26 Nisan 2013, Cuma 09:06:41

SEABIRD UÇUŞ AĞINI GENİŞLETECEK

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Burulaş bünyesinde Haliç-Bursa arası seferlere başlayan deniz uçağına ilginin yoğun olmasının ardından uçuş ağının genişlemesi için çalışmalar başladı.
  • Bu ucagin saatlik maliyeti ne ?!?!!!! :))) koltuk basina ne kadar para aliyorlar ?!? Sirketin borclari takip ediliyormu ? Para kazanmayan sirket kurmanin tek bir amaci olur! SHGM buna izin vererek cok buyuk dertler acicak basina. Allah korusun ilk kazada Arusan ABD yolcusu ... Adinida degistirir... Kalan saglar bizimdir artik... Yalan dolan pislik macya vari hareketler alkol hersey var ve hala destek goruyor ! Vaybe ! Bu isi durustce yapmaya calisanlara yazik! Havaciligi ne hale getirdiniz be!
  • bunların bi uçağı vardı daha bekliyormuş bulgaristan sınırında.. hayatları yalan bunların yaaa
  • 700 demesen iyiydi ya la...Nası yopun talep bu :)
  • yakinda aya gideceklermis, nede olsa türkiyede uculacak nokta kalmadi. Seabird sana 5 ay daha veriyorum, son yaklasdi. gecmis olsun
  • Haciz icin para biriktirin :) bol kazanclar ;) dha ev alicagiz cabuuk !
  • BENCE ORGİYE PARA HARCAYACAKLARINA ORDU- GİRESUN'DAN İSTANBUL'A SEABİRD UÇSUN!!!
  • Her başlangıç noktasına başlarken bir BAKAN uçurmanız gayet etik ve reklam kokan bir davranış. Kutluyorum. İlk olarak Sayın B.YILDIRIM, En son Gemlik uçuşunda da Sayın B.ARINÇ uçmuştu. Kolay Gelsin.
  • Bir yolcu olarak söylentilerden ve yalan dolanlardan bıktık artık, geçen yılda bir çok şey söylendi ama ama hiç bir halt göremedik maduriyetlerden başka , gölbaşınada gidicektik uludağada ne oldu ne hat açıldı nede tek bir uçuş oldu yapmayın lütfen gerçek temeller üzerine kurulu bir şekilde havacılığın geliştirmeye gayret gösterin lütfen bu işlerin amatörce olmadığını hep beraber gördük.
  • %100 dolulukla bugüne kadar 700 yolcu ne demek ya? 1 hafta mı oldu bu uçuşlar başlayalı?
  • Bu kadar talep var iken bence Bursa Belediyesi kendi ucaklarini edinip bir deniz havayolu kurmali, tek ucak operasyonu ile finansal sorunlari ve yonetimsel zafiyetleri olan sirket ile ilerleyemecegi kesin . Bir an once Seabird den kurtulup bu isi ciddiye alarak buyuturlerse ciddi talep olan diger destinasyonlarida uzerine de alarak hem ihtiyac olan hizmeti hemde seabird airlines 'in inatla turk pilotlarina saglamadigi istihdami saglayabilir.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Burulaş bünyesinde Haliç-Bursa arası seferlere başlayan deniz uçağına ilginin yoğun olmasının ardından sefer ağının genişlemesi için çalışmalar başladı. Bursada Bugün'e konuşan Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy, "Günde 24 bin kişi İstanbul ve Bursa arasında seyahat ediyor. Yeni uçaklarımızla Ege, Marmara ve Karadeniz'de yeni hatlar kurarak Bursalıları uçuracağız" dedi.

BURSALILAR ZAMAN KAYBI YAŞAMADAN TATİLE UÇACAKLAR

Ege, Marmara ve Batı Karadeniz sahillerine düşünülen deniz uçağı seferlerine büyük ilginin beklendiğini ifade eden Levent Fidansoy, "Bu vesile ile Bursalılar, sahil bölgelere gezmeye ya da tatile gidecekleri zaman zaman kaybı yaşamdan deniz uçağı ile Ege, Marmara ve Batı Karadeniz sahillerine ulaşabilecekler. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Gemlik'teki deniz uçağı terminali haricinde başka sahil noktalarında da deniz uçağı terminali açmayı planlıyoruz" diye konuştu.

YENİ DENİZ UÇAĞI TERMİNALİ NEREYE KURULACAK?

Bu arada deniz uçağı terminali için Güzelyalı ya da Kurşunlu sahillerinin düşünüldüğü öğrenilirken, Bursalıların daha çabuk ulaşması için Güzelyalı sahilinin daha öncelikli olduğu belirtiliyor.

