29 Ağustos 2014, Cuma 06:41:06

TC-TUR SABİHA GÖKÇEN'E TEKER KOYDU

Başbakanlık VIP uçak filosu için Airbus’tan satın alınan A330 tipi uçak şu anda Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı.
  • bilalle evde sakladığınız paraları bununla taşırsınız artık kargosu geniş peki babacığım der yuklersın jr bilal
  • BOEING 777 OLAYDI İYİYDİ.OLSUN BUDA İDARE EDER.
  • Arkadaşlar,gelişmiş güçlü ülkelerin bu tip devlet uçakları vardır,mesela Almanya'nın bu uçaktan yanılmıyorsan 2 uçağı var,bizde güçlü ve büyük bir ülke olduğumuz için böyle bir uçağın alınması normal ve gereklidir.Bundan dolayı gerçeklerden kaçarak fakirlik edebiyatı yapmanın,ülkemizi ,devletimizi güçsüz görmenin,garip benzetmeler yapmanın hiç bir anlamı yok. Sanki ülkemizin ,devletimizin güçlenmesi istenmiyor gibi yorumlar yazılmış.Yazık rumuzuyla yazan arkadaş her şeyi kötülemiş,kötülükler içinden seslenmiş,yazık falan olan bir şey yok,Devletimiz güçlü,İnsanlarımızın hepsi iyi,burası öyle sizin yazdığınız gibi bir ülke değil,yaşanılacak bir ülke.Türkiye cumhuriyetinin yeni uçağı hayırlı olsun.
  • Saçma sapan konuşacağınıza bir düşünün. Dış politikada en aktif ülkelerden Türkiye'nin ANA uçağının mevzili ne kadar biliyor musunuz? Bu ülkenin başkanı, başbakanı amerikaya giderken stop yapıp yakıt alımı mı yapmalı,yahut THY den uçak mı kiralamalı her seferinde..!? "TC-ANA uçağının menzilinin okyanus aşırı uçuşlarda yetersiz kalması ve ihtiyaca cevap verememesi üzerine 2,5 yıl önce sipariş edilen geniş gövdeli, uzun menzilli Airbus 330-200 tipi, TC-TUR tescilli uçak, saat 06.40'ta İstanbul Sabiha Gökçek Havalimanı'na iniş yaptı." Ülkemize yakışır, kazasız belasız şekilde hayırlı olsun..
  • Yanlış anlaşılmak istemiyorsan Türkiye Cumhuriyeti ni kuran Ata'mız ile RTEyi kıyaslama istersen. Devlet için alındığını bizde biliyoruz da bunca yolsuzluğa adı karışan kimdir onu da unutma , unutursan bir anda destekçisi olursun. Stockholm Sendromu. ....
  • İç dizaynı ile birlikte toplam 1 milyar dolara mal oldu.Açlık sınırı 3.856 lira olan bi ülke için çok ucuz.bir fiyat ...
  • Uçmak nasip olacak bana:))
  • 1 uçak O kadar mı battı,gözünüze...?
  • daha bu ülkede bir grup tarafından yönetildiğini bilmeyecek görmeyecek okumuş diplomalı çokki bunlar az bile .nerden buldun nasıl elde ettin olayıda kaldırıldığı için .aşıranlara yol açıldığı için ağlamayanlarda olmadığı ıçın yüzde 52 sı mutlu olduktan sonra gerısı boş.bırakın uçan halıda alsınlar uzay mekığıde.sonunda bunlar azrailin uçağına bineceklerını görmeyenlerın yasamı ..yalancı çıkarcı satılmışlar kuyu kazanlar sahtekarlar ülkesindeyiz.türk devleti kalmadı artık.benliğini yitirmiş toplum var nereye üflersen oraya savrulur artık.
  • CHP iktara gelse .at arabasi ilemi dolasicakdi !! tabiki hayir..! cok elestirdikleri AKP iktidarini bugünlere tasiyanlar kim ? Herhalde Bu Ucak degil...Baykal ve CHP dir.Onun icin artik sizlanmayi birakin ...!!!
Başbakanlık VIP filosu için yaklaşık 5 yıl önce sipariş edilen Airbus 330-200 tipi uçak Sabiha Gökçen Havalimanı’na az önce teker koydu. 
 
Amerikalı Gore Design firmasıyla yapılan 1 yıllık modifikasyon anlaşmasının yaklaşık 2 yıl gerisinde bir süreyle gelen Fatih isimli Airbus 330-200 Prestige tipi uçak, nihayet Türkiye'ye geldi. 
 
Sabiha Gökçen Havalimanı'na saat 06.45 sularında teker koyan Fatih isimli uçak, teknik bakımları ve boyama işlemleri için HABOM hangarına çekildi. Buradaki işlemlerden sonra gümrük işlemlerinin de tamamlanmasıyla Başbakanlık filosuna resmen girmiş olacak. 
 
