23 Aralık 2015, Çarşamba 07:31:46

SABİHA GÖKÇEN'DE PATLAMA

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.
  • resmen heryerde basın yasaği getirdiler, nasıl olayı gündemden düşürdüler, nedenini bile açıklamadılar. bariz ki bomba patladı inanılmaz bir güvenlik açığı var ama sırf bazı kişilerin koltugu sallanmasın şirketler para kaybetmesin, sabiha gokcen yolcusuz kalmasın diye biranda bütün gündemden düştü bu patlama olayı. Ne bir açıklama ne sonrasında bir roportaj yapıldı. Yazıklar olsun. Airporthaber denilen bu site dogrudan olmasa da dolaylı yoldan direk türk havayollarına baglıdır ve bu yuzden türk havayollarıyla ilgili haberler ilk once hep burda yayınlanır, thy ye zararı dokunabilcek haberler ise hemen kaldırılır değiştirilir. Yazık bir kişi vefat etti ama ne ugruna bu cebi para sevdasına tutusmus insanlıktan birhaber varlıklar ugruna.
  • Havan mı ? onuda nerden çıkardınız ya bir şeyin atıldığı yok içerde patlama gerçekleşti.
  • Havaalanlarında büyük güvenlik zaafiyetleri var ve yetkili kimsenin umurunda değil! Polisler,güvenlikçiler,havalimanı yöneticileri vs alana veya istedikleri herhangi bir yere aranmadan girebiliyorlar! Bu ayrıcalık niye? Bu millet neden ayrıcalıklara bu kadar meraklı? İçlerinde hain olmadığını nereden bilebiliriz? Yanlış anlaşılmasın insanları mesleklerine vs göre potansiyel suçlu gibi göstermiyorum, içlerinde hain olabilir diyorum! Türkiye gibi herşeyin karışık ve sorunlu olduğu bir ülkede yaşıyoruz! Ayrıca havaalanlarına gelen yolların üstünün açık otopark olması,insanların araçlarını yol kenarına istedikleri gibi park etmeleri ve buna göz yumulması da güvenlik açısından büyük sorun yaratabilir,içlerinde bomba yüklü araç olabilir!
  • Bir şey olsada nefretimizi kussak diyen hainleri sevindirmiş haberdir. Felaket tellalığı yaptıklarına bakmayın için için seviniyor adiler.
  • En azından arkadaşlara geçmiş olsun dileklerinizi de açıklama içinde paylaşsaydınız....
  • milli içeceğimiz ayran ile kafa olduk istikrarr istikraar . ALLAHIN TROLÜ
  • Neyin kafasini yasiyorsunuz ya ?istikrarla ne alakasi var patlamanin ???? Pes...
  • Bence havan attılar.
  • Alkahtan istikrar geldi, yoksa kim bilir neler olurdu!!!
  • Böylelikle saw'da nasıl bir güvenlik zafiyeti olduğuda anlaşılmıştır.Güvenliğin üst seviyeye çıkartılması için birinin ölmesi gerek haklısınız.TANK sokmadıklarına dua edin ölenlerin ailelerine sabır ve ihsan eylesin Allah BOL KAZANÇLAR ;Yine olan garibana oldu

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, apronda henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamada, havalimanı temizlik görevlilerinden Canan Çelik Burgucu (33) elinden, Zehra Yamaç (30) ise kafasından yaralandı. Yaralılar, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Yamaç'ın, durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, itfaiye de tedbir amaçlı havalimanına geldi. Polis ekipleri uzun namlulu silahlarla ve çelik yeleklerle havalimanına çıkan tüm yollarda yoğun uygulama yaparak, bölgedeki araçları aramaya başladı. Polis helikopteri de havadan destek veriyor.

VALİ ŞAHİN: PATLAMANIN SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 02.05'te nedeni belirsiz bir patlama meydana geldiğini kaydetti.              

Patlamada yaralanan 2 temizlik görevlisinin hemen hastaneye kaldırıldığını ifade eden Şahin, “Patlamanın sebebine ilişkin incelemeler sürdürülüyor” dedi.

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDAN AÇIKLAMA

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş., havalimanı apron bölgesinde yaşanan patlamanın ardından yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada, "Terminal işletmesini yapmakta olduğumuz İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın apron bölgesinde 23.12.2015 tarihinde gece saat 02:00 civarında nedeni henüz belirlenemeyen bir patlama meydana gelmiştir. Patlamanın nedeni ile ilgili yetkililerin araştırmaları devam etmektedir. Terminalimizde uçak iniş kalkışlarında hiçbir sorun yaşanmamakta olup, uçuş operasyonu sorunsuz bir şekilde devam etmektedir." denildi. 

PEGASUS'TAN AÇIKLAMA

Patlamayla ilgili Pegaus'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
''23 Aralık 2015 Çarşamba günü sabah 02:05'te, İstanbul Sabiha Gökçen havalimanında, uçak park sahasında henüz sebebi belirlenememiş bir patlama gerçekleşmiştir. Patlama sırasında, patlamanın gerçekleştiği alana yakın bir Pegasus uçağında bulunan 2 temizlik görevlisi arkadaşımız yaralanmış ve hastaneye sevk edilmiştir. Olay sırasında körükte ya da uçağımızda yolcu bulunmamaktaydı. Havalimanı normal operasyonuna devam etmektedir.''