Salı hariç haftanın her günü Haliç'ten 3, Gemlik'ten 3 olmak üzere günde 6 uçuş yapan deniz uçağı, yüzde 100 dolulukla bugüne kadar 700'den fazla yolcu taşıdı.

SEABIRD UÇUŞ AĞINI GENİŞLETECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Maliyet ~ 11 yıl önce
Bu ucagin saatlik maliyeti ne ?!?!!!! :))) koltuk basina ne kadar para aliyorlar ?!? Sirketin borclari takip ediliyormu ? Para kazanmayan sirket kurmanin tek bir amaci olur! SHGM buna izin vererek cok buyuk dertler acicak basina. Allah korusun ilk kazada Arusan ABD yolcusu ... Adinida degistirir... Kalan saglar bizimdir artik... Yalan dolan pislik macya vari hareketler alkol hersey var ve hala destek goruyor ! Vaybe ! Bu isi durustce yapmaya calisanlara yazik! Havaciligi ne hale getirdiniz be!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
** ~ 11 yıl önce
Onlar taksi durağı işletiyor ne havacılığı anlayan yokki havacılıktan istasyon hurdalık gibi yahu yolcuyu burda bekletiyorlar heralde anlamdım geçenlerde gittik kardeşim koca tankeri dayamışlar fazla bişey göremedik...
szf ~ 11 yıl önce
bunların bi uçağı vardı daha bekliyormuş bulgaristan sınırında.. hayatları yalan bunların yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%100 doluluk ~ 11 yıl önce
700 demesen iyiydi ya la...Nası yopun talep bu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
destinasyon ~ 11 yıl önce
yakinda aya gideceklermis, nede olsa türkiyede uculacak nokta kalmadi. Seabird sana 5 ay daha veriyorum, son yaklasdi. gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haciz ~ 11 yıl önce
Haciz icin para biriktirin :) bol kazanclar ;) dha ev alicagiz cabuuk !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ORGİ ~ 11 yıl önce
BENCE ORGİYE PARA HARCAYACAKLARINA ORDU- GİRESUN'DAN İSTANBUL'A SEABİRD UÇSUN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılar ~ 11 yıl önce
Her başlangıç noktasına başlarken bir BAKAN uçurmanız gayet etik ve reklam kokan bir davranış. Kutluyorum. İlk olarak Sayın B.YILDIRIM, En son Gemlik uçuşunda da Sayın B.ARINÇ uçmuştu. Kolay Gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Coffeemaker ~ 11 yıl önce
Bir yolcu olarak söylentilerden ve yalan dolanlardan bıktık artık, geçen yılda bir çok şey söylendi ama ama hiç bir halt göremedik maduriyetlerden başka , gölbaşınada gidicektik uludağada ne oldu ne hat açıldı nede tek bir uçuş oldu yapmayın lütfen gerçek temeller üzerine kurulu bir şekilde havacılığın geliştirmeye gayret gösterin lütfen bu işlerin amatörce olmadığını hep beraber gördük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
%100 dolulukla bugüne kadar 700 yolcu ne demek ya? 1 hafta mı oldu bu uçuşlar başlayalı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%100 doluluk?? ~ 11 yıl önce
Bu uçak maksimum 19 yolcu taşıyor.700'ü böl 19'a, ettimi sana 36. Yani 36 sefer. Günde 6 sefer yapıyorlarmış. Böl 36'yı 6 ya. Ettimi 6, yani 6 gün. Seferler ne zaman başladı? 1 Mayıs, bügün günlerden 26 Mayıs. AAAa ama yalan yok. Demek ki Seabird bugüne kadar 6 gün uçmuş, %100 dolulukla, 20 gün uçmamış...Ya destekli atın bari :) :)
?? ~ 11 yıl önce
sende hızını alamamışın birader.Mayıs ayına daha gelinmedi,nisan ayındayız.
%100 doluluk ~ 11 yıl önce
1 Nisan'da başlamış seferler ya la. Pardon.Külli yalan demek o zaman. Abbaaaaavv
Bursa Belediyesi'ne ~ 11 yıl önce
Bu kadar talep var iken bence Bursa Belediyesi kendi ucaklarini edinip bir deniz havayolu kurmali, tek ucak operasyonu ile finansal sorunlari ve yonetimsel zafiyetleri olan sirket ile ilerleyemecegi kesin . Bir an once Seabird den kurtulup bu isi ciddiye alarak buyuturlerse ciddi talep olan diger destinasyonlarida uzerine de alarak hem ihtiyac olan hizmeti hemde seabird airlines 'in inatla turk pilotlarina saglamadigi istihdami saglayabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000