16 Eylül 2015, Çarşamba 10:38:47

Sabiha Gökçen taksicileri teröre karşı bir araya geldi

Sabiha Gökçen Havalimanı Taksiciler Kooperatifi’ne bağlı çalışan onlarca taksici, bayraklarla ve klakson çalarak teröre tepki gösterdi.
  • işini hakkıyla yapanlara helâl ekmek peşindekiler e lafınız yok,siteminde a...fakat.bazı haramzadeler var.bu kansız 60 70 tl olan yolu 105 tl almış misafirimden.yani haram lokma ile çocuklarının kursağında kalacağını düşünmüyor.taksici camiasını virüs gibi lekeleyen böyle şeref yoksunlarını kendi aranızda deşifre edin...her müşteri plaka yada durak kodu bilmez şikayet bilmez,belkide 3 senede bir gelmiş binmiş..bu enayi yerine konmak değil,ahlaksız taksici olur.bu konuda denetimler yapılmalı.önüne geleni şoför diye taksici yapilmamali.ileyişim potansiyel olmalı
  • Sabiha gökçen havalimanı kooperatifine üyeyim ayrıca taksi durağında çalışmaktayım. Münferit olaylar oluyor, özellikle kısa mesafe yolcularından şikayet bir de yolcuyu uzun mesafeden götürme. Her taksının çalışanının sawkoop takside sabıka kaydından tutun tüm kimlik bilgileri belli. Taksiden şikayetiniz mi oldu, plakası belli, ayrıca her taksının durak numarası iç ön camda asılı. İngilizce ve türkçe şikayet edilebilecek telefon ve mail adresleri belli. 7/24 çağrı merkezinde yabancı dil bilen görevli var. Ayrıca hava limanı durakta ve yolcu katlarında taksilerin önünde en az 4 adet görevli var. Yapılan her şikayet sonuna kadar incelenip, disiplin kurulunca incelenip uzaklaştırmaya kadar her türlü ceza veriliyor. Fazla para alınan kişiye parası iade ediliyor. O para şoförden tahsil ediliyor. Bu hizmetler bırakın taksi sektöründe kamu sektörün de verilmiyor. Siz şikayet ettiğiniz hangi resmi ve özel çalışana aynı muameleyi yaptırabilirsiniz. Eleştiri yaparken biraz araştırınız.
  • Devaminda oyle kötü yolcular gelirdi ki 5 liralik yere giderdi sizi arabanjzi hayatınızı satın almış gibi davraniyolar evet bu diğer müşteriye kotu davranacaksın anlamına gelmiyor buda başka bir gerçek. Bir diğer konuya gelelim,kısa mesafe yada yolu uzatma ile alakalı bir problem yaşadığınız zaman kooperatifi arayın ve saat kaçta bindiginizi araca ve aracın plkasini verin emin olun gerekli yaptırım uygulanıyor kooperatif'in işine geliyor bu durum genelde300 lira ceza verilir kooperatif'in cebine girer para aynı durum3 kere tekrarlanirsa adami kovarlar,aklınızda bulunsun. Başka bir konu ise sabıkalı arkadaşlar,orda hırsız dolandirici yüz kızartıcı durumdan sabıkalı olanlar zaten ise alınmaz. Ufak tefek şeyler yani banka borcu yada adamin şirketi yada dükkanı varmış zamanında batmış haciZ gelmiş bunun gibi yani. Kısacası lütfen hakaret ederken bir kere daha düşünün.
  • Simdi bazı vatandaşlar sitem etmis evet soylediklerinin %90 i haklı. Ben 4 sene çalışmış biri olarak söylüyorum,müşteri'yi dolandiranda vardi gezdirende dovende küfür edende ama hepsini ayni kefeye koymayın lütfen. Namusuyla para kazanan çok fazla sabiha gokcende. Simdi bazı taksici arkadaşlar yazmış bizi de darp ettiler diye. Onada açıklama yapayım yalnis hatirlamiyosam 2011 yada 2012 senesi Pendik civarında calisan yani başka durakta çalışan bir taksi geliyor havalimanindan yolcu çalıyor bakin aliyor demiyorum çalıyor. Ve o taksici arkadas çamlıca giseleri gectikten sonra kotu bir kaza yapıyor ve yolcunun çocuğu vefat ediyor. Ama hic kimse bu taksinin Pendik'te bir durakta çalıştığını konuşmuyor çünkü havalimanindan binmiş müşteri ondan sonra biz 2 sene cok çile çektik. Bundan dolayi yasaklandı başka taksicilerin yolcu alması.
  • ben on, oniki yıldır sabiha gökçen havaalanında şöförlük yaptım halen arasırada olsa çalışıyorum. alandan durak harici araçlara 4-5 yıl öncesi kendi araçlarımız yetmediği anlarda dışardan yolcu getiren taksilere yolcu verilirdi, hatta sorulur yolcu kısa mesafe giderse yolcunu bıraktıktan sonra yine gelmesi söylenirdi. fakat bu suistimal edildi. adam örneğin sultanahmete gidiyorsa yabancı yolcuyu aldı pendik vapur iskelesine bıraktı adamın yüz, yüzelli dolarını pendikte indirdi tekrar geldi yolcu aldılar bu yapılan uygunsuz işleri yapan kendini bilmezlerin yüzünden bu işe son verildi. işin aslı budur
  • Önce kendi yarattıkları teröre lanet etsinler .Kaç kere gözlerimle şahit oldum kahyalarının insanları diğer alan dışı taksilerinden kollarından çekiştirerek dışarı çıkardıklarını diğer meslektaşlarını darp ettiklerini hele bi amcaya yaptıkları insanlık dışı ayırayım derken bende darp edildim pislik bunlar çete ,çete
  • Bizde piyasa taksileri olarak sawdan iş alamiyoruz hani tamam taksileri varken almıyoruz zaten ama taksileri yok genede alamiyoruz .. sawkoop ta piyasa taksilerine yapilan terördur.. aracimdan müşteri indirdiniz bir dövmediginiz kalıyor bazende dövüyorlar kendi meslekdaslarini ... bir keresinde çocuğumu almaya gittimdi kendi taksimle durduk yere hakarete uğradım eyy sawkoop nezaman kendine çeki düzen vereceksin
  • eylem alana çok yakın yerlerde yapılmış, taksimetre 20-30 tl yazmaz. 100-200 tl yazacak bir mesafeye gidilmeliydi.
  • Birileri önce taksi terörüne dur desin, %90 ı eski sabıkalı hırsızlık adam yaralamadan...
  • taksici arkadaslarin olarak dusunmek lazim, biz ne yaptik ki , bu memleketin durumuna dogru tepkiyi gostermemize ragmen neden millet bizden nefret ediyor? bende sevmiyorum,benim kendi ozel nedenlerim var,gorunen o ki herkes hayatinin bir kesiminde taksici terorunden cekmis ve nefret etmeye baslamis.. ben gelis ve gidislerde baska yerlerden ,sitelerden veya uber den ,bitaksiden arac cagiriyorum..ayrica taksi plakasinin 1 milyon lira olmasi benim sorunum degil, kendi aranizda alip satiyorsunuz sonra bak plaka bu kadar diye bana kazik atmaniza gerek yok ..

