15 Ağustos 2012, Çarşamba 13:08:08

"5 KEZ UÇUŞUMU İPTAL ETTİLER"

Ünlü komedyen Ata Demirer, Seabird’e sosyal medyada sitem etti…
  • Ramazan Bayrami icin haziran ayinda "bozcaada" icin seabird den bilet aldim. ramazan ayinin son iftarinda iptal ettiklerini aciklayan bir mesaj geldi. madem bir isi yapamayacaklar o zaman niye basin ve bakanlarla reklam yapiyorlar. bu firmadan asla bilet falan almam
  • İşi Gücü olmayan buraya yorum yazıyor askıda askıda diye nerdeyse bayram yapıcaksınız kesin sen bunların içindeki kostepeksin
  • Ata Bey sonuna kadar hakli ve onun gibi diger madurlarda. Umarim SHGM bu isin ucunu birakmaz ve asli gorevini yerine getirir. Hava Yolu Sirketinde Genel Mudur ve Kalite Mudur ayni kisi olur ve bu kisi bavul atmaktan havayolu sirketi yonetmeye heveslenirse boyle olur.
  • cıvıldayacak zamanın var da web sitesine bakacak vaktin mi yok. 5 kere tweet atacağına bir web sitesine baksaydın. Adamlar yazmış oraya. "(http://www.flyseabird.com) "Operasyonel gereklilik ve teknik sebeplerden dolayı 16-24 Ağustos tarihleri arasında tüm uçuşlarımız iptal edilmiştir"
  • ATA Bey amma ağladın ya
  • Aoc askida ...... Yalanlar yalanlar. Acikca yazsinlar AOC elimizde tutacak kadar profesyonel degiliz diye.
  • Seabird, websitesinde 16-24 Ağustos arası operasyonel gereklilik ve teknik sebeplerden dolayı bütün uçuşlarımız iptal olmuştur diye bir ilan koymuşlar, Uçak arızası mı? Ege'deki olumsu hava koşulları mı? ( bayağı rüzgarlı bu aralar) Lisans sorunu mu? biraz bilgisi olan var mı?
  • öncelikle (?) yazana hak veriyorum oldukca yapıcı ve olması gerektiği gibi üslublu bir yorum yazmış.
  • (Yalanlarla 16 Ağustos 2012, Perşembe 20:22:28) Ben bu şirketde çalışan biri değilim 15000 saat uçuşu olan yurt dışında mesleğini yapan bir kaptanım,yangına körükle gitmene gerek yok basit ve yalın bir ifade kullandım anlamayanlar anlasın diye lakin (aslanım) kelimesi bile sizi rahatsız etmiş neden rahatsız oldunuz eski anadolu tabirinde anneler çocuklarına,yiğit ve mert gördükleri kişilere bu tabiri kullanırdı günümüze kadar gelmiş manasınımı değiştirdiniz yoksa, kurulan her şirketin bir hikayesi tozlu topraklı bir yolu vardır el bebek gül bebek olmayabilir değilmi önemli olan bu cesareti kendinde bulmuş ve böyle bir işletmeyi hayata geçirebilmiş azimli insana hak vermek gerekir diye düşünüyorum mış,muş'larla yorum yazılmaaaz kardeşim gözünle gördüğüne inan ama duyduğuna inanma
  • Abooooooovvvvvvvvvvvvvvv!!!

Türkiye’nin en ünlü oyuncu ve komedyenlerinden biri olan Ata Demirer,  twitter üzerinden Seabird’e çattı. Uçuşunun iptal edildiğini dile getiren Demirer, telafi için herhangi bir işlem de yapılmadığını belirtti.

Twitter üzerinden şikayetini takipçilerine aktaran ünlü komedyen 8 kez bilet aldığını ancak uçuşunun arıza gerekçesiyle 5 kez iptal edildiğini, iptal bilgisinin de uçuşa 50 dakika kala haber verildiğini ve yedek uçaklarının olmadığını öne sürerek, yarın ki uçuşa yer talep ettiğini ve dolu olduğu için o talebinin de yerine getirilmediğini iddia etti.

