28 Şubat 2016, Pazar 12:14:36

TGS personelini taşıyan servise molotof atıldı - *Güncellendi

Turkish Ground Services (THY) personelini taşıyan servis aracı bu sabah saatlerinde teröristler tarafından molotof kokteyli ile saldırıya uğradı.
  • Dunyada 35 yildir terorle boylesine mucadele edilip,bu kadar insan ve para kaybedip de idam cezasinin olmadigi tek ulke burasi! Olaylar olduktan sonra bilmem kac kisi gozaltinda vs haberleri cikiyor! Madem bu adamlari yakalayabilme gucunuz var neden olaylar olmadan yakalamiyorsunuz? Bu isleri yapabilecek adamlar ve yasadiklari yerler belli ki hemen bulunabiliyor! Ya yalan soyleniyor,olaylardan sonra kimse yakalanmiyor milletin gazi alinsin diye uyduruluyor ya da bu islerin bitmesi istenmiyor! Yasadigim yerde teroristlere destek verdigi asikar olan bir suru kebapci,turku bar vs var! Bunlari ben biliyorum da devlet bilmiyor mu? Bir de acilim ayagina,sirf guneydogu'daki oylari kapmak icin bunlari simartanlar,yuz verenler,teroristler ,devletin askerinin,polisinin gozlerinin icine baka baka yollara mayin doserken,sehirler silah deposu haline getirilirken umursamayin,gormezden gelin,bir sey yapmayin deyip sonra kandirildik! diye bagiranlar ve bu zihniyete oy verenler de suclu degil midir?
  • Kalleşçe, Korkakça, Hainler, Defolup gidin Ülkemden.
  • Şerefsiz sürüsü, tek başlarına dolaşırken kuzu gibiler
  • Oslo da pkk hükümet görüşmelerinde metropolleri silah patlayıcı deposu yaptığınızı biliyoruz diyenler kimdi... bakın şimdi bu olayın sorumluları da onlardır, kendinize düşman aramayın. haydi şimdi bir daha düşünün de doğruyu bulun; devlet iki aydır sur a cizre ye silopi ye giremiyor neden acaba... düşünün... bir sayfada "sur da acı haber" diye başlayan olayın sorumluları ben miyim ya da o tgs servisinde bugün hayatını kaybedenler olsaydı, kim di... daha çok ağlayacak zamanınız olacak merak etmeyin... bu devleti kim satıyor, bu hesaplar neden... anlayacaksınız.
  • İçimizde PKK lı öldürüldüğünde üzülen Cumhurbaşkanı'mıza küfür eden sahsıyetlerı temızleyın Yeşilpınar servısını yakan terorıstle aynı cizgıde olduğu kesındır... İbrahım Ümit bey Ali Emre bey bu işe el atınız lütfen ekmek veriyorsunuz ihanet edıyorlar
  • şimdi asalak pislikler gelip kendini savunmaya çalışır yok dilimizi konuşamıyoruz özgürlüğümüz yok... cevabınız s ile başlar r ile biter şunları avrupa da amerika da yapın bak ne oluyor hepsini tümden yoketmek lazın
  • Sizin Allah belanizi versin ... Soyunuzun tukenmesi dilegiyle
  • SAAT 4:30 da uyanıp işe geliniyor eski saatlerimiz ne güzeldi değerli tgs yöneticileri lütfen vardiya saatlerini eskisi gibi yapınız.
  • istanbul valisine acik cagri...vali bey hergûn buralarda korkuyla yasamak ne demek bilirmisiniz devletin aciz oldugunun ispati iki yer sultangazi ve okmeydani
  • Sultangazi veya ne cehennemse o bölgeyi ağır silahlarla donatılmış asker ve polis bölgeyi kuşatma altına alarak; ev ev dolaşıp ne kadar canlı varsa, kadın, çocuk, yaşlı dinlemeyip yok etmeliler. Ayrıca herkesi temizledikten sonra da bölge benzin dökülerek tamamen yakılmalıdır ki, bu aşağılık vatan hainleri ne kadar güçlüklerle kurulmuş olan bu güzel ülkeye asla ve asla zarar veremeyeceklerini ve kafalarındaki hasta planlarını da hayata geçiremeyeceklerini anlasınlar.

Havaş ve Türk Hava Yolları (THY) ortaklığı ile kurulan yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS) personelini taşıyan servis aracına saldırı yapıldı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre bu sabah saatlerinde Yeşilpınar bölgesinden TGS personelini almak için yola çıkan Altur'a ait araca molotof atıldı.

Sabah saatlerinde Sultangazi (Gazi Mahallesi) bölgesinde yaşanan olayda TGS personelinin içinde olmadığı servis aracına terörist bir grup tarafından molotof kokteyli atıldı. Yapılan terör saldırısında şans eseri yaralanan olmazken, aracın kullanılamaz hale geldiği belirtildi. 

