02 Kasım 2016, Çarşamba 11:40:58

Sunexpress'ten Avrupa kampanyası

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, “Avrupa’yı keşfetmek istiyorum” diyenler için 55.99 €’dan başlayan fiyatlarla kampanya düzenledi.
  • Online cechk-in yapıyorsunuz biletiniz eşiniz ile birlikte.Ve bir bakıyorsunuz eşinizin koltuk numarası sizden 3 sıra arkada.Seyahat özgürlüğüne bakarmısınız?Arıyorsunuz Koltuk satın alın diyorlar.Ne güzel değil mi?
  • I ❤ SUNEXPRESS
  • 300 liradan ucuza bilet satmadığı için sadece belli bir kesime hitap ediyordu ve eleştiriyordum. Beni yanılttığı için teşekkür ediyorum. Belki pegasus gibi çılgın %50 indirimi olmamış ama bu tarz indirimler yapıldığı sürece gençlere gezginlere de yeni planlar yapma şansı sunar dolayısıyla yeni bir talep oluşturur aynı zamanda.
  • İzmir i İstanbul illetinden kurtaran doğrudan önemli Avrupa merkezlerine rötarsız uçuran Sunexpress e teşekkür ederiz.(iZMİR den içhatlardada birçok nokta yı unutmayalım).Tek eksiğimiz izmir-barcelona oda bu yaz inşallah olacak.Teşekkürler Sunexpress
  • Allah korusun
  • Sunexpresste batıyor sanırım

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, “Avrupa’yı keşfetmek istiyorum” diyenler için 55.99 €’dan başlayan fiyatlarla kampanya düzenledi. Keşfe hazır olanlar, kampanya çerçevesinde, İzmir ve Antalya’dan bütün dış hat uçuşlarında tek yön her şey dahil 55.99 €’da başlayan fiyatlarla Avrupa’ya uçabilecekler.

Biletlerini bugünden itibaren 7 Kasım'a kadar alan herkes, 01 Kasım-31 Aralık tarihinde, ister İzmir’den ister Antalya’dan Almanya, Avusturya, Hollanda ve İsviçre’deki bütün SunExpress destinasyonlarına 55.99 €’dan başlayan fiyatlarla uçacaklar. Kampanya 7 Kasım Pazartesi gününe kadar sunexpress.com ve tüm satış kanallarında geçerli olacak.

Sunexpress'ten Avrupa kampanyası

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Levent ÖZ ~ 6 yıl önce
Online cechk-in yapıyorsunuz biletiniz eşiniz ile birlikte.Ve bir bakıyorsunuz eşinizin koltuk numarası sizden 3 sıra arkada.Seyahat özgürlüğüne bakarmısınız?Arıyorsunuz Koltuk satın alın diyorlar.Ne güzel değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thomas Wagner ~ 7 yıl önce
I ❤ SUNEXPRESS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karşıyakalı ~ 7 yıl önce
300 liradan ucuza bilet satmadığı için sadece belli bir kesime hitap ediyordu ve eleştiriyordum. Beni yanılttığı için teşekkür ediyorum. Belki pegasus gibi çılgın %50 indirimi olmamış ama bu tarz indirimler yapıldığı sürece gençlere gezginlere de yeni planlar yapma şansı sunar dolayısıyla yeni bir talep oluşturur aynı zamanda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thx u Sunexpress ~ 7 yıl önce
İzmir i İstanbul illetinden kurtaran doğrudan önemli Avrupa merkezlerine rötarsız uçuran Sunexpress e teşekkür ederiz.(iZMİR den içhatlardada birçok nokta yı unutmayalım).Tek eksiğimiz izmir-barcelona oda bu yaz inşallah olacak.Teşekkürler Sunexpress

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah Korusun ~ 7 yıl önce
Allah korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batıyor ~ 7 yıl önce
Sunexpresste batıyor sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
Aa nasıl bu sonuca vardınız? Bizi de aydınlatır mısınız?
13:29:19'a ~ 7 yıl önce
Beyin fukarası arkadaşım; Lufthansa ve THY aynı anda batarsa , SXS de batabilir.
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Sen ne ictin ??
Saw ~ 7 yıl önce
Sunexpress sana batıyor bence
Hahaha ~ 7 yıl önce
Bir yerimle gülüyorum sana ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000