21 Eylül 2016, Çarşamba 17:53:53

SHGM yolculara ceza yağdırdı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), "Kural Tanımaz Yolcu" yönetmeliği kapsamında dört yolcuya idari para cezası uygulandığını açıkladı.
  • acıkta kural tanımaz maaş ödemez işten pilot atma tehdidiyle vermediği maaşları düşüren thkya ceza kessenize yemiyomu?
  • Önce ekiplerin geçişleri engellendi, sonra yasak başlamadan geçmeye çalışanları şirketler hainlikle suçladı. Sonra alımlar iptal oldu. Şimdi tüm şirketler'de ZORUNLU ÜCRETSİZ İZİN ler dikte ediliyor. Valla kararı teklif eden şirketler, kabul eden sivil havacılık yetkilileri, şirketlerden geçişşleri engelleyen yöneticilerin Allah belalarını biran evvel versin. Umarım yakın zamanda olurki bizde son anlarında 'HAKKIMI HELAL ETMİYORUM' diye bagırabilelim. Bu vicdansızların hakkından sadece Allah gelir.
  • Bayramdan sonra temizlik olacaktı ? Son durum nedir? Hep bir söylenti dolaşıyordu 2000 kişiye yakın kişi işten çıkarılacak diye? Yalanmıydı bu yorumlar?
  • Parayı o yolcudan nasıl tahsil ediyorlar acaba? Hele yabancıysa? Kredi kartından çekseler yasal olur mu? Çok meraklandım bak şimdi..
  • Evet Kokpit ekibinin uzun uçuşlarda kokpitte İçmesi veya kabin ekibiyle içilmesi. .ya da kabin ekibinin wc de İçmesi gibi uçuş esnasında nasilmi? Lavabonun giderine üfleyerek ozaman duman içerde kalmiyo ben yapmadim yıllar önce yakalamistim.sikayette etmedim. ..
  • Lütfen mi? Devlet böyle olmaz millet hapis cezası veriyor uçuş güvenliğini tehlikeye atmaktan biz lütfen üç kuruş para cezası caydırıcı olmadıktan sonra laf ola beri gele
  • Yasak olduğunu bile bile içmeye çalışmakk

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), bugün yaptığı açıklamada dört yolcuya SHY-IPC (Kural Tanımaz Yolcu) yönetmeliği kapsamında idari para cezası uygulandığını açıkladı.

SHGM'den yapılan açıklamada cezaların, biri Kazablanka-İstanbul uçuşunda yaşanırken, diğerileri de farklı seferlerde olmak üzere sigara içen yolculara verildiği belirtildi.
 

SHGM yolculara ceza yağdırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

cezacı ~ 8 yıl önce
acıkta kural tanımaz maaş ödemez işten pilot atma tehdidiyle vermediği maaşları düşüren thkya ceza kessenize yemiyomu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAİN ~ 8 yıl önce
Önce ekiplerin geçişleri engellendi, sonra yasak başlamadan geçmeye çalışanları şirketler hainlikle suçladı. Sonra alımlar iptal oldu. Şimdi tüm şirketler'de ZORUNLU ÜCRETSİZ İZİN ler dikte ediliyor. Valla kararı teklif eden şirketler, kabul eden sivil havacılık yetkilileri, şirketlerden geçişşleri engelleyen yöneticilerin Allah belalarını biran evvel versin. Umarım yakın zamanda olurki bizde son anlarında 'HAKKIMI HELAL ETMİYORUM' diye bagırabilelim. Bu vicdansızların hakkından sadece Allah gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 8 yıl önce
Bayramdan sonra temizlik olacaktı ? Son durum nedir? Hep bir söylenti dolaşıyordu 2000 kişiye yakın kişi işten çıkarılacak diye? Yalanmıydı bu yorumlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 8 yıl önce
Parayı o yolcudan nasıl tahsil ediyorlar acaba? Hele yabancıysa? Kredi kartından çekseler yasal olur mu? Çok meraklandım bak şimdi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp ~ 8 yıl önce
sana trafik cezası kesildiğinde parayı nasıl tahsil ediyorlar?
40 ~ 8 yıl önce
Evet Kokpit ekibinin uzun uçuşlarda kokpitte İçmesi veya kabin ekibiyle içilmesi. .ya da kabin ekibinin wc de İçmesi gibi uçuş esnasında nasilmi? Lavabonun giderine üfleyerek ozaman duman içerde kalmiyo ben yapmadim yıllar önce yakalamistim.sikayette etmedim. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Lütfen mi? Devlet böyle olmaz millet hapis cezası veriyor uçuş güvenliğini tehlikeye atmaktan biz lütfen üç kuruş para cezası caydırıcı olmadıktan sonra laf ola beri gele

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sigara ~ 8 yıl önce
Yasak olduğunu bile bile içmeye çalışmakk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000