25 Kasım 2015, Çarşamba 10:47:14

TAV 3 ödülle döndü

TAV Havalimanları, Türkiye Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD) tarafından düzenlenen “Yatırımcı İlişkileri Zirvesi”nde üç kategorinin tamamında ödüle layık görüldü.
  • Keşke 3. Havalimanını da siz yapsaydınız. Bütün dünyada havalimanı yapıp işleten bir şirketin işi olmalıydı bu. Onun bunun değil.

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları, TÜYİD’in düzenlediği Yatırımcı İlişkileri Zirvesi’nden üç ödülle döndü. TAV, “en iyi faaliyet raporu” kategorisinde ilk sırada yer alırken, “en iyi internet sitesi” ve “finansal sonuçların paylaşımı alanında en iyi şirket” kategorilerinde de ikinci oldu.

TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen,  “Tüm dünyadan finans piyasası katılımcılarının oy kullandığı Extel Anketi’nde yatırımcı ilişkileri alanında üst üste dört yıldır Türkiye’nin en iyi şirketi seçiliyoruz. Bu sonuçların, objektif kriterlere bağlı değerlendirmeler sonucunda verilen TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Ödülleri’nde de teyit edilmesinden gurur duyuyoruz. Bu sene de her kategoride tekrar ödül alırken aynı zamanda derecelerimizi geçen seneye göre geliştirdik. Geçtiğimiz yıl boyunca, sürekli inovasyonu teşvik eden kurum kültürümüzün etkisiyle faaliyetlerimizde yaptığımız iyileştirmeler bu sonuçta etkili oldu. Her kategoride ödüle layık görülmüş olmamız, bizi gelecek yıllar için motive ettiği kadar üzerimize sorumluluk da yüklüyor. Bu başarıda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, kurumsal yönetime verdiği önemle bizi destekleyen üst yönetimimize, tüm paydaşlarımıza ve ödül törenini düzenleyen TÜYİD’e teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi bu yıl Conrad İstanbul’da düzenlendi. Yatırımcı ilişkileri ödülleri, bağımsız bir danışmanlık şirketi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda belirleniyor ve bu alandaki en iyi uygulamaların desteklenmesini amaçlıyor.



TAV 3 ödülle döndü

Yorumlar

Keşke ~ 8 yıl önce
Keşke 3. Havalimanını da siz yapsaydınız. Bütün dünyada havalimanı yapıp işleten bir şirketin işi olmalıydı bu. Onun bunun değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tav ~ 8 yıl önce
Ataturk havalimaninin tuvaletlerinin daha sim temizlenmesi ve kaliteli sabun kullanilmasini rica ediyorum, rezil oluyoruz tum dunyaya.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000