30 Mart 2017, Perşembe 11:00:03

Sabiha Gökçen Havalimanı büyütülüyor

2009 yılından itibaren arka arkaya 7 yıl “Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Havalimanı” olma ünvanını elde eden İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, terminal binasını genişletme kararı aldı. Genişletme projesi için başlatılan ihale süreci 21 Nisan’da sona erecek.
  • 2009 da proje aşamasında uyarmistik inşaat evresinde yapilsaydi ilaveler 15 yıl revizyon gerekemezdi.Tabi patrona şirin görünmek isteyen genel müdür sayesinde olmadı.Eee tabiki yap işlet devret mantığı.Revizyonlar bir yerde kimin cebinden çıkacak kimler nemanalanacak bunada bakmak lazım .
  • Yetmez! daha da arttırın, giden uçaklar 2 saat taksi yapsın, gelenlere 3 er saat ctot gelsin. Sonra da gece çalışma var diye meydanı kapatın. Böylece yolu Sabihada geçip rezil olmayan kimse kalmasın.
  • Hayatımızdaki en sıradışı uluslararası OLMAYAN yalnızca AVM kültürü ve zihniyeti ile çalışan bir havalimanı kesinlikle hizmet ve müşteri memnuniyeti hiç bir zaman ön planda olmamistir. Para para para....
  • Su ikinci pist neymia boyle yillardir bitmedi. Devamli gecikme rotar hele yazin durum vahim. 3.havalimani acilacak sonra ikinci pist biticek. Ozellikle mi yapildi yoksa beceriksizlik mi bilemedim
  • Neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum ama sacmalamissin arkadaş boş boş yorum yapma.
  • BOTAŞın parasını ödemediği ve İSG ye devir edilen havaalanı arazisinin parasını ödemediniz hala. HARAM MAL KULLANIYORSUNUZ HARAM. ÖDEYİN PARALARI YETER ARTIK.
  • Kesinlikle gereksiz. 2.piste filan ihtaiyac yok, daha 1, pist %18,65736009 orani ile calisiyorken. Bence olu yatirim. Kimz sabihayi kullaniyorki. Gecen hafta ogleden sonra bir isim vardi o tarafta ne bir ucak nede yolcu vardi. caLISANLarin sayisi yolcudan daha fazlaydi, bence bu verimsiz havaalani derhal kapatilmali. Insanlar hava alani yaparken neden benim gibi bir ustun havacilik dehasindan yarlanmazki.bence sabihadaki ucuslar yenisehire kaydirilmali ve yenisehir istanbul servis konmali.
  • İKİNCİ PİST BİTİNCE OLMASI GEREKEN İKİ PİST ARASI TERMİNAL BİNASI. O ZAMAN BİR İHALE DAHA..YAŞASIN HİÇ BİTMEYEN İHALELER...
  • Muhalifler gelmiş,hoşgelmiş. Dikili bir ağacı olmayan ama her şeye malum cümle ile cevap veren kitle. Sizide böyle seviyoruz.İyiki varsınız.Siz olmasanız çocuklara nasıl yardım ederiz biz.Ödevlerde konu -yalancı-olunca kimi örnek göstereceğiz. Varolun siz.
  • sabihadan kadıköy e ekspres metro olmalı , sadece ana duraklarda duran

2009 yılından itibaren arka arkaya 7 yıl “Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Havalimanı” olma ünvanını elde eden İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, terminal binasını genişletme kararı aldı. Genişletme projesi için başlatılan ihale süreci 21 Nisan’da sona erecek. Projenin tamamlanmasıyla birlikte terminalin yolcu kapasitesi yıllık 6 milyon artacak.

Yaklaşık 200 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulan ve 31 Ekim 2009 tarihinde hizmete açılan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı yeni terminal binası, alınan ek yatırım kararıyla genişleyecek. İç hatlar giden yolcu katı iskele bloğunda yapılacak yeni alan yaklaşık 25 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak. Bu alanda 4 adet yolcu köprüsü, yolcu bekleme salonları, ticari alanlar ve ofisler bulunacak. Hizmete girdiği ilk günden bu yana “yolcu dostu terminal” olma özelliğini ortaya koyan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda ek yatırımın ardından yolcu kapasitesi yıllık 6 milyon artacak. 

