13 Mart 2017, Pazartesi 11:07:24

Sunexpress yılın ilk uçağını teslim aldı

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in bu yıl teslim edilmesi beklenen 6 adet Boeing 737-800 NG’nin, TC-SOC tescilli ilk uçağını teslim aldı.
  • aman mhb dokunmasın uçağa. herkese hayırlı olsun.
  • Şu resimdeki güzel insanlara bakın. Pırlanta kelimesi az kalır. Hepsi inanılmaz insanlar. Resimdeki teknik personel ayrı kalifiyeli, uçucu personel ayrı kalifiyeli... Ne diyelim. Hayırlı olsun şirkete. Güzel şirket. Aile şirket. İnsan şirket. Muhsin Aktar Cemil Sayar Mehmet Aran Yanar Tekin Tiftik Gökhan Ciğerim Hakan Erten Ve Yücel hocam Hepinizi çok seviyoruz. Adam gibi şirket...
  • bu yeni uçaklar ile uçtum en 4 kez. koltuklar son derece rahat incelmiş,daha rahat oturuyorsun., diz mesafesi de ciddi olarak genişlemiş,kitap konulan koltuk arkası ceplikler de ortadan kalkmış koltuk arkasına cepsiz şekilde konmuş ve koltuk incelmiş.. başarılı olmuş bence..
  • İsin ilginc tarafida sirketden olumsuz,adamligi birak insanliga bile sigmayacak tavirlari yuzunden uzaklastirilan kaptanlarin burada sozum ona fo hollanda falan diye sallamalari :) nicki gizlesenizde anlasiliyo ;)
  • Muhsin kaptanım Hakan kaptanım ellerinize sağlık.Ekip güzel ekip....
  • 189 Koltuklu Dapdar Sıralı Koltuklar ile övünüp sevinen bir Havayolu ne diyelim hayırlı olsun , inşallah en kısa zamanda Kabininize çeki düzen verirsiniz koltuk arası mesafe .!
  • Kisiligiyle durusuyla kaptanligiyla bilgisiyle ddort dortluk muhsin hocam sizi gormek ne guzel .
  • Alo hollanda stella mı? bize burda tecrübe kazanıp acemiliğini atacak 8-10 fo lazım. yetiştirince sizin yolcuları daha emniyetli uçurmaları için alırsınız tabi caanıım. paket olsun yanında da lale lütfen. Hoera Sunexpress!
  • paketli halde kırmızı kuyruklar, bunlar yeni uçakları teslim alırlar. usa kaptırılan boş beleş paralar.
  • Birde şu ağır bagaj olayına bir nebze çözüm getirselerde bizde bel fıtığı ve dizilerden ameliyat olmasak birazcık daha sağlıklı yaşamaya çalışsak, birileride sunexpress' e hatırlatsa işçileride seven birileri war değer weren birileri wardır belki diye

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in bu yıl teslim edilmesi beklenen 6 adet Boeing 737-800 NG’nin, TC-SOC tescilli ilk uçağını teslim aldı.

2015 ve 2016’da 12 adet yepyeni Boeing 737-800NG’i teslime alan SunExpress, 2017’de de yeni gelen uçakları ile birlikte toplam 18 adet 19 adet Boeing 737-800NG’yi filosuna katmış olacak.

2014’te liste fiyatı üzerinden yaklaşık 4 milyar 750 milyon dolar değerinde 50 adet Boeing 737-800NG ve MAX uçak siparişi veren SunExpress, 2016’nın ilk aylarında Yönetim Kurulu onayıyla 10 yeni 737-800 MAX için de opsiyonlu olarak satın almıştı.

Daha düşük yakıt tüketimi, daha düşük bakım maliyeti, daha uzun menzil, daha az emisyon ve daha az gürültü gibi avantajları sunan Boeing 737-800 NG ve 737-8 MAX’ın teslimatı 2023’de tamamlanacak. SunExpress, 2023’e kadar, 25’i Boeing 737 800 NG, 35’i Boeing 737-800 MAX olmak üzere, toplam teslim alacağı uçak sayısı 60 olacak.

Ayrıca, Sky Interior ve SunExpress renklerine sahip yeni iç dizaynıyla, uçaklarda kullanılan Z85 Dragonfly koltuklar da, ince ve hafif yapısıyla, daha fazla diz mesafesi yarattığı için yolcu konforunu artıracak.