Öte yandan yaşanan olay nedeniyle Sultangazi bölgesine gidecek araç da servise çıkamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

©AirportHaber ÖZEL

TGS personelini taşıyan servise molotof atıldı - *Güncellendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

abuk isler! ~ 8 yıl önce
Dunyada 35 yildir terorle boylesine mucadele edilip,bu kadar insan ve para kaybedip de idam cezasinin olmadigi tek ulke burasi! Olaylar olduktan sonra bilmem kac kisi gozaltinda vs haberleri cikiyor! Madem bu adamlari yakalayabilme gucunuz var neden olaylar olmadan yakalamiyorsunuz? Bu isleri yapabilecek adamlar ve yasadiklari yerler belli ki hemen bulunabiliyor! Ya yalan soyleniyor,olaylardan sonra kimse yakalanmiyor milletin gazi alinsin diye uyduruluyor ya da bu islerin bitmesi istenmiyor! Yasadigim yerde teroristlere destek verdigi asikar olan bir suru kebapci,turku bar vs var! Bunlari ben biliyorum da devlet bilmiyor mu? Bir de acilim ayagina,sirf guneydogu'daki oylari kapmak icin bunlari simartanlar,yuz verenler,teroristler ,devletin askerinin,polisinin gozlerinin icine baka baka yollara mayin doserken,sehirler silah deposu haline getirilirken umursamayin,gormezden gelin,bir sey yapmayin deyip sonra kandirildik! diye bagiranlar ve bu zihniyete oy verenler de suclu degil midir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sultangazi = Sur ~ 8 yıl önce
Kalleşçe, Korkakça, Hainler, Defolup gidin Ülkemden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TTK ~ 8 yıl önce
Şerefsiz sürüsü, tek başlarına dolaşırken kuzu gibiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devlet ~ 8 yıl önce
Oslo da pkk hükümet görüşmelerinde metropolleri silah patlayıcı deposu yaptığınızı biliyoruz diyenler kimdi... bakın şimdi bu olayın sorumluları da onlardır, kendinize düşman aramayın. haydi şimdi bir daha düşünün de doğruyu bulun; devlet iki aydır sur a cizre ye silopi ye giremiyor neden acaba... düşünün... bir sayfada "sur da acı haber" diye başlayan olayın sorumluları ben miyim ya da o tgs servisinde bugün hayatını kaybedenler olsaydı, kim di... daha çok ağlayacak zamanınız olacak merak etmeyin... bu devleti kim satıyor, bu hesaplar neden... anlayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS vize pasaport ~ 8 yıl önce
İçimizde PKK lı öldürüldüğünde üzülen Cumhurbaşkanı'mıza küfür eden sahsıyetlerı temızleyın Yeşilpınar servısını yakan terorıstle aynı cizgıde olduğu kesındır... İbrahım Ümit bey Ali Emre bey bu işe el atınız lütfen ekmek veriyorsunuz ihanet edıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tqs ~ 8 yıl önce
ya he cumhurbaşkanına sövülüyor diye bunlar oluyor. nasıl kafalar bunlar ya??
anayasa ~ 8 yıl önce
cumhurbaşkanına küfür edilmez, hiçbir makama da edilmez veya o makamı temsil eden şahısa da... ancak, saygı duymama hakkınız veya sevmeme hakkınız elbette vardır; anayasal bir kurum olan anayasa mahkemesi kararını tanımayacağını ve saygı duymayacağını belirten bir makamı tanımak zorunluluğu yoktur, zira her iki makamda anayasal bir kurumdur... bu da benim anayasal hakkımdır.. ama küfür, hakaret, olmaz.
... ~ 8 yıl önce
şeflerin sana fazla gaz vermiş. tgs içerisinde vize pasaport isminde bölüm yok. sen yhm'sin. unutma.....
b ~ 8 yıl önce
şimdi asalak pislikler gelip kendini savunmaya çalışır yok dilimizi konuşamıyoruz özgürlüğümüz yok... cevabınız s ile başlar r ile biter şunları avrupa da amerika da yapın bak ne oluyor hepsini tümden yoketmek lazın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Sizin Allah belanizi versin ... Soyunuzun tukenmesi dilegiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EXCALİBUR ~ 8 yıl önce
SAAT 4:30 da uyanıp işe geliniyor eski saatlerimiz ne güzeldi değerli tgs yöneticileri lütfen vardiya saatlerini eskisi gibi yapınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ex ~ 8 yıl önce
onlar da seni dusunurler hemen degistirirler! biat etmeyin,sukur ile sizi kandirmalarina izin vermeyin,birlik olun,kollektif sekilde,adam gibi tepki verin vardiya da degisir maaslar da!
aydogan ~ 8 yıl önce
istanbul valisine acik cagri...vali bey hergûn buralarda korkuyla yasamak ne demek bilirmisiniz devletin aciz oldugunun ispati iki yer sultangazi ve okmeydani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 8 yıl önce
Sultangazi veya ne cehennemse o bölgeyi ağır silahlarla donatılmış asker ve polis bölgeyi kuşatma altına alarak; ev ev dolaşıp ne kadar canlı varsa, kadın, çocuk, yaşlı dinlemeyip yok etmeliler. Ayrıca herkesi temizledikten sonra da bölge benzin dökülerek tamamen yakılmalıdır ki, bu aşağılık vatan hainleri ne kadar güçlüklerle kurulmuş olan bu güzel ülkeye asla ve asla zarar veremeyeceklerini ve kafalarındaki hasta planlarını da hayata geçiremeyeceklerini anlasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insanlik? ~ 8 yıl önce
Insan misin?
Yemliha ~ 8 yıl önce
Pire icin yorgan yakilmaz. Senden iyi provokatör olur! Denge ltf..
oy ~ 8 yıl önce
Benzin döküp yakarsa oyu kimden alacak ,başkanlık için oy lazım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000