23 Mart 2013, Cumartesi 12:21:02

MESAFE 18 DAKİKAYA İNİYOR!

Bursa'nın Gemlik İlçesi ile İstanbul Haliç arasını 18 dakikaya indirecek olan deniz uçağının biletleri 100 liraya satışa çıktı...
  • GEMLİKTEN ZİYADE MUDANYA SEFERLER İÇİN UYGUN OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.MUDANYA KONUM İTİBARİYLE DAHA UYGUN....
  • bursanin yenisehir ilcesinde milyon dolarlik yatirim yapilan havaalani var sabiha gokcene 15 dakika ataurk'e 25 dakika bi deneseniz diyorum
  • Zamanında uygun fiyata uçurup insanları alıştırsaydınız, şimdi bu sektörün lokomotifi olurdunuz. Türkiye'de bazı ilkleri gerçekleştirerek türlü zorluklar çektiniz, şimdi kaymağını başkaları yiyor. Tebrikler... Seabird'e geçmiş olsun
  • Seferler Mudanya'dan olsa daha çok ilgi görürdü. Mudanya artık Bursa merkez ile bütünleşti ama Gemlik öyle değil.
  • Bu şirketin gidişi 2. Isparta davasına dönmez Shgm bu kadar yeter görevini yap insanların hayatları bu kadar ucuz değil.
  • Sn. Seaird bu Kadar haciz icra ile ödenmeyen maaşlarla insanları çalıştırıp haksız kazanç sağlayıp bide havacılık adı altında kaynağı belli olmayan kazançları havacılık yapılıyomuş gibi kullanarak kazanç sağlayıpta bu kadar insanın parasınıda ödemeyip ne yapmaya çalışıyosun ????
  • mudanya çok daha mantıklı bir seçim olmaz mıydı?
  • seabird demiyor ki burulaş yapıyormuş seferi...
  • Para yapsinlarda borclarini odesinler!!! Haciz koyacak mallari yok !
  • daha iflas etmedi mi bu ?? şaşırdım doğrusu

Bursa'nın Gemlik İlçesi ile İstanbul Haliç arasını 18 dakikaya indirecek olan deniz uçağının biletleri 100 liraya satışa çıktı. Uçuşlar 1 Nisan'dan itibaren karşılıklı iki sefer olarak yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye'nin 4 noktasına deniz uçağı ile hizmet veren Seabird'ün yaptığı anlaşmayla Gemlik-Haliç arası 18 dakikaya indi. Gemlik'te bulunan limandaki binalar modernize edilerek deniz uçağının yanaşacağı özel iskele yapıldı. 1 Nisan'da başlatılacak seferlerin haftanın her günü karşılıklı iki tur olarak yapılacak.

İLK UÇUŞ GEMLİK'TEN

Uçuşlar, Haliç'te Kadir Has Üniversitesi Caddesi'ndeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri'nin yanında bulunan iskeleden saat 08.30 ve aynı gün ikinci tur ise saat 18.00'da yapılacak. Gemlik limanından uçuşlarda sabah 09.15, akşam ise saat 18.45 olarak gerçekleşecek. İlk uçuş ise Gemlik'ten saat 11.00'de yapılacak. Deniz uçağı seferleri için biletler de satışa çıkarken, Bursa – İstanbul arası deniz uçağı ile 100 TL olacak. Biletler, www.burulas.com.tr adresli web sitesinden veya 444 99 16 numaralı telefondan alabilecek.

"İSTANBULLULARIN DİNLENEBİLECEĞİ KENT OLACAĞIZ"

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Ak Partali Başkanı Recep Altepe, deniz uçağı seferleri ile Bursa'nın ulaşım yelpazesini genişlettiklerini söyleyerek, "İstanbul 14 milyona ulaşan nüfusu ile Bursa için önemli bir fırsat. Bursa'yı İstanbulların gelip, dinlenebileceği, nefes alabileceği bir kent olarak planlıyoruz. Bunun için de öncelikle ulaşımın kolay olması gerekiyor. Mudanya'dan başlattığımız BUDO seferleri bu açıdan önemli bir eksiği giderdi. Deniz uçağı seferlerimiz ile iki kent arasındaki mesafeyi iyice kısalttık" dedi.

MESAFE 18 DAKİKAYA İNİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

MUDANYA ~ 11 yıl önce
GEMLİKTEN ZİYADE MUDANYA SEFERLER İÇİN UYGUN OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.MUDANYA KONUM İTİBARİYLE DAHA UYGUN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaalani ~ 11 yıl önce
bursanin yenisehir ilcesinde milyon dolarlik yatirim yapilan havaalani var sabiha gokcene 15 dakika ataurk'e 25 dakika bi deneseniz diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçmiş olsun.. ~ 11 yıl önce
Zamanında uygun fiyata uçurup insanları alıştırsaydınız, şimdi bu sektörün lokomotifi olurdunuz. Türkiye'de bazı ilkleri gerçekleştirerek türlü zorluklar çektiniz, şimdi kaymağını başkaları yiyor. Tebrikler... Seabird'e geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bursalı ~ 11 yıl önce
Seferler Mudanya'dan olsa daha çok ilgi görürdü. Mudanya artık Bursa merkez ile bütünleşti ama Gemlik öyle değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 11 yıl önce
Bu şirketin gidişi 2. Isparta davasına dönmez Shgm bu kadar yeter görevini yap insanların hayatları bu kadar ucuz değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seabird ~ 11 yıl önce
Sn. Seaird bu Kadar haciz icra ile ödenmeyen maaşlarla insanları çalıştırıp haksız kazanç sağlayıp bide havacılık adı altında kaynağı belli olmayan kazançları havacılık yapılıyomuş gibi kullanarak kazanç sağlayıpta bu kadar insanın parasınıda ödemeyip ne yapmaya çalışıyosun ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neden gemlik? ~ 11 yıl önce
mudanya çok daha mantıklı bir seçim olmaz mıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
seabird demiyor ki burulaş yapıyormuş seferi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 11 yıl önce
Para yapsinlarda borclarini odesinler!!! Haciz koyacak mallari yok !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
börd ~ 11 yıl önce
daha iflas etmedi mi bu ?? şaşırdım doğrusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000