28 Mayıs 2016, Cumartesi 15:25:31

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dans yolculara dans sürprizi

Malezya’dan gelen 60 kişilik dans gurubunun Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yöresel kıyafetlerle sergilediği dans gösterisi, renkli görüntüler oluşturdu.
  • Iyi guzel Malezya kulturunu tanitiyorlar SAW'da amma velakin ne THYyi, ne MAS'i nede Air Asia'yi Kuala Lumpurdan Sabiha Gokcene ucmaya ikna ettiler. Simdi bakin frekans artisi yapildi iki ulke arasinda gecenlerde. Belki bundan sonra ISG Malezya yoneticileri bir sey yaparlar.
  • Güzel bir etkinlik olmuştur..farklı kültürlerin danslarıni görmek güzeldir. .teşekkür ederiz..
  • Havacılık müdürünün kesin akraba dir bunlar eö den ses cikmayinca bunlar akrabam diye gezmeye başlamıştır gb nin gücü yetmiyormuş adama eö varken :))
  • cok tesekkur ederiz malezyalilara bizim dusuneyecegimiz seyleri halkimiza tanittiklsri ve yaptiklari icin

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen bazı yolcular terminal binası içerisine girdikleri sırada beklemedikleri bir sürprizle karşılaştı. Yolcular, onlarca kişiden oluşan dans gurubunu karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

60 KİŞİLİK DANS GURUBU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Malezyalılar tarafından işletilen İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Malezyalı "Permata Jewels of the Arts" dans ve müzik grubu şovlarına ev sahipliği yaptı. Grup 26 Mayıs'ta yapılan Dünya Çocuk Dansları Yarışması'na katılmak için geldiği Türkiye'de Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bir gösteri düzenledi. Terminal Binası içinde yolcular ve havalimanı personeli için yeteneklerini sergileyen grubun şovu renkleri görüntülere sahne oldu. 60 kişilik grup izleyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

YOLCULAR O ANLARI CEP TELEFONLARIYLA KAYDETTİ
Coşkulu müzik eşliğinde yöresel kıyafetleriyle gösteri yapan grubu yolcular da beğeniyle izledi. Renkli anların yaşandığı dans şovunda grup birçok figür sergiledi. Yolcular, dans eden gruba teşekkür ederek, beğenilerini dile getirdiler. Özellikle turistler cep telefonları ile dans gösterisini kaydetmeyi ihmal etmedi.

Havalimanında gösteri yapan Permata Dans Grubu, Malezya Başbakanı'nın eşi Datin Paduka Seri Rosmah Mansor tarafından hayata geçirilen Permata isimli bir sosyal sorumluluk projesinin bir parçası olmasıyla biliniyor.





Sabiha Gökçen Havalimanı'nda dans yolculara dans sürprizi

Yorumlar

Malezya ~ 8 yıl önce
Iyi guzel Malezya kulturunu tanitiyorlar SAW'da amma velakin ne THYyi, ne MAS'i nede Air Asia'yi Kuala Lumpurdan Sabiha Gokcene ucmaya ikna ettiler. Simdi bakin frekans artisi yapildi iki ulke arasinda gecenlerde. Belki bundan sonra ISG Malezya yoneticileri bir sey yaparlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Güzel bir etkinlik olmuştur..farklı kültürlerin danslarıni görmek güzeldir. .teşekkür ederiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gb ne yapar ~ 8 yıl önce
Havacılık müdürünün kesin akraba dir bunlar eö den ses cikmayinca bunlar akrabam diye gezmeye başlamıştır gb nin gücü yetmiyormuş adama eö varken :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
guest 777 ~ 8 yıl önce
cok tesekkur ederiz malezyalilara bizim dusuneyecegimiz seyleri halkimiza tanittiklsri ve yaptiklari icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000