07 Aralık 2015, Pazartesi 08:45:04

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Beşiktaş'a şok

Kayseri yolculuğu öncesinde Beşiktaşlı futbolculara ait formaların Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki bagaj personeli tarafından çalındığı ortaya çıktı.
  • malesef hamurunda var bu limanın bir ara polis sıkı şekilde takip etmişti.Noread bölgesine gelen etiketsiz bagajlar ne oluyor örneğin şemsiye hangi operator alıp evine goturuyor.Araştırılmalı.
  • bu ülkede çalıpta çalışanlar var çok şükür 13 YILDIR ALKIŞLIYORUZ FORMA ÇALANI AYIPLAMAYIN BİR YERDEN BAŞLAMAK LAZIM VESSELAM
  • Torpille kahvehaneden adam alırsan daha beteride olur.. Daha neler duyarız neler.. Torpil bataklığının olduğu her yer çürük kokar.
  • Arkadaşlar bu olaya karışan 3 İşçi arkadaşımız işten çıkartılmıştır (İŞÇİ SADECE) Postabaşı ve diğerleri ne olacak bilinmez yakından tanığım kişiler bunlar şimdi büyük bir ihtimalle başımızda olan ŞEFLER bu olayı kapatmak için elinden geleni yapacaklardır. çünki TGS şefleri sadece çanak yalamakla ve işçilere karşı egolarını tatmin etmek için çalışırlar İŞÇİ kovulduysa başındaki adamda kovulacak adalet bunu gerektirir.
  • Cidde'n üzücü bir olay yakışmayan olay bunhn hiç bir açıklaması olamaz !!! Şimdi TGS yetkilileri bu olay üzerine eğer tazminat ve marka zarar gördü diye işçilerden bu yılbaşındaki asgari ücret zammını ve yıllık zammı keserler mi yada ikramiye olayını kaldırırlar mı saygı değer yetkililer tarafından !!!!! Hop yavrum kaldır ikramiyeleri teslim ol etrafın sarılı
  • Bu işin suç ortaklarından birisi shgm. Geçen günlerde bagajlarınıza kilit takmayın diye bir genelge yayınladılar hatırlarsanız. Ne oldu, bagajların güvenliğini sağlayabildiniz mi? Hadi bakalım shgm'ciler cevap verin, bakın bu kadar yorum yazılmış vatandaş diyorki benim eşyalarım kayboluyor, yaptığınız işin sorumluluğunu alın bakalım. Şimdi zeytin yağı gibi su üzrine çıkarsınız. Bu arkadaşlar valizlerini kilitleyebilmiş olsalar yine de bu formalar bu kadar kolay çalınabilecek miydi ? Hayır, o zaman adama sorarlar yaptığın işin sonunu hiç düşünmedin mi diye !
  • Çalan arkadaşlar acaba sivil kökenlimiymiş yoksa askerimi ?
  • Yaşanan ilk hırsızlık olayı değil bu. İşten atmak yetmez, caydırıcı bir ceza verilmeli..
  • Sadece işten mi atılmış, yok mu bir şikayet tutuklama.... Gerçi olsa ne olacak, ifade alındıktan 2 dk sonra salıverilecek boşu boşuna polislere meşguliyet.....
  • benimde trabzonda bagajımdan sigaralarım çalınmıştı

Kayseri yolculuğu öncesinde Beşiktaşlı futbolculara ait formaların Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki bagaj personeli tarafından çalındığı ortaya çıktı. Hırsızlık olayı maç sabahı fark edildi. Çalışanların işine son verilirken, formalar hemen Kayseri'ye gönderildi.

Beşiktaş kafilesinin, Kayserispor deplasmanı öncesi havalimanında soyulduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlı takım geçtiğimiz cuma günü öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla Kayseri’ye giderek kampa girmişti. Malzemeciler cumartesi sabahı bagajları açarken, büyük bir şokla karşılaştı. Beşiktaşlı futbolculara ait yaklaşık 20 formanın çantalarda olmadığı belirlendi. Paniğe kapılan siyah-beyazlılar hemen Sabiha Gökçen Havalimanı yetkilileriyle temasa geçti.