Teklif alma süresinin 21 Nisan’da sona ereceği genişleme ihalesi hakkındaki ayrıntılı şartname bilgilerine ulaşmak isteyen firmalar, www.sabihagokcen.aero web sitesinden ya da [email protected] mail adresinden bu bilgilere ulaşabilirler. 2016 yılında 29.6 milyon yolcuya ev sahipliği yapan İstanbul Sabiha Gökçen, Airports Council International (ACI) Europe tarafından 2009 yılından itibaren arka arkaya 7 yıl boyunca “Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Havalimanı” seçilmişti. Öte yandan yapımı devam etmekte olan Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist inşaatının 2019 yılında, Pendik-Tavşantepe metro bağlantı inşaatının ise 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı büyütülüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Günaydın isg yonetimi ~ 7 yıl önce
2009 da proje aşamasında uyarmistik inşaat evresinde yapilsaydi ilaveler 15 yıl revizyon gerekemezdi.Tabi patrona şirin görünmek isteyen genel müdür sayesinde olmadı.Eee tabiki yap işlet devret mantığı.Revizyonlar bir yerde kimin cebinden çıkacak kimler nemanalanacak bunada bakmak lazım .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ctot ~ 7 yıl önce
Yetmez! daha da arttırın, giden uçaklar 2 saat taksi yapsın, gelenlere 3 er saat ctot gelsin. Sonra da gece çalışma var diye meydanı kapatın. Böylece yolu Sabihada geçip rezil olmayan kimse kalmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübeli ~ 7 yıl önce
Hayatımızdaki en sıradışı uluslararası OLMAYAN yalnızca AVM kültürü ve zihniyeti ile çalışan bir havalimanı kesinlikle hizmet ve müşteri memnuniyeti hiç bir zaman ön planda olmamistir. Para para para....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jjj ~ 7 yıl önce
Su ikinci pist neymia boyle yillardir bitmedi. Devamli gecikme rotar hele yazin durum vahim. 3.havalimani acilacak sonra ikinci pist biticek. Ozellikle mi yapildi yoksa beceriksizlik mi bilemedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pala remzi ~ 7 yıl önce
Neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum ama sacmalamissin arkadaş boş boş yorum yapma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haram var ! ~ 7 yıl önce
BOTAŞın parasını ödemediği ve İSG ye devir edilen havaalanı arazisinin parasını ödemediniz hala. HARAM MAL KULLANIYORSUNUZ HARAM. ÖDEYİN PARALARI YETER ARTIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beğenmeyen ~ 7 yıl önce
orada senin arsan olsa mahkeme kapılarında yatarsın burada BOŞ AHKAM kesip birilerinin ayağına basılıyor diye, " beğenmedim " tıklamak kolay.
remzi ~ 7 yıl önce
Kesinlikle gereksiz. 2.piste filan ihtaiyac yok, daha 1, pist %18,65736009 orani ile calisiyorken. Bence olu yatirim. Kimz sabihayi kullaniyorki. Gecen hafta ogleden sonra bir isim vardi o tarafta ne bir ucak nede yolcu vardi. caLISANLarin sayisi yolcudan daha fazlaydi, bence bu verimsiz havaalani derhal kapatilmali. Insanlar hava alani yaparken neden benim gibi bir ustun havacilik dehasindan yarlanmazki.bence sabihadaki ucuslar yenisehire kaydirilmali ve yenisehir istanbul servis konmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şakasın galiba ~ 7 yıl önce
Valla ya şaka ya da balata sıyrık :)
sacma ~ 7 yıl önce
bence en az 9 pist olmali paralel ki isleyis hizli olsun.
hasan ~ 7 yıl önce
havacilik dehasi ariyorsan o benim kardes
musti ~ 7 yıl önce
attack analyse the same equipment
remziye ~ 7 yıl önce
bence remzi kardes hakli ne gerek var ikinci piste cok sikirsan gonderirsin malatya havaalanina ucaklari
remzi ~ 7 yıl önce
evet arkadaslar sozumun arkasindayim. gereksiz bir yatirim. Benim gibi mutevazi olmanizi beklemiyorum ancak ben hayatinin 20 yilini havaciliga vermis olan ve havacilikta bir otorite, guru olan birdahiyim.dahi oldugumu maalesef biraz gec ogrendim ama yaklasik 7-8 yildir havacilikta dahi oldugumu soyleyebilirim. bu sebepten bilip bilmeden yorum yapmayin, calisin. ogrenin ondan sonra cikin karsima. konuya donecek olursak sabihanin taksi yollari standartlarin %29 fazlassi oraninda genis ve uzun bence bu taksi yollarininda inis kalkis ta kullanilmasi mumkun boylecegereksiz bir yatorim olan 2. pist daimi olarak biter. ya gordunuzmu zekayi ve bilgiyi.
Hope ~ 7 yıl önce
Oksijen israfisin
obameyang ~ 7 yıl önce
bana çocukluğunu anlat remzi
Remzhoşt... ~ 7 yıl önce
İstiyorsan pendik üzeri paraşütle atlayıversin yolcular...
Bence ~ 7 yıl önce
Löd israfı
İHALE ~ 7 yıl önce
İKİNCİ PİST BİTİNCE OLMASI GEREKEN İKİ PİST ARASI TERMİNAL BİNASI. O ZAMAN BİR İHALE DAHA..YAŞASIN HİÇ BİTMEYEN İHALELER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kimin mumuydu ~ 7 yıl önce
Muhalifler gelmiş,hoşgelmiş. Dikili bir ağacı olmayan ama her şeye malum cümle ile cevap veren kitle. Sizide böyle seviyoruz.İyiki varsınız.Siz olmasanız çocuklara nasıl yardım ederiz biz.Ödevlerde konu -yalancı-olunca kimi örnek göstereceğiz. Varolun siz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
metro ~ 7 yıl önce
sabihadan kadıköy e ekspres metro olmalı , sadece ana duraklarda duran

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 7 yıl önce
Mantıklı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000