29 Haziran 2016, Çarşamba 09:45:32

Hain saldırıda 9 TGS personeli hayatını kaybetti

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen hain saldırıda hayatını kaybedenlerden 8'inin de Turkish Ground Services (TGS) personeli olduğu ortaya çıktı.
  • Tüm arkadaşlarımıza Allah rahmet eğlesin yaralı arkadaşlarımıza acil şifalar
  • Suriye ırak sınırı yol geçen hanı! OSmanlı torunu olmak doğru yaptıklarını ele alırsanız onur verici ama koşulsuz ummet sevgisi bugunun akıllıca adımı değil.11 sene havacılıkta neler çektim gece gunduz yok bayram seyran yok bu gariplerin suçu neydi Allahtan revamı vicdana sığar mı? ne diyelim emeği geçenlerde aynı acılarla yoğrulsun inşALLAH
  • Mekanları cennet olsun değerli meslektaşlarımızın...
  • Rabbim ölen mesai arkadaşlarima rahmetiyle muamele etsin mekanlari cennet olsun inşallah
  • Öncelikle kaybettiğimiz arkadaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Rabbim bizlere böyle bir acıyı tekrar yaşatmasın diyorum. Şunu da iftihar ederek söylüyorum ki; düştüğünde kalkıp tekrar yolunda yılmadan devam eden bir milletin ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Aziz milletimizi Çanakkale de dize getiremeyip bir türlü bunu hazmedemeyenlere inat ölürüm ölürüm gerekirse yine ölürüm de köpeklere, uğursuzlara, vatan satanlara, kalleşlere, Bebek katillerine ve bu vatana faydası olmasın diye 40 takla atanlara eyvallah etmem...
  • Geliyorum diyen vahşete karşı hiç bir ek önlem alınmadı güvenlik daha sağlam hale getirilebilirdi,önlem alındı mı hiç soruyorum yetkililere sadece personellere x-rayda kemer çıkarttırmakla olmuyo bu işler.
  • Canlarım benim, başımız sağolsun Allah yakınlarına sabır versin
  • Çok üzgünüm rabbim anneciklerine peygamber sabrı versin mekanları cennet olsun
  • Başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin, acınızı paylaşıyor, geride kalanlara sabır diliyoruz.
  • Canım kardeşlerim yeriniz mekaniniz cennet olsun..Biz sizi asla unutmayacağiz geride kalan arkadaslarimin allah yardimcisi olsun herseyin bittigi noktadayız..

Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen hain saldırıda hayatını kaybedenlerden 9'unun de Turkish Ground Services (TGS) personeli olduğu ortaya çıktı.

Patlama sırasında mesaide bulunan 9 TGS personeli saldırıda hayatlarını kaybetti. TGS personelleri aileleri tarafından teşhis edilmek üzere Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Ayrıca 1 de BTA personelinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Öte yandan TGS'de çalışanlar arasında yaralıların da olduğu belirtiliyor.

Hayatını kaybeden 9 TGS personelinin isimleri; Mahmut Mert, Mahmut Çizmecioğlu, Abdulkerim Buğda, Çağlayan Çöl, Gülşen bahadır, Yusuf Haznedaroğlu, Ercan Sebat, Adem Kurt ve Muhammet Eymen Demirci.

Ayrıca cenaze namazı ve defin yerleri ile ilgili değişiklikler oldu. 