SABİHA GÖKÇEN'DE PATLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

habomcu ~ 8 yıl önce
resmen heryerde basın yasaği getirdiler, nasıl olayı gündemden düşürdüler, nedenini bile açıklamadılar. bariz ki bomba patladı inanılmaz bir güvenlik açığı var ama sırf bazı kişilerin koltugu sallanmasın şirketler para kaybetmesin, sabiha gokcen yolcusuz kalmasın diye biranda bütün gündemden düştü bu patlama olayı. Ne bir açıklama ne sonrasında bir roportaj yapıldı. Yazıklar olsun. Airporthaber denilen bu site dogrudan olmasa da dolaylı yoldan direk türk havayollarına baglıdır ve bu yuzden türk havayollarıyla ilgili haberler ilk once hep burda yayınlanır, thy ye zararı dokunabilcek haberler ise hemen kaldırılır değiştirilir. Yazık bir kişi vefat etti ama ne ugruna bu cebi para sevdasına tutusmus insanlıktan birhaber varlıklar ugruna.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ee ~ 8 yıl önce
Havan mı ? onuda nerden çıkardınız ya bir şeyin atıldığı yok içerde patlama gerçekleşti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güvenlik ! ~ 8 yıl önce
Havaalanlarında büyük güvenlik zaafiyetleri var ve yetkili kimsenin umurunda değil! Polisler,güvenlikçiler,havalimanı yöneticileri vs alana veya istedikleri herhangi bir yere aranmadan girebiliyorlar! Bu ayrıcalık niye? Bu millet neden ayrıcalıklara bu kadar meraklı? İçlerinde hain olmadığını nereden bilebiliriz? Yanlış anlaşılmasın insanları mesleklerine vs göre potansiyel suçlu gibi göstermiyorum, içlerinde hain olabilir diyorum! Türkiye gibi herşeyin karışık ve sorunlu olduğu bir ülkede yaşıyoruz! Ayrıca havaalanlarına gelen yolların üstünün açık otopark olması,insanların araçlarını yol kenarına istedikleri gibi park etmeleri ve buna göz yumulması da güvenlik açısından büyük sorun yaratabilir,içlerinde bomba yüklü araç olabilir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güvenlik ~ 8 yıl önce
haklısınız ama kaymakamın şöförü bile beni arayamazsın dediği sürüce bu iş yürümez. Herkes aranmalı herkesin içinde hain vardır.. Kaptanların ben istesem zaten uçağı düşürürüm beni neden arıyosun demesi aranmak istememesi ayrıcalık istemesi .. Şuna bakın böle bir saçmalık varmı yani istese zaten düşürürmüş. böyle söyleyenin bile meslekten atılması gerekir bence ? İnsanların anlamadığı üzerinde tehlikeli madde olan korkusu olan kişi aranmaktan korkar. Ne var yani aranınca ne olcak .. Aranki hem sen güvende ol hem biz. Tmm sen üzerinde bişi olmaya bilir zorluk çıakrtıyosun. Aynı şekilde kötü niyetli biriside bnde bişey yok diyerek aranmamakta diretse ve geçebilse. Allah korusun ölümlü bi olay gerçekleşse bunları hiç düşündünüzmü. Biz oraya arama cihazları koymuşuz neden herkesi aramak için. Ama adam geliyor bende bişey yok. Söze göre iş yapsak ozaman cihazları neden koyduk oraya ? bombacı gelse üstümde bomba varmı diyecek ? Herkes aranmalı kimseye ayrıcalık olmamalı.
gerçek ~ 8 yıl önce
Bir şey olsada nefretimizi kussak diyen hainleri sevindirmiş haberdir. Felaket tellalığı yaptıklarına bakmayın için için seviniyor adiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Senin mantığınla düşünecek olursak "Rabbime şükürler olsun ki havan atılmış ya bir Lançer roket atsalardi ne olurdu? Rabbim yardım etmiş de sadece havan atmış hainler....vb" gibi konuşup zirvalamamiz lazım demekki...
hani geçmiş olsun ~ 8 yıl önce
En azından arkadaşlara geçmiş olsun dileklerinizi de açıklama içinde paylaşsaydınız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ertuğrul ~ 8 yıl önce
milli içeceğimiz ayran ile kafa olduk istikrarr istikraar . ALLAHIN TROLÜ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyda ~ 8 yıl önce
Neyin kafasini yasiyorsunuz ya ?istikrarla ne alakasi var patlamanin ???? Pes...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVAN ~ 8 yıl önce
Bence havan attılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KİZİR-1 ~ 8 yıl önce
Kiziroğlu hocadan ve asrın dünya liderinden cekinmiyorlar demekki... Havan atanlara KİZİR-1 roketi ile misliyle karşılık verilmeli. Kizir-1 roketinin güldürücü ve alta ettirici etkisi ile mahfedilmeli bu eylemi yapanlar..
Evet istikrar... ~ 8 yıl önce
Alkahtan istikrar geldi, yoksa kim bilir neler olurdu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ölen Garibana Oldu! ~ 8 yıl önce
Böylelikle saw'da nasıl bir güvenlik zafiyeti olduğuda anlaşılmıştır.Güvenliğin üst seviyeye çıkartılması için birinin ölmesi gerek haklısınız.TANK sokmadıklarına dua edin ölenlerin ailelerine sabır ve ihsan eylesin Allah BOL KAZANÇLAR ;Yine olan garibana oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000