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda toplanan Taksiciler Kooperatifi’ne(SAWKOOP) bağlı onlarca taksici, teröre ‘hayır’ dedi. Dün bir araya gelen taksi sürücüleri araçlarının üzerine Türk bayrağı astı.

Sabiha Gökçen Havaalanı Jandarma Koruma Bölük Komutanlığı’nın da destek verdiği eyleme havalimanından başlayarak  Pendik Yenişehir mahallesi güzergahında uzun araç konvoyları  ile devam etti.

Sawkoop yönetimi, teröre karşı birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak tüm şehit ailelerine ve Türk milletine başsağlığı mesajı iletti.



Sabiha Gökçen taksicileri teröre karşı bir araya geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

orhan ~ 6 yıl önce
işini hakkıyla yapanlara helâl ekmek peşindekiler e lafınız yok,siteminde a...fakat.bazı haramzadeler var.bu kansız 60 70 tl olan yolu 105 tl almış misafirimden.yani haram lokma ile çocuklarının kursağında kalacağını düşünmüyor.taksici camiasını virüs gibi lekeleyen böyle şeref yoksunlarını kendi aranızda deşifre edin...her müşteri plaka yada durak kodu bilmez şikayet bilmez,belkide 3 senede bir gelmiş binmiş..bu enayi yerine konmak değil,ahlaksız taksici olur.bu konuda denetimler yapılmalı.önüne geleni şoför diye taksici yapilmamali.ileyişim potansiyel olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cafer azman ~ 7 yıl önce
Sabiha gökçen havalimanı kooperatifine üyeyim ayrıca taksi durağında çalışmaktayım. Münferit olaylar oluyor, özellikle kısa mesafe yolcularından şikayet bir de yolcuyu uzun mesafeden götürme. Her taksının çalışanının sawkoop takside sabıka kaydından tutun tüm kimlik bilgileri belli. Taksiden şikayetiniz mi oldu, plakası belli, ayrıca her taksının durak numarası iç ön camda asılı. İngilizce ve türkçe şikayet edilebilecek telefon ve mail adresleri belli. 7/24 çağrı merkezinde yabancı dil bilen görevli var. Ayrıca hava limanı durakta ve yolcu katlarında taksilerin önünde en az 4 adet görevli var. Yapılan her şikayet sonuna kadar incelenip, disiplin kurulunca incelenip uzaklaştırmaya kadar her türlü ceza veriliyor. Fazla para alınan kişiye parası iade ediliyor. O para şoförden tahsil ediliyor. Bu hizmetler bırakın taksi sektöründe kamu sektörün de verilmiyor. Siz şikayet ettiğiniz hangi resmi ve özel çalışana aynı muameleyi yaptırabilirsiniz. Eleştiri yaparken biraz araştırınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cagatay ~ 8 yıl önce
Devaminda oyle kötü yolcular gelirdi ki 5 liralik yere giderdi sizi arabanjzi hayatınızı satın almış gibi davraniyolar evet bu diğer müşteriye kotu davranacaksın anlamına gelmiyor buda başka bir gerçek. Bir diğer konuya gelelim,kısa mesafe yada yolu uzatma ile alakalı bir problem yaşadığınız zaman kooperatifi arayın ve saat kaçta bindiginizi araca ve aracın plkasini verin emin olun gerekli yaptırım uygulanıyor kooperatif'in işine geliyor bu durum genelde300 lira ceza verilir kooperatif'in cebine girer para aynı durum3 kere tekrarlanirsa adami kovarlar,aklınızda bulunsun. Başka bir konu ise sabıkalı arkadaşlar,orda hırsız dolandirici yüz kızartıcı durumdan sabıkalı olanlar zaten ise alınmaz. Ufak tefek şeyler yani banka borcu yada adamin şirketi yada dükkanı varmış zamanında batmış haciZ gelmiş bunun gibi yani. Kısacası lütfen hakaret ederken bir kere daha düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cagatay ~ 8 yıl önce