Sunexpress yılın ilk uçağını teslim aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

esb tech. ~ 7 yıl önce
aman mhb dokunmasın uçağa. herkese hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Waterwalker ~ 7 yıl önce
Şu resimdeki güzel insanlara bakın. Pırlanta kelimesi az kalır. Hepsi inanılmaz insanlar. Resimdeki teknik personel ayrı kalifiyeli, uçucu personel ayrı kalifiyeli... Ne diyelim. Hayırlı olsun şirkete. Güzel şirket. Aile şirket. İnsan şirket. Muhsin Aktar Cemil Sayar Mehmet Aran Yanar Tekin Tiftik Gökhan Ciğerim Hakan Erten Ve Yücel hocam Hepinizi çok seviyoruz. Adam gibi şirket...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 7 yıl önce
bu yeni uçaklar ile uçtum en 4 kez. koltuklar son derece rahat incelmiş,daha rahat oturuyorsun., diz mesafesi de ciddi olarak genişlemiş,kitap konulan koltuk arkası ceplikler de ortadan kalkmış koltuk arkasına cepsiz şekilde konmuş ve koltuk incelmiş.. başarılı olmuş bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sccm ~ 7 yıl önce
İsin ilginc tarafida sirketden olumsuz,adamligi birak insanliga bile sigmayacak tavirlari yuzunden uzaklastirilan kaptanlarin burada sozum ona fo hollanda falan diye sallamalari :) nicki gizlesenizde anlasiliyo ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 7 yıl önce
Şirket uçağı pist dışına indireni bile atmadı. Sccm olmuşsun ama içindeki kokpit düşmanlığı paçalarından akıyor ...
Sccm yanıt ~ 7 yıl önce
Bak sana cvp veriyorum zırt zurt ve zort ve höööö;)))
Bir garip kaptan ~ 7 yıl önce
Muhsin kaptanım Hakan kaptanım ellerinize sağlık.Ekip güzel ekip....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
189 Koltuklu Dapdar Sıralı Koltuklar ile övünüp sevinen bir Havayolu ne diyelim hayırlı olsun , inşallah en kısa zamanda Kabininize çeki düzen verirsiniz koltuk arası mesafe .!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Begenmiyorsan git baskasina bin.
Km ~ 7 yıl önce
Yeni kizimiz hayirli ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin guzel gunlerde ucalim her beraber.
Emredersin ~ 7 yıl önce
Sana ozel 140 yolcu konfigurasyonlu ucak ayarliyoruz ayip ettin
29.90 a bilet arayan ~ 7 yıl önce
Senin gibu yazan ezikler genelde heo sunexpress le ucar annem bunu herkez bilir. Sen kim aynu mesafeye 300-500 tl verip ucmak kim he birde 1 saarlik yolda su yekte istersin sen simdi 29.90 a
Muhsin hocam ~ 7 yıl önce
Kisiligiyle durusuyla kaptanligiyla bilgisiyle ddort dortluk muhsin hocam sizi gormek ne guzel .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
montofon ~ 7 yıl önce
Alo hollanda stella mı? bize burda tecrübe kazanıp acemiliğini atacak 8-10 fo lazım. yetiştirince sizin yolcuları daha emniyetli uçurmaları için alırsınız tabi caanıım. paket olsun yanında da lale lütfen. Hoera Sunexpress!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet Stella ~ 7 yıl önce
Pilot istihdam kriterleri sadece Hollandali olmak ve stella (ayni zamanda bir bira markasi) ucus akadenisinden mevzun olmak hele isminde Mark ise hemen uniforman hazir. Eee nasil olsa baslarinda askerker var Bize sadece Vatan Sagolsun demek yeter.su avrupa bize ne yapsa az.Deutschland und Holland über alles.
Cpt ~ 7 yıl önce
Kendi çapsızlığından şirkete giremeyip sonra da aslan gibi uçan adamların sırf yabancı diye alindiğini sandiginiz surece daha cok açıkta beklersiniz niteliksiz facebook pilotları
fonda ~ 7 yıl önce
paketli halde kırmızı kuyruklar, bunlar yeni uçakları teslim alırlar. usa kaptırılan boş beleş paralar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşçi ~ 7 yıl önce
Birde şu ağır bagaj olayına bir nebze çözüm getirselerde bizde bel fıtığı ve dizilerden ameliyat olmasak birazcık daha sağlıklı yaşamaya çalışsak, birileride sunexpress' e hatırlatsa işçileride seven birileri war değer weren birileri wardır belki diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen işçi ~ 7 yıl önce
İşçi kardeş aynen dogru.yaz geliyo. Artık 250 300 parçayı görürüz 300✖30 9000 kilo yani 9 ton indirmesi hariç 1 saat zamanında yapçan bu işleri.ulan dışırıda çalışan hamallar 100 lira yömiyeile bunun çegreyini bile yapmıyo ki akşama kadar biz bir uçakta adamların bir haftada yaptıkları işi biz bir saate yapıyoruz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000