02 Nisan 2016, Cumartesi 16:11:24

Uçağa yetişemeyen yolcu TGS personelinin parmağını kopardı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Hamburg seferini kaçıran yolcu, Turkish Ground Services (TGS) personeli ile tartıştı. Yaşanan itişmeler sonucu TGS personelinin parmağı kapıya sıkışarak koptu.
  • Türkiye'de adalet yok ne yazık ki. İfadesini alıp bıraktılar. O personelinde parmağı koptuğuyla kaldı. Bu yüzden Türkiye'de tecavüz, hırsızlık, adam öldürme ve darp bu kadar fazla arttı. Hepsi biliyor ki bunlar Türkiye'de suç değil. Nasıl yaptın sorarlar sonra bırakırlar. Ayrıca TGS personellerine de geçmiş olsun. Her gün böyle insanlıktan nasibini almamış yolcularla uğraşıyorlar. Allah yardımcınız olsun.
  • inanamıyorum çok üzüldüm halil, neler yaşadık ne kavgalar oldu personelle yolcu arasında ama parmağını kopartmak nedir. dava açıldı mı ceza alacak mı yolcu?
  • böyle giderse yakında normal personele millet şef diyecek herkez birinin bişeyi birinin bişeyi olmayanda zaten yol veriyorlar yerine söz verilenlere yer veriliyor
  • Bunu yapan zanlı 2 gün sonra ülkesine uçtu arkadaşamız parmağının koptuğuyla kaldı tgs personeline bakmadı
  • merhaba izmir adnan menderes yaz dönemi için nereye başvuruluyor? birde hangi bölümlere alım yapılıyor yardımcı olursanız sevinirimm
  • Çok geçmiş olsun.Zanlının en ağır şekilde cezalandırılması lazım.
  • Tgs calisanlarinin birlik olup tepki gostermesi gerekir ama yaparlar mi hayir cunku hepsinin dayisindan amcasindan bi beklentisi var yaa tgs sef yada mudur olcak yada thy de uzman olcak o yuzden gikini cikartmaz tgs personeli.
  • Öncelikle geçmiş olsun.tabi bu durumun bu şekilde yorumlanmasıda garip.ancak şu bir gerçekki yer çalışanları bizim ülkemizde yolcu tarafından inanılmaz şekilde hırpalanıyor.ya sözlü ya yazılı yada fiziksel baskı ve darp hep var.bu işin cezaya bağlanması lazım.bir çok çalışan darp yada taciz yüzünden mahkemelik.güler yüz hizmette şart ama bizim yolcularımız bundan anlamıyor.hizmeti gerçekleştirene teşekkür etmek yerine,kendi hatasını çalışana yıkıp bu hale sokuyorlar. Garip bir durum ama gerçek.yer personelinin bu şekilde mutlu çalışması imkansız.
  • Eminim bilerek yapılmış bir olay değildir ama yine de yapan kişinin utanması lazım. Aramızda böyle insanların olmasından dolayı duyduğum üzüntü ve aynı anda öfkenin haddi hesabı yok. Bir daha böyle bir şey yaşanmaması dileğiyle, görevliye de TGS'ye de geçmiş olsun.
  • Parmak kopması pek iyi olmamış ama TGS personelinin çoğu bu tarz tepkileri fazlasıyla hakediyor. İşlerini düzgün yapanına çok az rastlanır. Ama her ortamda fırsatta ağlanırlar maaş düşük şartlar kötü diye. İşinizi düzgün yapsaydınız hakettiğinizi alırdınız. Hadi iyi uçağa çarpmalar size.

Türk Hava Yolları'nın TK1663 sefer sayısı ile gerçekleştirdiği İstanbul-Hamburg seferinde uçağa yetişemeyen bir yolcu ile TGS personeli arasında itiş-kakış yaşandı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre 207 numaralı kapıdan yolcu alımı yapan uçak, alım tamamlandıktan sonra kapı kapattı. Daha sonra 207 numaralı kapıya gelen Hamburg yolcusu uçağa binemediği için Turkish Ground Services (TGS) personeli ile tartışmaya başladı.

Uçağa yetişemeyen Mehmet Oruç isimli Türk yolcu sinirlenerek hırsını, TGS personeline sataşarak çıkarmaya çalıştı. Bu sırada itiş-kakış yaşandı ve TGS personeli Halil Başkaya'nın kapıya sıkışan parmağı koptu. TGS personeli hastaneye kaldırılırken, yolcu polis tarafından gözaltına alındı.