Simdi bazı vatandaşlar sitem etmis evet soylediklerinin %90 i haklı. Ben 4 sene çalışmış biri olarak söylüyorum,müşteri'yi dolandiranda vardi gezdirende dovende küfür edende ama hepsini ayni kefeye koymayın lütfen. Namusuyla para kazanan çok fazla sabiha gokcende. Simdi bazı taksici arkadaşlar yazmış bizi de darp ettiler diye. Onada açıklama yapayım yalnis hatirlamiyosam 2011 yada 2012 senesi Pendik civarında calisan yani başka durakta çalışan bir taksi geliyor havalimanindan yolcu çalıyor bakin aliyor demiyorum çalıyor. Ve o taksici arkadas çamlıca giseleri gectikten sonra kotu bir kaza yapıyor ve yolcunun çocuğu vefat ediyor. Ama hic kimse bu taksinin Pendik'te bir durakta çalıştığını konuşmuyor çünkü havalimanindan binmiş müşteri ondan sonra biz 2 sene cok çile çektik. Bundan dolayi yasaklandı başka taksicilerin yolcu alması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aydemir küçük ~ 9 yıl önce
ben on, oniki yıldır sabiha gökçen havaalanında şöförlük yaptım halen arasırada olsa çalışıyorum. alandan durak harici araçlara 4-5 yıl öncesi kendi araçlarımız yetmediği anlarda dışardan yolcu getiren taksilere yolcu verilirdi, hatta sorulur yolcu kısa mesafe giderse yolcunu bıraktıktan sonra yine gelmesi söylenirdi. fakat bu suistimal edildi. adam örneğin sultanahmete gidiyorsa yabancı yolcuyu aldı pendik vapur iskelesine bıraktı adamın yüz, yüzelli dolarını pendikte indirdi tekrar geldi yolcu aldılar bu yapılan uygunsuz işleri yapan kendini bilmezlerin yüzünden bu işe son verildi. işin aslı budur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esin ~ 9 yıl önce
Önce kendi yarattıkları teröre lanet etsinler .Kaç kere gözlerimle şahit oldum kahyalarının insanları diğer alan dışı taksilerinden kollarından çekiştirerek dışarı çıkardıklarını diğer meslektaşlarını darp ettiklerini hele bi amcaya yaptıkları insanlık dışı ayırayım derken bende darp edildim pislik bunlar çete ,çete

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taksici ~ 9 yıl önce
Bizde piyasa taksileri olarak sawdan iş alamiyoruz hani tamam taksileri varken almıyoruz zaten ama taksileri yok genede alamiyoruz .. sawkoop ta piyasa taksilerine yapilan terördur.. aracimdan müşteri indirdiniz bir dövmediginiz kalıyor bazende dövüyorlar kendi meslekdaslarini ... bir keresinde çocuğumu almaya gittimdi kendi taksimle durduk yere hakarete uğradım eyy sawkoop nezaman kendine çeki düzen vereceksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dnd ~ 9 yıl önce
eylem alana çok yakın yerlerde yapılmış, taksimetre 20-30 tl yazmaz. 100-200 tl yazacak bir mesafeye gidilmeliydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taksi Terörü ~ 9 yıl önce
Birileri önce taksi terörüne dur desin, %90 ı eski sabıkalı hırsızlık adam yaralamadan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 9 yıl önce
taksici arkadaslarin olarak dusunmek lazim, biz ne yaptik ki , bu memleketin durumuna dogru tepkiyi gostermemize ragmen neden millet bizden nefret ediyor? bende sevmiyorum,benim kendi ozel nedenlerim var,gorunen o ki herkes hayatinin bir kesiminde taksici terorunden cekmis ve nefret etmeye baslamis.. ben gelis ve gidislerde baska yerlerden ,sitelerden veya uber den ,bitaksiden arac cagiriyorum..ayrica taksi plakasinin 1 milyon lira olmasi benim sorunum degil, kendi aranizda alip satiyorsunuz sonra bak plaka bu kadar diye bana kazik atmaniza gerek yok ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000