14 Eylül 2017, Perşembe 09:59:58

50 yıl sonra Türkiye'de

Antalya’dan yasadışı yollarla kaçırılarak İsviçre’ye götürülen Herakles Lahiti, yaklaşık 50 yılın ardından Türkiye’ye getirildi.
  • hırsız batılılara toz kondurmama derdine düşmüş yine birileri yazdıkları yorumlarda.aslında böylelerinin soyunu iyi araştırmak lazım,bunlar da var bi sıkıntı
  • "Kabin" rumuzlu yazan için Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına hakaretten suç duyurusunda bulundum, Yargıtayın bu konuda emsal kararı zaten var, yattığı yerden matematiğini geliştirir
  • Supeeerrrrrrr tesekkurler emegi olanlardan...
  • Bizden iyi bakarlardı
  • Restorasyon namina yapilan katliamlari, metro insaati icin gece karanliginda yok edilen tarihi kalintilari ile Turkiye tarihin katledildigi bir ulke. Yazik olmus lahite, kiymetinin bilinmedigi bu ulkeye geri donuyor, keske orda kalsaymis!
  • Ne hükümetmiş be, 3 tonluk tek parça tarihi eseri kaçırıyorlar devlet uyumuş ya da göz yumulmuş.
  • Tarih olduğu yerde guzel , batılılar malesef dünyanın başında bir dertler , organıze hırsızlıklar , cinayetler hepsi bu pislik milletlerden
  • Adnan Menderes iti ve onun ideolojisi satmış.Biliosunuz bedeviler için degersiz seyler bunlar
  • kim bilir daha neler çalindi eskiden turkiyeden..pariade lur müzesinde turkiyeden çalinan tarihi eserler ile doludur..burdan devlet buyuklerine iletmek isterim..eserleein uzerinden yaziyor hangi ulkeden ve şehirden olduğu..
  • Her gün böyle haber lütfen...

Antalya’dan yasadışı yollarla kaçırılarak İsviçre’ye götürülen Herakles Lahiti, yaklaşık 50 yılın ardından Türkiye’ye getirildi.

Antalya’nın Aksu ilçesinde yer alan Perge Antik kentinde gerçekleştirilen kaçak kazılarda bulunarak yaklaşık 50 yıl önce yurt dışına kaçırılan Herakles Lahiti, Kültür ve Turizm Bakanlığının girişimleri sonucunda Türkiye’ye getirildi.

50 yıl aradan sonra ait olduğu yere döndü

Cenevre’den Zürih’e kamyonla getirilen Herakles Lahiti buradan da havayoluyla İstanbul’a getirildi. Türk Hava Yolları’nın TK6329 sefer sayılı kargo uçağıyla saat 22.30’da Atatürk Havalimanı’na getirilen tarihi eser, görevlilerin özel çalışmasıyla uçaktan indirildi. Taşıma işlemleri sırasında zarar görmemesi için özel olarak paketlenen Herakles Lahiti, kargo terminaline götürüldü.

3 ton ağırlındaki lahit, bu sabah saatlerinde Türk Hava Yolları’nın TK2410 sefer sayılı tarifeli uçağına yüklenerek Antalya’ya gönderilecek.










50 yıl sonra Türkiye'de

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Vatandaş ~ 7 yıl önce
hırsız batılılara toz kondurmama derdine düşmüş yine birileri yazdıkları yorumlarda.aslında böylelerinin soyunu iyi araştırmak lazım,bunlar da var bi sıkıntı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abc ~ 7 yıl önce
"Kabin" rumuzlu yazan için Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına hakaretten suç duyurusunda bulundum, Yargıtayın bu konuda emsal kararı zaten var, yattığı yerden matematiğini geliştirir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkiye sevdalosi ~ 7 yıl önce
Supeeerrrrrrr tesekkurler emegi olanlardan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Keşke kalsaydı ~ 7 yıl önce
Bizden iyi bakarlardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni Kiymetlendi ~ 7 yıl önce
Restorasyon namina yapilan katliamlari, metro insaati icin gece karanliginda yok edilen tarihi kalintilari ile Turkiye tarihin katledildigi bir ulke. Yazik olmus lahite, kiymetinin bilinmedigi bu ulkeye geri donuyor, keske orda kalsaymis!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hükümet ~ 7 yıl önce
Ne hükümetmiş be, 3 tonluk tek parça tarihi eseri kaçırıyorlar devlet uyumuş ya da göz yumulmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B 777 ~ 7 yıl önce
50 Yıl önce götürülmüş ,dikkatle okursanız.
B 777'ye ~ 7 yıl önce
50 yıl önce devlet devlet değil miydi? Halen daha göz yuman insanlar var. Kaçırılan uçaklar, eserler var. Lütfen bunları da dikkatli okuyun!
İsimsiz ~ 7 yıl önce
Sayın Hükümet belki de 50 yıl önceki hükümete söylemiştir.
Hukumet ~ 7 yıl önce
50 yil once bir hukumet yok muymus?
berkut ~ 7 yıl önce
50 yıl önce çalınan tarihi eseri geri almak her baba yiğidin harcı değildir.hükümet büyük işler beceriyor çalınanları geri alma konusunda.senin gibiler de ancak zırvalar
Hırsızın hiç mi suçu yok ~ 7 yıl önce
Tarih olduğu yerde guzel , batılılar malesef dünyanın başında bir dertler , organıze hırsızlıklar , cinayetler hepsi bu pislik milletlerden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 7 yıl önce
Adnan Menderes iti ve onun ideolojisi satmış.Biliosunuz bedeviler için degersiz seyler bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aİrporthaberin dikkatine ~ 7 yıl önce
"Kabin " rumuzuyla yazan mahlukatın Türkiye Cumhuriyeti' nin merhum başbakanı için hakaret edilmesini yayınlıyarak bu mahlukat hakkında gerekli yasal işlemi başlatmanız ve bunu kamu oyunla paylaşmanızı takip edeceğim.Bunun yapılmaması durumunda hem site hem o mahlukat hakkında savcılığa dava açacağım.
Volvo ~ 7 yıl önce
Matematik yoksunu; 2017-50=1967. Adnan Menderes 1961'de idam edildi. Bil bakalım o zaman iktidarda kim vardı????
Volvo ~ 7 yıl önce
Ayrıca senin gibi soysuzlara it bile denmiyor, biliyorsun değil mi?
camarothy ~ 7 yıl önce
kim bilir daha neler çalindi eskiden turkiyeden..pariade lur müzesinde turkiyeden çalinan tarihi eserler ile doludur..burdan devlet buyuklerine iletmek isterim..eserleein uzerinden yaziyor hangi ulkeden ve şehirden olduğu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seviiiiiindim ~ 7 yıl önce
Her gün böyle haber lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000