01 Haziran 2014, Pazar 09:07:38

SEABIRD SEZONA YENİ DESTİNASYONLARLA GİRİYOR

Deniz uçaklarıyla yolcu taşımacılığı yapan Seabird Havayolları, yaz sezonunu 12 Haziran'dan itibaren açıyor.
  • Seabird'le uçmayan kalmasın uçamayıpta uçuyoruz diye beyan veren tek şirket ne günlere kaldık bu kadarı olmaz
  • 1,5 milyon dolarlık borç ödenmişmi canadaya
  • Fethiyeye bu uçaklardan biriyle gitmek büyük keyif olacak.
  • Bu şirketin işletme ruhsatı uçuş emniyeti ve uçuşa elverişlilik gerekliliklerini yerine getiremediği için 6 ay süreyle askıya alınmıştı. Hala da aynı çünkü parasizlik ve bilgisizlik hala malum yönetici yüzünden devam ediyor. Para pul ve egonuz ugruna insanların canlarıyla oynamayın.
  • Eyup te oturuyorum sirf bi haftasonu tecrube etmek keyif yapmak ici seabird le alacatiya falan tatilw gidip gelmek istiyorum ama o kadar cok hat acip kapama uctu ucuslar durdu batti cikti gibi haber cikiyoki sirketle ilgili aldigim bilet elimde patlar diye bi turlu alamiyorum neden boyle soylentiler oluyor bu sirketle ilgili hakikaten berbat mi yoksa meyve veren agac taslaniyo mu akli selim biri cvp lasin allah askina keske ulkemizde boyle atilimlar olsa bissuu firma ucsa heryere havacilik gelisse guzel memleketimde
  • Belki sizlere garip gelebilir ama bu "destinasyon" kelimesi beni cileden cikartiyor. Ucus noktasi, varis yeri... gibileri varken nereden cikti bu destinasyon???
  • Yakıt varmı yakıt demişsiniz,eğer ne demek istediğinizi yazarsanız öğrenelim... Niye aklı olan binmezmiş,bir bildiğiniz varsa paylaşın lütfen.
  • Sirketi Arusandan almislar?! Hayirli olur insallah tum camiaya.
  • Yakıt varmı yakıt, o teyyarerelere binenin aklına şaşayım ben
  • Gokceadaya ucacaktiniz ne oldu ?

Twin Otter tipi Kanada yapımı uçaklarıyla İstanbul Haliç Merkez’den uçuşlar gerçekleştiren Seabird Havayolları, bu sene yaz turizmini hızlandırmayı hedefliyor. 

İstanbul’u Ege ve Akdeniz’in kıyı kentlerine bağlayacak olan Seabird sezon hazırlıklarını artık tamamladı.

Havayolu, yaz boyunca güney sahillerine tatile giden yolcularına çok özel bir uçuş deneyimi sunacak.

Mevcut rotaları olan Bozcaada, Alaçatı ve Bodrum uçuşlarına yenilerini ekleyen Seabird, bu sene Ayvalık, İzmir, Hisarönü’ne tarifeli seferler başlatacağını açıkladı.

Tarifeli seferlerine 12 Haziran itibariyle başlayacak olan Seabird, tüm uçuşlarını önümüzdeki hafta bilet satışına açıyor.

Perşembe, Cuma, Cumartesi Güney yörelerine gidiş, Pazar ve Pazartesi günleri dönüş seferleri yazlıkçılara büyük kolaylıklar sağlayacak. Denize inen bu uçaklarla seyahat, yolcularına keyfin yanında çok da büyük zaman kazandıracak.

Seabird Havayolları’nın yerli ve yabancı turistlere yönelik, Haliç’ten kalkan ve tarifeli olarak uçuş yapan İstanbul Şehir Turları da devam etmektedir.

Üç tarafi denizlerle çevrili ülkemize deniz uçağı hizmetini kazandıran Seabird, misafirlerini bekliyor.

SEABIRD SEZONA YENİ DESTİNASYONLARLA GİRİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Seabird'le uçmayan kalmasın uçamayıpta uçuyoruz diye beyan veren tek şirket ne günlere kaldık bu kadarı olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
1,5 milyon dolarlık borç ödenmişmi canadaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fethiyeye bu uçaklardan biriyle gitmek büyük keyif olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu şirketin işletme ruhsatı uçuş emniyeti ve uçuşa elverişlilik gerekliliklerini yerine getiremediği için 6 ay süreyle askıya alınmıştı. Hala da aynı çünkü parasizlik ve bilgisizlik hala malum yönetici yüzünden devam ediyor. Para pul ve egonuz ugruna insanların canlarıyla oynamayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Eyup te oturuyorum sirf bi haftasonu tecrube etmek keyif yapmak ici seabird le alacatiya falan tatilw gidip gelmek istiyorum ama o kadar cok hat acip kapama uctu ucuslar durdu batti cikti gibi haber cikiyoki sirketle ilgili aldigim bilet elimde patlar diye bi turlu alamiyorum neden boyle soylentiler oluyor bu sirketle ilgili hakikaten berbat mi yoksa meyve veren agac taslaniyo mu akli selim biri cvp lasin allah askina keske ulkemizde boyle atilimlar olsa bissuu firma ucsa heryere havacilik gelisse guzel memleketimde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkcesi var ~ 10 yıl önce
Belki sizlere garip gelebilir ama bu "destinasyon" kelimesi beni cileden cikartiyor. Ucus noktasi, varis yeri... gibileri varken nereden cikti bu destinasyon???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakıt ? ~ 10 yıl önce
Yakıt varmı yakıt demişsiniz,eğer ne demek istediğinizi yazarsanız öğrenelim... Niye aklı olan binmezmiş,bir bildiğiniz varsa paylaşın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sirketi Arusandan almislar?! Hayirli olur insallah tum camiaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
** ~ 10 yıl önce
Vallahamı
:) ~ 10 yıl önce
Yakıt varmı yakıt, o teyyarerelere binenin aklına şaşayım ben

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lf ~ 10 yıl önce
Klasik davranışımız, birisi bir şey yapmaya kalksa hemen çelme tak, o da olmuyorsa alay et. Sonrada bu ülke neden ilerlemiyor diye ah vah et.
;) ~ 10 yıl önce
Hangi klasikten bahsediyorsun kardeşim sen bozcaada yerine yakıt yok diye alaçatıya inmenin neresi klasik iki günlük tatilimizin bir günü gitmişti nesine güvenilir bir yanları yok biner arabama giderim maceraya gerek yok
Klasik nedir? ~ 10 yıl önce
Siz bir yolcu olarak Bozcaadaya gitmeniz gerekirken alaçatıya gidiyorsunuz nedeni yakıt yok bunuda havadayken öğreniyoruz bumu klasik diye nitelendirdiğiniz şey komik olmayın lütfen
SaeBird ~ 10 yıl önce
Gokceadaya ucacaktiniz ne oldu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000