Uçağın Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş görüntüleri ilerleyen saatlerde AirportHaber'de olacak. 


 
©AirportHaber
TC-TUR SABİHA GÖKÇEN'E TEKER KOYDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
bilalle evde sakladığınız paraları bununla taşırsınız artık kargosu geniş peki babacığım der yuklersın jr bilal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
BOEING 777 OLAYDI İYİYDİ.OLSUN BUDA İDARE EDER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-9 ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar,gelişmiş güçlü ülkelerin bu tip devlet uçakları vardır,mesela Almanya'nın bu uçaktan yanılmıyorsan 2 uçağı var,bizde güçlü ve büyük bir ülke olduğumuz için böyle bir uçağın alınması normal ve gereklidir.Bundan dolayı gerçeklerden kaçarak fakirlik edebiyatı yapmanın,ülkemizi ,devletimizi güçsüz görmenin,garip benzetmeler yapmanın hiç bir anlamı yok. Sanki ülkemizin ,devletimizin güçlenmesi istenmiyor gibi yorumlar yazılmış.Yazık rumuzuyla yazan arkadaş her şeyi kötülemiş,kötülükler içinden seslenmiş,yazık falan olan bir şey yok,Devletimiz güçlü,İnsanlarımızın hepsi iyi,burası öyle sizin yazdığınız gibi bir ülke değil,yaşanılacak bir ülke.Türkiye cumhuriyetinin yeni uçağı hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Saçma sapan konuşacağınıza bir düşünün. Dış politikada en aktif ülkelerden Türkiye'nin ANA uçağının mevzili ne kadar biliyor musunuz? Bu ülkenin başkanı, başbakanı amerikaya giderken stop yapıp yakıt alımı mı yapmalı,yahut THY den uçak mı kiralamalı her seferinde..!? "TC-ANA uçağının menzilinin okyanus aşırı uçuşlarda yetersiz kalması ve ihtiyaca cevap verememesi üzerine 2,5 yıl önce sipariş edilen geniş gövdeli, uzun menzilli Airbus 330-200 tipi, TC-TUR tescilli uçak, saat 06.40'ta İstanbul Sabiha Gökçek Havalimanı'na iniş yaptı." Ülkemize yakışır, kazasız belasız şekilde hayırlı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
populizm'e ~ 10 yıl önce
Yanlış anlaşılmak istemiyorsan Türkiye Cumhuriyeti ni kuran Ata'mız ile RTEyi kıyaslama istersen. Devlet için alındığını bizde biliyoruz da bunca yolsuzluğa adı karışan kimdir onu da unutma , unutursan bir anda destekçisi olursun. Stockholm Sendromu. ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habobom ~ 10 yıl önce
İç dizaynı ile birlikte toplam 1 milyar dolara mal oldu.Açlık sınırı 3.856 lira olan bi ülke için çok ucuz.bir fiyat ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salla ~ 10 yıl önce
1 milyar dolarlik ucak daha yeryuzunde yok. Tamam salla ama bu kadar da degil be kardesim. Sanki parasini sen odedin "tam 1 milyar saydim" der gibi. Neyse bana ne zaten,zihniyet meselesi. Ucak ABD'den buraya gelene kadar siz 1 milyar dolar yapmisiniz iste.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Uçmak nasip olacak bana:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Huysuz Muhalif ~ 10 yıl önce
1 uçak O kadar mı battı,gözünüze...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
neden batmasın asgari ücret 890 lira emekli aylıkları ortada halkın yarısı yardımlarla ayakta dünyanın en pahalı benzin ve elektirigi kullanıyoruz dünyanın en fazla vergi çeşidi bizde birde avrupaya bakın bisikletle metroyla işe giden başbakanlar var türkiye talan yeri degildir şu biatçı kültürden kurtulun artık
yazık ~ 10 yıl önce
daha bu ülkede bir grup tarafından yönetildiğini bilmeyecek görmeyecek okumuş diplomalı çokki bunlar az bile .nerden buldun nasıl elde ettin olayıda kaldırıldığı için .aşıranlara yol açıldığı için ağlamayanlarda olmadığı ıçın yüzde 52 sı mutlu olduktan sonra gerısı boş.bırakın uçan halıda alsınlar uzay mekığıde.sonunda bunlar azrailin uçağına bineceklerını görmeyenlerın yasamı ..yalancı çıkarcı satılmışlar kuyu kazanlar sahtekarlar ülkesindeyiz.türk devleti kalmadı artık.benliğini yitirmiş toplum var nereye üflersen oraya savrulur artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan akerman ~ 10 yıl önce
CHP iktara gelse .at arabasi ilemi dolasicakdi !! tabiki hayir..! cok elestirdikleri AKP iktidarini bugünlere tasiyanlar kim ? Herhalde Bu Ucak degil...Baykal ve CHP dir.Onun icin artik sizlanmayi birakin ...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000