İstanbul-Bozcaada seferini yapacak olan Seabird uçuşunun iptal edildiğini twitter'dan açıklayan Ata Demirer’in sitem dolu tweetleri:

"5 KEZ UÇUŞUMU İPTAL ETTİLER"

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

yesim ~ 12 yıl önce
Ramazan Bayrami icin haziran ayinda "bozcaada" icin seabird den bilet aldim. ramazan ayinin son iftarinda iptal ettiklerini aciklayan bir mesaj geldi. madem bir isi yapamayacaklar o zaman niye basin ve bakanlarla reklam yapiyorlar. bu firmadan asla bilet falan almam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
İşi Gücü olmayan buraya yorum yazıyor askıda askıda diye nerdeyse bayram yapıcaksınız kesin sen bunların içindeki kostepeksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr. White ~ 12 yıl önce
Ata Bey sonuna kadar hakli ve onun gibi diger madurlarda. Umarim SHGM bu isin ucunu birakmaz ve asli gorevini yerine getirir. Hava Yolu Sirketinde Genel Mudur ve Kalite Mudur ayni kisi olur ve bu kisi bavul atmaktan havayolu sirketi yonetmeye heveslenirse boyle olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ata cıvıldama ~ 12 yıl önce
cıvıldayacak zamanın var da web sitesine bakacak vaktin mi yok. 5 kere tweet atacağına bir web sitesine baksaydın. Adamlar yazmış oraya. "(http://www.flyseabird.com) "Operasyonel gereklilik ve teknik sebeplerden dolayı 16-24 Ağustos tarihleri arasında tüm uçuşlarımız iptal edilmiştir"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tokatlı ~ 12 yıl önce
ATA Bey amma ağladın ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mr White ~ 12 yıl önce
Aoc askida ...... Yalanlar yalanlar. Acikca yazsinlar AOC elimizde tutacak kadar profesyonel degiliz diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soru ~ 12 yıl önce
Seabird, websitesinde 16-24 Ağustos arası operasyonel gereklilik ve teknik sebeplerden dolayı bütün uçuşlarımız iptal olmuştur diye bir ilan koymuşlar, Uçak arızası mı? Ege'deki olumsu hava koşulları mı? ( bayağı rüzgarlı bu aralar) Lisans sorunu mu? biraz bilgisi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalanlara cevap ~ 12 yıl önce
öncelikle (?) yazana hak veriyorum oldukca yapıcı ve olması gerektiği gibi üslublu bir yorum yazmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 12 yıl önce
(Yalanlarla 16 Ağustos 2012, Perşembe 20:22:28) Ben bu şirketde çalışan biri değilim 15000 saat uçuşu olan yurt dışında mesleğini yapan bir kaptanım,yangına körükle gitmene gerek yok basit ve yalın bir ifade kullandım anlamayanlar anlasın diye lakin (aslanım) kelimesi bile sizi rahatsız etmiş neden rahatsız oldunuz eski anadolu tabirinde anneler çocuklarına,yiğit ve mert gördükleri kişilere bu tabiri kullanırdı günümüze kadar gelmiş manasınımı değiştirdiniz yoksa, kurulan her şirketin bir hikayesi tozlu topraklı bir yolu vardır el bebek gül bebek olmayabilir değilmi önemli olan bu cesareti kendinde bulmuş ve böyle bir işletmeyi hayata geçirebilmiş azimli insana hak vermek gerekir diye düşünüyorum mış,muş'larla yorum yazılmaaaz kardeşim gözünle gördüğüne inan ama duyduğuna inanma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abooovvvvvvvvvvv!!! ~ 12 yıl önce
Abooooooovvvvvvvvvvvvvvv!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000