11 Temmuz 2016, Pazartesi 14:22:56

SHGM 4 teknisyene 1000'er TL ceza kesti

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, (SHGM) task kartlarının kaydedilmesinde mevzuata aykırı davranan 4 teknisyenin her birine 1.000 TL para cezası verdiğini duyurdu.
  • SHGM başında kim var bir düşününce problemin kendisi zaten sorunun cevabını veriyor.
  • anadolu üniversitesinde uçuş teknisyenleri evrak üzerinde sahtecilik yapıyor, sahte imzalar atıyor, hatalı bakım dosyaları düzenliyorlar ama onlara SHGM dokunmuyor. Aksine 1 ( Bir ) hafta önceden gelip kontrol ediyor, hatalarını bulduktan sonra eksikliklerini bizzat kendileri düzeltip, denetlemeye geliyor ve birşey olmamış gibi çekip gidiyor. Uyan tTeknisyen alemi SHGM Anadolu üniversitesindeki Uçuş Teknisyenlerine bu kıyağı yaparken, diğer teknisyenlere göstermelik ve ibretlik olsun diye ceza kesiyor. Nerede adalet, nerede fırsat eşitliği, bunlara karşı dik duramazsak hepimizin başına bir gün bu olay gelebilir ve yanlız kalırız. Zaman SHGM nun bu adaletsiz uygulamalarına karşı birlik ve beraberlik içinde olma zamanıdır. Sektöre hizmet een herkez bu ayrımcılığa dur diyecek iradeyi ortay kaymalıdır. Madem Anadolu Üniversitesindeki Uçuş Teknisyenlerine böyle kıyak yapan SHGM, aynı kıyağı sektördeki tüm teknisyenlere de gerçekleştirsin.
  • Direk lisanslarını iptal edeceksin ki örnek olsun tekniksiyenlere
  • shgm size yazıklar olsun. bu sizin kendi çaresizliğinizin yansımasıdır. yuh size yuhhhhhhh........
  • Lisansları askıya al bak birdaha patetes baskı oluyormu.
  • Mevzuata aykiri, yaniltma ve kusurun üzerini örtmeye yönelik verilen emirleri sakin uygulama. Yasanilanlarla ilgili günlük not tut. Zorlama halinde mutlaka SHGM'ne haber ver.
  • Geçmiş olsun kader arkadaşlarım.Emirlere kurban gitmişler.Memleketin vazgeçilmez sorunu ne diyelim.Kabak yine çalışana patlamış.
  • yapılan yorumlardan teknisyenlerin sadece tetikçi oldukları anlaşılıyor. Asıl arkalarındaki karanlık ve dış güçlerin tespit edilip onların cezalandırılması gerekmez miydi?
  • Sırf Teknik bakım başkanın zorlamasıyla o kart mühürlenir ve denetlemeciler gelince ilk karşısına o kartı koyan yine o teknik bakım başkan olur
  • 2 saatlik ground time da 12 a/s lik weekly kart çıkartırlar iki kişiye.kartı gerektiği gibi uygulasan amirin kızar uygulamasan shgm ceza keser.teknisyenlik çok güzel sen de gelsene.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Twitter hesabından yaptığı açıklama ile 4 teknisyene 1.000'er TL para cezası verdiğini duyurdu.

SHGM'den yapılan açıklamada para cezasının, task kartlarının kaydedilmesi sırasında mevzuata aykırı iş yapıldığı gerekçesiyle verildiği belirtildi.

SHGM'den yapılan açıklama şöyle;
 

SHGM 4 teknisyene 1000'er TL ceza kesti

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

kim? ~ 8 yıl önce
SHGM başında kim var bir düşününce problemin kendisi zaten sorunun cevabını veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
angrybirds118 ~ 8 yıl önce
anadolu üniversitesinde uçuş teknisyenleri evrak üzerinde sahtecilik yapıyor, sahte imzalar atıyor, hatalı bakım dosyaları düzenliyorlar ama onlara SHGM dokunmuyor. Aksine 1 ( Bir ) hafta önceden gelip kontrol ediyor, hatalarını bulduktan sonra eksikliklerini bizzat kendileri düzeltip, denetlemeye geliyor ve birşey olmamış gibi çekip gidiyor. Uyan tTeknisyen alemi SHGM Anadolu üniversitesindeki Uçuş Teknisyenlerine bu kıyağı yaparken, diğer teknisyenlere göstermelik ve ibretlik olsun diye ceza kesiyor. Nerede adalet, nerede fırsat eşitliği, bunlara karşı dik duramazsak hepimizin başına bir gün bu olay gelebilir ve yanlız kalırız. Zaman SHGM nun bu adaletsiz uygulamalarına karşı birlik ve beraberlik içinde olma zamanıdır. Sektöre hizmet een herkez bu ayrımcılığa dur diyecek iradeyi ortay kaymalıdır. Madem Anadolu Üniversitesindeki Uçuş Teknisyenlerine böyle kıyak yapan SHGM, aynı kıyağı sektördeki tüm teknisyenlere de gerçekleştirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zbt ~ 8 yıl önce
Direk lisanslarını iptal edeceksin ki örnek olsun tekniksiyenlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 8 yıl önce
SEN TSK EMEKLİSİSİN HERHAL. KOMİKSİN.
.... ~ 8 yıl önce
shgm size yazıklar olsun. bu sizin kendi çaresizliğinizin yansımasıdır. yuh size yuhhhhhhh........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 8 yıl önce
Lisansları askıya al bak birdaha patetes baskı oluyormu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHG-M ~ 8 yıl önce
Mevzuata aykiri, yaniltma ve kusurun üzerini örtmeye yönelik verilen emirleri sakin uygulama. Yasanilanlarla ilgili günlük not tut. Zorlama halinde mutlaka SHGM'ne haber ver.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amir Çıldırdı ~ 8 yıl önce
Geçmiş olsun kader arkadaşlarım.Emirlere kurban gitmişler.Memleketin vazgeçilmez sorunu ne diyelim.Kabak yine çalışana patlamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tetikçi ~ 8 yıl önce
yapılan yorumlardan teknisyenlerin sadece tetikçi oldukları anlaşılıyor. Asıl arkalarındaki karanlık ve dış güçlerin tespit edilip onların cezalandırılması gerekmez miydi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buket Ablaya yazık ~ 8 yıl önce
Sırf Teknik bakım başkanın zorlamasıyla o kart mühürlenir ve denetlemeciler gelince ilk karşısına o kartı koyan yine o teknik bakım başkan olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
c/s ~ 8 yıl önce
2 saatlik ground time da 12 a/s lik weekly kart çıkartırlar iki kişiye.kartı gerektiği gibi uygulasan amirin kızar uygulamasan shgm ceza keser.teknisyenlik çok güzel sen de gelsene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz rapor ~ 8 yıl önce
sende isi yapma yaptiriyorlar diye isimsiz raporla.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000