Güvenlik kameralarını inceleyen havalimanı yetkilileri, Beşiktaş’a ait malzemeleri uçağa taşıyan bagaj personelinin çantaları gizlice açarak futbolcuların Kayserispor maçında giyecekleri formaları çaldıklarını tespit etti. Hırsızlık yapan personelin kameralarda net biçimde göründükleri ve havalimanı yönetimi tarafından hemen işten çıkarıldıkları öğrenildi.

İstanbul’da çalındığı ortaya çıkan formalar Sabiha Gökçen Havalimanı yetkilileri tarafından ilk uçakla Kayseri’ye gönderildi. Siyah-beyazlılar formaların kamp yapılan otele getirilmesiyle rahat bir nefes aldı. Beşiktaşlı futbolcular, Kayserispor karşısında maça saatler kala İstanbul’dan gönderilen bu formalarla mücadele etti.

Bu arada geçen sezon Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Fenerbahçe kafilesine ait formaların da çalındığı öğrenildi. Sarı-lacivertli kulübün olayın takipçisi olmadığı ve formaların benzer biçimde havalimanı içinde çalındığı iddia edildi. 

Serdar Sarıdağ / Milliyet

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Beşiktaş'a şok

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

hamurunda var ~ 8 yıl önce
malesef hamurunda var bu limanın bir ara polis sıkı şekilde takip etmişti.Noread bölgesine gelen etiketsiz bagajlar ne oluyor örneğin şemsiye hangi operator alıp evine goturuyor.Araştırılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hvs rmp ~ 8 yıl önce
bu ülkede çalıpta çalışanlar var çok şükür 13 YILDIR ALKIŞLIYORUZ FORMA ÇALANI AYIPLAMAYIN BİR YERDEN BAŞLAMAK LAZIM VESSELAM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NailDiken ~ 8 yıl önce
Torpille kahvehaneden adam alırsan daha beteride olur.. Daha neler duyarız neler.. Torpil bataklığının olduğu her yer çürük kokar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS Prsonel ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar bu olaya karışan 3 İşçi arkadaşımız işten çıkartılmıştır (İŞÇİ SADECE) Postabaşı ve diğerleri ne olacak bilinmez yakından tanığım kişiler bunlar şimdi büyük bir ihtimalle başımızda olan ŞEFLER bu olayı kapatmak için elinden geleni yapacaklardır. çünki TGS şefleri sadece çanak yalamakla ve işçilere karşı egolarını tatmin etmek için çalışırlar İŞÇİ kovulduysa başındaki adamda kovulacak adalet bunu gerektirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sercan ~ 8 yıl önce
Cidde'n üzücü bir olay yakışmayan olay bunhn hiç bir açıklaması olamaz !!! Şimdi TGS yetkilileri bu olay üzerine eğer tazminat ve marka zarar gördü diye işçilerden bu yılbaşındaki asgari ücret zammını ve yıllık zammı keserler mi yada ikramiye olayını kaldırırlar mı saygı değer yetkililer tarafından !!!!! Hop yavrum kaldır ikramiyeleri teslim ol etrafın sarılı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shgm ~ 8 yıl önce
Bu işin suç ortaklarından birisi shgm. Geçen günlerde bagajlarınıza kilit takmayın diye bir genelge yayınladılar hatırlarsanız. Ne oldu, bagajların güvenliğini sağlayabildiniz mi? Hadi bakalım shgm'ciler cevap verin, bakın bu kadar yorum yazılmış vatandaş diyorki benim eşyalarım kayboluyor, yaptığınız işin sorumluluğunu alın bakalım. Şimdi zeytin yağı gibi su üzrine çıkarsınız. Bu arkadaşlar valizlerini kilitleyebilmiş olsalar yine de bu formalar bu kadar kolay çalınabilecek miydi ? Hayır, o zaman adama sorarlar yaptığın işin sonunu hiç düşünmedin mi diye !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
köken ~ 8 yıl önce
Çalan arkadaşlar acaba sivil kökenlimiymiş yoksa askerimi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Yaşanan ilk hırsızlık olayı değil bu. İşten atmak yetmez, caydırıcı bir ceza verilmeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşten atılma ~ 8 yıl önce
Sadece işten mi atılmış, yok mu bir şikayet tutuklama.... Gerçi olsa ne olacak, ifade alındıktan 2 dk sonra salıverilecek boşu boşuna polislere meşguliyet.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trabzon ~ 8 yıl önce
benimde trabzonda bagajımdan sigaralarım çalınmıştı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000