25 Nisan 2016, Pazartesi 09:47:46

Sunexpress Havayolları yaprak döküyor…

Sunexpress Havayolları son bir yılda toplam yedi yöneticisini kaybetti. Şirketin önemli noktalarında önemli kararlara imza atan bu yöneticilerin neden ayrıldıkları bilinmezken, son ayrılan da IT Direktörü Ali Güler oldu. İşte son bir yılda ayrılan yöneticilerin listesi ve görev alanları.
  • bir uluslararası,kurumsal şirket düşününki, Antalya ve İZMİR kabin hizmetleri müdürleri, LİSE MEZUNU!ama yönetmeye çalıştıkları kabin memurlarının %85 i üniversite mezunu!!! Bu devirde??? ve bu kapasite ve niteliği belli insanların, o koltukları kollamak için neler yapabileceğini düşünün şimdi..ve bir kurumsal firma düşününki, performans verimlilik değerlendirmeleri tek bir müdürün ve müdürün kurduğu çetenin elinde olsun??? en loser firmaların bile, 360 derece falan kullandığı bu devirde...
  • belki bu persembe baska giden de olur
  • Pilot yetiştirilmesi için stella ile anlaşma saglandı pilot adayları 200 euro borçlandırılıyor Bu FO lar emeklı oluncaya kadar sunex de Boğaz tokluguna calışacaklar
  • Kar ettiren adamlara yol veriyorlar ...görelim yeni gelenler ne kadar kar ettirecek .turizm kötü filanda değil Almanya da . Arkasına sığınmasınlar ....
  • saw da su an sunexpresste olan operasyonu freebird corendon gibi firmalar yapıyor..Giden kaptanlara hadi güle gülee dediler simdii kabin ekipleri 30 40 50 saatt ucuyoorr insanların ekmegiyle oynadılar..yakında ne ekip kalır ne ucak kalır...game over sawbase..
  • bende 3 yıl önce sunexpress de çalışmıştım. dışarıdan kaliteli şirket olarak görünüyor ve toplantılarda hep çok karlı bir şirket olduğundan böbürlenen yöneticiler vardı. fakat iş maaşa gelince hepsinin hikaye olduğunu gördüm. ayrıca departmanlar arasında da maaş ayrımcılığı vardı. çalışma ortamından, çalışma arkadaşlarından, torpilli çalışanlardan ve maaşdan hiç memnun kalmayarak ankaraya geri döndüm.
  • Sadece kaptanlar ve fo lar değil; teknisyenlerde ayrılacak. Her gece c-check itemlerini hatta yapmaktan anamız ağlıyor. Para? Para yok.
  • Darısı başka kazık çakmışlara...
  • esas kaptanlar ayrılıyor yakında ucaklar yerde kalacak
  • Sadece yoneticiler degil kaptanlar ve first officer lar da gidiyor. Insan kaynaklari yurtdisinda kaptan arayisinda. Turkiye den hickimse Sunexpress i tercih edip sirkete muracaat bile etmiyor. Neden boyle iyi dusunmek lazim.

Sunexpress Havayolları, THY kanadından atanan göreve getirilen çok sayıda yöneticisini kaybediyor.

Faruk Çizmecioğlu ile başlayan yaprak dökümü finans direktörü Fatih Güçlü ile devam etti. Finans direktörünün ardından finans müdürü Olcay Türker de görevinden ayrılarak Corendon Havayolları ile devam etme kararı aldı.

Sunexpress Havayollarını kar eder duruma getiren yöneticilerin birer birer ayrılması bununla da kalmadı. Pazarlama Müdürü Emre Bahtoğlu, bütçe müdürü Murat İlhan, Türkiye Satış Pazarlama Başkanı Necdet Gürsoy da ayrılanlar arasında yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde de IT Direktörü Ali Güler şirket ile ilişiğini kesen son yönetici oldu. Yerine ise Yusuf Çabuk getirildi.

