15 Nisan 2016, Cuma 13:40:14

TAV Güvenlik üniforma değiştirdi

TAV Özel Güvenlik’in Atatürk Havalimanı’nda havayolu şirketlerine çeşitli hizmetler sunan Uçak Özel Güvenlik Birimi personelinin kıyafetleri yenilendi.
  • Hava alanında çalışan güvenlik görevlilerine kadro hiç haber yok kadro istiyoruz...
  • zihniyetimiz de değişmiş gibi çek panpa...
  • gözendekileri taklit etmişler
  • Bence kılıfı değil işlemciyi değişsinler. Birbirinden kaba saba iş bilmez konuşanayan kim varsa burda Kalite eyy tepe akfen via
  • COK ŞIK OLMUSLAR
  • iyi güzel de maaş ve sosyal haklar da değişmedikçe, iyileştirilmedikçe üniforma değişse ne değişmese ne...
  • Tebrikler tav en kisa zamanda bizide almaniz umidiyle
  • Hayırlı olsun. Çok şık

TAV Havalimanları’nın iştiraki TAV Özel Güvenlik’in Uçak Özel Güvenlik Birimi’nde çalışan personelin kıyafetleri değişti. Atatürk Havalimanı’nda Air France, Mısır Havayolları, KLM Havayolları, Türkmenistan Havayolları başta olmak üzere çok sayıda havayolu şirketine kontuar düzeni, check-in, yolcu mülakatı, uçak altı güvenliği, şut altı bagaj güvenliği gibi hizmetler sunan Uçak Özel Güvenlik Birimi, Nisan ayı itibariyle yeni kıyafetleriyle çalışmaya başladı.

TAV Özel Güvenlik Genel Müdürü Turgay Şahan “TAV Özel Güvenlik olarak, havacılık güvenliği alanında uluslararası standartlarda hizmet sunuyoruz. Bu kapsamda Uçak Özel Güvenlik Hizmet ve Denetim faaliyetleri de gerçekleştiriyoruz. Bu hizmetler yürütülürken günün şartlarına uygun olarak hem kullanılan cihazların modernizasyonunu önemsiyor hem de personelimizin görev bilincinin yükseltilmesine yönelik eğitimler veriyoruz. Bununla birlikte, personelimizin moral ve motivasyonları ile giyim ve teçhizatlarına da dikkat ediyoruz. Bu kapsamda giyim sektörünün önde gelen kuruluşlarıyla yapılan tasarım çalışmaları sonucunda kurumsal duruşumuza uygun şık ve modern kıyafetleri  Uçak Özel Güvenlik Birimi personelinizin kullanımına sunduk. Yeni kıyafetler hakkında çalışanlarımızdan ve müşterilerimizden olumlu yorumlar almaktan çok memnunuz” dedi.

TAV Özel Güvenlik’in 3500’den fazla çalışanı bulunuyor ve 50’nin üzerinde personel Uçak Özel Güvenlik Birimi’nde hizmet veriyor. Şirket, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Devlet Havameydanları Genel Müdürlüğü’nden almış olduğu “Havaalanları Yer Hizmetleri C. Grubu Çalışma Ruhsatı” kapsamında 2013 yılından bugüne Atatürk Havalimanı’nda Uçak Özel Güvenlik Hizmet ve Denetim faaliyetleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda check-in ve gate güvenlik faaliyetleri, yolcu belgelerinin kontrolü, yolcu mülakatı,  uçak Arama, uçak koruma, ikram, temizlik ve kargo güvenliği, uçak altı bagajın aranması ve korunması, değerli eşya taşıma gibi daha birçok alanda havayollarının taleplerine yönelik güvenlik hizmeti veriyor. Ayrıca, K-9 patlayıcı tespit köpeği ile aktif koruma ve güvenlik hizmetlerine devam ediliyor.

TAV Güvenlik üniforma değiştirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

cb ~ 6 yıl önce
Hava alanında çalışan güvenlik görevlilerine kadro hiç haber yok kadro istiyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
barzo ~ 8 yıl önce
zihniyetimiz de değişmiş gibi çek panpa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F. O. ~ 8 yıl önce
Sevgili barzo isimli arkadaşım zihniyetten kastın nedir anlamadım ama bu departmandaki arkadaşların hepsi üniversite mezunu ve hepsinde en az iki dil var burda yorum yapmadan önce bir araştır istersen, tav güvenliğin farklı bir departmanı olduğunuda unutma bu çocuklar hadi sen gel sende gel diye işe alınmamışlar!
Second Officer ~ 8 yıl önce
yav gardaş biz cahiliz biz bilmeyiz yorum yapar ak partisine oy atarız
hacı ~ 8 yıl önce
gözendekileri taklit etmişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neymil ~ 8 yıl önce
Bence kılıfı değil işlemciyi değişsinler. Birbirinden kaba saba iş bilmez konuşanayan kim varsa burda Kalite eyy tepe akfen via

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bncede ~ 8 yıl önce
nekadar torpilli adam varsa tgs tk havaş a girmişsiniz bizi beğenmiyosunuz. 2 lafı bir araya getiremeyen nekaadar torpilli adam varsa havalimanında güzel işlere girmişsiniz. Allah cezasını veriri elbet bigün ;)
AHMET ~ 8 yıl önce
COK ŞIK OLMUSLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tav gvnlk ~ 8 yıl önce
iyi güzel de maaş ve sosyal haklar da değişmedikçe, iyileştirilmedikçe üniforma değişse ne değişmese ne...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw guvenlik ~ 8 yıl önce
Tebrikler tav en kisa zamanda bizide almaniz umidiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun. Çok şık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000