valiz içine sakladıkları uyuşturucu maddeyi uçağa sokan karı koca, İstanbul’a indiklerinde yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda görevli özel güvenlikçi Ekrem B.’nin yardımıyla uyuşturucu madde dolu valizi kontrol ettirmeden gizlice uçağa sokan karı koca, İstanbul Atatürk Havalimanına indiklerinde yakalandı.

Yaşar U. ve karısı N.U.’nun uyuşturucu dolu valizi havalimanında çalışan bir özel güvenlikçinin yardımıyla uçağa soktuklarını belirleyen Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Uçakla İstanbul’a inen karı koca havalimanında gözaltına alınırken, GAP Havalimanı'nda görevli özel güvenlikçi Ekrem B. ise Şanlıurfa’da gözaltına alındı. Özel güvenlikçinin uyuşturucu dolu valizi havalimanının kapısından geçirmesi ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Yakalanan uyuşturucu maddenin 23 kilo olduğu ifade edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Havalimanlarında eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

c-12 ~ 8 yıl önce
En ufak eşyanız kaybolduğu zaman güvenlik güvenlik diye ağlamayı da çok iyi biliyorsunuz ama kemer ayakkabı değil bazı mevzular sizin aklınızin alamayacağı şeyler çıkar oralardan ruhunuz duymaz. Kiminiz neyi biliyor ki bu kadar rahat konuşur anlamam. Genelleme yapmayın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b-52 ye ~ 8 yıl önce
ya bu personel kim acaba çok merak ediyorum bukadar kuyruk acısı var her olayda güvenliğe saldırıyor ? güvenlik olmasa onun kıymetli poposunu kim koruyacak acaba ?
Sorumlusu DHMİ'dir. ~ 8 yıl önce
Bu habere konu olay göstermiştir ki, DHMİ'nin kadrolu özel güvenlik personellerini 1999 yılından bu yana, "ÖZEL GÜVENLİK GÖREVİ YAPAMAZ" adı altında hastahanelerden alınan sağlık raporlarını Kuruma ibraz eden DHMİ Özel Güvenlik Personellerini idari kadrolara alması, oradan Görevde Yükselme Sınavlarına girerek idareci yapılmalarıdır. Şimdi soruyorum; ÖZEL GÜVENLİK GÖREVİ YAPAMAZ diye rapor alanlar, nasıl Şeflik ve müdürlük yapar? Bu husus hakkında DHMİ TEFTİŞ KURULU ne yapmıştır? Bir çok havalimanında çevre güvenliği Özel Güvenlik Personeli yeterli olmadığı için KULE nöbeti tutulmamaktadır. Buradan yetkililere sesleniyorum özellikle Uçakların "SON YAKLAŞMA" hatlarına yakın çevre tel örgülerinde bir çok havalimanında KULE nöbeti tutulmuyor. Bu hatlarda olabilecek telafisi güç zararların sorumlusu DHMİ'dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbullu ~ 8 yıl önce
ufak bir hatırlatma yapayım tel güvenliği nöbetini asker tutuyor
Naz ~ 8 yıl önce
Bende guvenlik gorevlisiyim herkez kendine gore elestirilerde bulunmus..sadece guvenlikte boyle seyler olur denilmesi cok sacma her meslegin icinde mutlaka bir pislik vardir Onlar yuzunden herkes magdur edilmektedir.guvenliklere laf soyleyen sahislara sesleniyorum 10 yildir havalimanindayim oraya gelen sizler hangi biriniz sorunsuz gectiniz kontrolden kemer cikar diyoruz pantolunumudami cikarayim metalleri cikar diyoruz basliyor kufretmetye soruyorum bu bizim sucumuzmu yoksa sizin ahmakliginizmi..iste boyle bir milletiz malesf yorum yazan arkadaslar cogunuz memur adamsiniz aldiginiz para bizimkinin iki misli sunu da aciklamak istiyorum ben siddettle boyle kisileri kiniyorum devlete dusen gorev bu saatten sonra polislere nasil gitim veriliyorsa biz guvenliklerede o egitimi versinler.yetkilerimizi genisletsinlar.ise alinirken her nekadar dis analizi yapilsada insanlarin ruhunda pislik varsa nede yapsanız bunlarin onune gecemezsiniz..bu lari ancak gordugumuzde ilk yapacağımız ihpar etmekt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Capt. ~ 8 yıl önce
uyuşturucu oluşuna sevindim, kapıdaki görevliyi uyusturucu diye kandırıp!!! Bombada sokabilirlerdi uçağa!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
bye evlilik kafese hoşgeldiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxxx ~ 8 yıl önce
Adama 1000 tl maaş verirsen hepsini yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1000 tl ci ~ 8 yıl önce
karakter parayla belirlenmez.
Nediyorsun sen ?! ~ 8 yıl önce
Adam gibi okula gidersin üniversteyi kazanirsin hayatin boyunca rahat yasarsin
arama ~ 8 yıl önce
Havalimanlarında asıl aranması gereken personeller özel güvenlik personelidir.Nedense hep diğer personellere güven yok ama özel güvenliğe güven var dhmi personelini arayıp özel güvenliği aramıyorlar onların ne ayrıcalığı var bu haber umarım birilerine iletilmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbullu ~ 8 yıl önce
benim anlıyamadığım dhmi personelinin ne özelliği var aranmak çok zorunamı gitti o zaman o işi bırakıp başka iş yaparsın tabiki dhmi çalışmadan aldığın para kadar alamazsın amaaaa gerisini ben yazmıyayım artık akıllı insan anlar
B-52 ~ 8 yıl önce
Buyurun efendiler. Ben size her zaman özel güvenlik son derece eğitimsiz ve görgüsüz, sadece sokakta iş arayan adamlardan oluşturulduğunu söylemiyor muydum? Eh işte sonucu budur. Evet. Yorumcunun yazdığı gibi bomba olsa ve facia ile sonuçlansa bunun vebalini kim kaldıracaktı? Özellikle de bu kadar terör ve ISID denen kanlı örgüt ile bu kanlı örgüt sempatizanları manyaklar varken. Kemer çıkartıp, ayakkabı kontrolü yapmakla olmuyor bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vay arkadaş ~ 8 yıl önce
ilk defa bi youmunu doğru buldum...
b-52 ye ~ 8 yıl önce
Sen bu özel güvenliğe n ie bu kadar takılıyosun birader ? özel güvenlik sana zorladımı naptı ?
zavallı ~ 8 yıl önce
gene konuştu b-52 zavallısı
Güvenlik? ~ 8 yıl önce
Ya o bavulda bomba olsaydı? Bu durum ciddi bir güvenlik açığı, rezilliğin daniskası. Bu adamı işe alan kişiler de sorumlu tutulmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amannn ~ 8 yıl önce
Olur mu böyle bir şey ya hayatımız bu kadar mı ucuz. Onun içinde bomba olmayacağını nereden biliyorsun havada infilak etse ne yapacaksın. Kötü söz kullanmamak için kendimi zor tutuyorum. Allah ıslah etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000