©AirportHaber

Uçağa yetişemeyen yolcu TGS personelinin parmağını kopardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (122)

Hukukcan Yasaoğlu ~ 5 yıl önce
Türkiye'de adalet yok ne yazık ki. İfadesini alıp bıraktılar. O personelinde parmağı koptuğuyla kaldı. Bu yüzden Türkiye'de tecavüz, hırsızlık, adam öldürme ve darp bu kadar fazla arttı. Hepsi biliyor ki bunlar Türkiye'de suç değil. Nasıl yaptın sorarlar sonra bırakırlar. Ayrıca TGS personellerine de geçmiş olsun. Her gün böyle insanlıktan nasibini almamış yolcularla uğraşıyorlar. Allah yardımcınız olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büşra ~ 7 yıl önce
inanamıyorum çok üzüldüm halil, neler yaşadık ne kavgalar oldu personelle yolcu arasında ama parmağını kopartmak nedir. dava açıldı mı ceza alacak mı yolcu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gariban havacı ~ 8 yıl önce
böyle giderse yakında normal personele millet şef diyecek herkez birinin bişeyi birinin bişeyi olmayanda zaten yol veriyorlar yerine söz verilenlere yer veriliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Bunu yapan zanlı 2 gün sonra ülkesine uçtu arkadaşamız parmağının koptuğuyla kaldı tgs personeline bakmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iş için ~ 8 yıl önce
merhaba izmir adnan menderes yaz dönemi için nereye başvuruluyor? birde hangi bölümlere alım yapılıyor yardımcı olursanız sevinirimm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bı bıtmedınız ~ 8 yıl önce
al bıtane daha
Teknik Mühendis ~ 8 yıl önce
Çok geçmiş olsun.Zanlının en ağır şekilde cezalandırılması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 8 yıl önce
Tgs calisanlarinin birlik olup tepki gostermesi gerekir ama yaparlar mi hayir cunku hepsinin dayisindan amcasindan bi beklentisi var yaa tgs sef yada mudur olcak yada thy de uzman olcak o yuzden gikini cikartmaz tgs personeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kubra ~ 8 yıl önce
Allah rizasi icin biri soylesin tgs ye nasil basvuru yapicam ben yer hizmetleri okuyorum
Yer personeli ~ 8 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun.tabi bu durumun bu şekilde yorumlanmasıda garip.ancak şu bir gerçekki yer çalışanları bizim ülkemizde yolcu tarafından inanılmaz şekilde hırpalanıyor.ya sözlü ya yazılı yada fiziksel baskı ve darp hep var.bu işin cezaya bağlanması lazım.bir çok çalışan darp yada taciz yüzünden mahkemelik.güler yüz hizmette şart ama bizim yolcularımız bundan anlamıyor.hizmeti gerçekleştirene teşekkür etmek yerine,kendi hatasını çalışana yıkıp bu hale sokuyorlar. Garip bir durum ama gerçek.yer personelinin bu şekilde mutlu çalışması imkansız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utan ~ 8 yıl önce
Eminim bilerek yapılmış bir olay değildir ama yine de yapan kişinin utanması lazım. Aramızda böyle insanların olmasından dolayı duyduğum üzüntü ve aynı anda öfkenin haddi hesabı yok. Bir daha böyle bir şey yaşanmaması dileğiyle, görevliye de TGS'ye de geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oğuzhan Aksoy ~ 8 yıl önce
Parmak kopması pek iyi olmamış ama TGS personelinin çoğu bu tarz tepkileri fazlasıyla hakediyor. İşlerini düzgün yapanına çok az rastlanır. Ama her ortamda fırsatta ağlanırlar maaş düşük şartlar kötü diye. İşinizi düzgün yapsaydınız hakettiğinizi alırdınız. Hadi iyi uçağa çarpmalar size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçekmisin? ~ 8 yıl önce
çakma oğuzhansın sanırım sen. ya da evrim geçirmiş oğuzhansın.. gerçek oğuzhan aksoy bildiğim ve tanıdığım kadarıyla yıllardır iç içe aynı bölümde çalışmış insanlar hakkında böyle konuşmazdı...
Tgs meraklısı ~ 8 yıl önce
Sende Tgs ye giremeyenlerdensin belli. Çamur adam
yhm ~ 8 yıl önce
pardonda uçağa geç kalan yolcuya ne yapmamız gerekiyordu. boş boş yorum yapma. sen hangi bölümdesin de tgs ye taş atıyorsun. yazdığı yoruma bak, utanmaz seni.
.. ~ 8 yıl önce
oğuzhan 2010 yılından bu yana vize ekibinde ekip sorumlusu olarak çalışıyor.
~ 8 yıl önce
Bu yazının vize ekibinde çalışan Oğuzhan Aksoy ile hiç bir ilgisi yoktur. Fitne çıkarmaya çalışanları Allah ıslah etsin.
... ~ 8 yıl önce
oğuzhanın basın sözcüsü açıklama yapmış :)
Yhm ~ 8 yıl önce
Gerçek Oğuzhan Aksoy ile alakası olmayan ve onun adını kullanan bir ahlaksızsın.
tgs ~ 8 yıl önce
yorum değil bildiğin suça azmettirme,adamın parmağı kopmuş yapılan yoruma bakarmısın bunları hak ediyor ne demek bu yazıyı okuyan ve gereğini yapabilecek bir yönetici yok mu acaba !

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000