Faruk Çizmecioğlu, Fatih Güçlü, Necdet Gürsoy ve Ali Güler yönetim tarafından görevden alınırken, Olcay Türker, Emre Bahtoğlu ve Murat İlhan ise başka şirketlerde iş bularak istifa ettiler.

©AirportHaber ÖZEL

Sunexpress Havayolları yaprak döküyor…

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

dazed ~ 7 yıl önce
bir uluslararası,kurumsal şirket düşününki, Antalya ve İZMİR kabin hizmetleri müdürleri, LİSE MEZUNU!ama yönetmeye çalıştıkları kabin memurlarının %85 i üniversite mezunu!!! Bu devirde??? ve bu kapasite ve niteliği belli insanların, o koltukları kollamak için neler yapabileceğini düşünün şimdi..ve bir kurumsal firma düşününki, performans verimlilik değerlendirmeleri tek bir müdürün ve müdürün kurduğu çetenin elinde olsun??? en loser firmaların bile, 360 derece falan kullandığı bu devirde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw müdavim ~ 8 yıl önce
belki bu persembe baska giden de olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dagdeviren ~ 8 yıl önce
Pilot yetiştirilmesi için stella ile anlaşma saglandı pilot adayları 200 euro borçlandırılıyor Bu FO lar emeklı oluncaya kadar sunex de Boğaz tokluguna calışacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dagdeviren'e ~ 8 yıl önce
Bilip bilmeden atıp tutuyorsunuz. Eğitime giden F/O nun aklı yok, sizin var değil mi? Yetiştirilmek üzere pilot alımı yapan şirketlerin geneli, borcunu ilk 5 yılda ödemek üzere sadece 10 yıllık sözleşme yapıyor. Kaldı ki bu insanların 5 yıldan sonra her an kaptan olma ihtimali var. 10 yıldan sonra da istediği şirkette uçma özgürlüğü var.
Rumuz 34 ~ 8 yıl önce
Kar ettiren adamlara yol veriyorlar ...görelim yeni gelenler ne kadar kar ettirecek .turizm kötü filanda değil Almanya da . Arkasına sığınmasınlar ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umrundamı ~ 8 yıl önce
Ya adamın sence umrundamı?Kar etmiş zarar etmiş?
saw da ucus yok ~ 8 yıl önce
saw da su an sunexpresste olan operasyonu freebird corendon gibi firmalar yapıyor..Giden kaptanlara hadi güle gülee dediler simdii kabin ekipleri 30 40 50 saatt ucuyoorr insanların ekmegiyle oynadılar..yakında ne ekip kalır ne ucak kalır...game over sawbase..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taner ~ 8 yıl önce
bende 3 yıl önce sunexpress de çalışmıştım. dışarıdan kaliteli şirket olarak görünüyor ve toplantılarda hep çok karlı bir şirket olduğundan böbürlenen yöneticiler vardı. fakat iş maaşa gelince hepsinin hikaye olduğunu gördüm. ayrıca departmanlar arasında da maaş ayrımcılığı vardı. çalışma ortamından, çalışma arkadaşlarından, torpilli çalışanlardan ve maaşdan hiç memnun kalmayarak ankaraya geri döndüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tech ~ 8 yıl önce
Sadece kaptanlar ve fo lar değil; teknisyenlerde ayrılacak. Her gece c-check itemlerini hatta yapmaktan anamız ağlıyor. Para? Para yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 8 yıl önce
Para olunca hata olmayacak mi?
khn ~ 8 yıl önce
hatta demiş hata değil.
Supaneke dinimiz amin ~ 8 yıl önce
Darısı başka kazık çakmışlara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptanlar ~ 8 yıl önce
esas kaptanlar ayrılıyor yakında ucaklar yerde kalacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 8 yıl önce
Sadece yoneticiler degil kaptanlar ve first officer lar da gidiyor. Insan kaynaklari yurtdisinda kaptan arayisinda. Turkiye den hickimse Sunexpress i tercih edip sirkete muracaat bile etmiyor. Neden boyle iyi dusunmek lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000