Mahmut Mert (Bayrampaşa- Cem Sultan Camii)
Adem Kurt (Araba Yatağı Camii- Yıldırım/Bursa)
Mahmut Çizmecioğlu (Avcılar İGS Camii)
Muhammed Eymen Demirci (Ahmet Yesevi Camii Başakşehir 2. Etap)
Gülşen Bahadır (Yenimahalle Camii Bakırköy)

TGS Genel Müdürü Nurzat Erkal da vahim saldırı sonrası şu açıklamayı yaptı:

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Atatürk Havalimanında meydana gelen vahim terör saldırısında ne yazık ki hayatını kaybeden ve yaralanan arkadaşlarımız olmuştur. Görevleri başında iken hain saldırı sonucu şehit olarak aramızdan ayrılan çalışma arkadaşlarıma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm TGS Ailesine baş sağlığı diliyorum. Yaralanan arkadaşlarımızdan bazıları tedavileri sonucu taburcu olmuş bazı arkadaşlarımızın tedavileri ise devam etmektedir. Saldırı sonucu hayatını kaybeden ve yaralanan çalışma arkadaşlarımızın aileleri için gerekli olan  her türlü destek tarafımızdan sağlanacaktır. Havalimanındaki güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarılmış olup, siz değerli çalışma arkadaşlarımdan bu süreçte en önemli beklentim ve ricam yaşadığımız bu acı olayın bizleri yıldırmaması; birbirimize kenetlenerek görevimizin başında olmamızdır. Bu hain saldırıya ve teröre vereceğimiz en güzel cevap birlik ve beraberliğimizdir.

Hayatını kaybeden görev şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralı arkadaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Milletimizin ve tüm TGS Ailesinin başı  sağolsun.

S. Nurzat Erkal
Genel Müdür

©AirportHaber

Hain saldırıda 9 TGS personeli hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (57)

Bekard ~ 8 yıl önce
Tüm arkadaşlarımıza Allah rahmet eğlesin yaralı arkadaşlarımıza acil şifalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sınırsız sevgi ~ 8 yıl önce
Suriye ırak sınırı yol geçen hanı! OSmanlı torunu olmak doğru yaptıklarını ele alırsanız onur verici ama koşulsuz ummet sevgisi bugunun akıllıca adımı değil.11 sene havacılıkta neler çektim gece gunduz yok bayram seyran yok bu gariplerin suçu neydi Allahtan revamı vicdana sığar mı? ne diyelim emeği geçenlerde aynı acılarla yoğrulsun inşALLAH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB HAVAŞ HAREKAT ~ 8 yıl önce
Mekanları cennet olsun değerli meslektaşlarımızın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS KAYIP EŞYA PERSONELI ~ 8 yıl önce
Rabbim ölen mesai arkadaşlarima rahmetiyle muamele etsin mekanlari cennet olsun inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 8 yıl önce
Öncelikle kaybettiğimiz arkadaşlarımıza rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Rabbim bizlere böyle bir acıyı tekrar yaşatmasın diyorum. Şunu da iftihar ederek söylüyorum ki; düştüğünde kalkıp tekrar yolunda yılmadan devam eden bir milletin ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Aziz milletimizi Çanakkale de dize getiremeyip bir türlü bunu hazmedemeyenlere inat ölürüm ölürüm gerekirse yine ölürüm de köpeklere, uğursuzlara, vatan satanlara, kalleşlere, Bebek katillerine ve bu vatana faydası olmasın diye 40 takla atanlara eyvallah etmem...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenko ~ 8 yıl önce
Geliyorum diyen vahşete karşı hiç bir ek önlem alınmadı güvenlik daha sağlam hale getirilebilirdi,önlem alındı mı hiç soruyorum yetkililere sadece personellere x-rayda kemer çıkarttırmakla olmuyo bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şehitlerimiz ~ 8 yıl önce
Canlarım benim, başımız sağolsun Allah yakınlarına sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anneyim ben ~ 8 yıl önce
Çok üzgünüm rabbim anneciklerine peygamber sabrı versin mekanları cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gozen ~ 8 yıl önce
Başımız sağolsun, Allah rahmet eylesin, acınızı paylaşıyor, geride kalanlara sabır diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ~ 8 yıl önce
Canım kardeşlerim yeriniz mekaniniz cennet olsun..Biz sizi asla unutmayacağiz geride kalan arkadaslarimin allah yardimcisi olsun herseyin bittigi noktadayız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000