20 Temmuz 2017, Perşembe 01:00:09

B757'nin motoru alev aldı THY uçağı 2 saat havada tur attı

Thomas Cook Havayolları'nın Hurgada-Londra seferini yapan uçağının motoru kalkış sırasında alev aldı. Kapatılan pist nedeniyle THY uçağı 2 saat havada tur attı.
  • 2 saatlik extra yakıtla kalkmakta ilginç
  • Calisanina kasteden, Hakkettigi ni vemeyen Tk
  • 2 saatlik havada tur atmak ek yakit gideri demek.Bunu kim karsilayacak?Bence halk.Hadi zengin halk tayyip efendiyi zengin etmeye 1-2 kalmasin))
  • Kaptan yobaz,dinci,cemmate bagli ve cakma padisahini destekleyen biri oldugundan bu tarz olaylarin yasanmasi Allah katinda haktir.
  • Mısır havalimanlarında kalkışta motorun alev alması aşırı sıcaktan kaynaklanan bir durum. Bu bir çok kere bu meydanda oluyor.
  • Bir thy çalışanı olarak,Thy'nin havada 2 saat tur atması iyi oldu diyorum.Yakıt harcasın zarar etsin.Bu bademlere bu gider.Gulobally foss.
  • 17,2 yıllık uçakmış
  • Zaten tk nin butun ucaklari extra 6 saat yakitla kalkar. Komik oluyorsunuz ama farkinda bile degilsiniz guldurmuyor artik...
  • Bizim milli ucagimiz oldugu icin ( hala boeing ve airbus gibi gozukuyor orasi ayri, yoksa bizi fena kiskanirlar) 4 saat havada bekledi. Ayrica sadece bizim milli ucagimizda bulunan ozellikle yakiti bitmiyor.( includes extensive sarcasm)

Thomas Cook Havayolları'nın Mısır'ın Hurgada kentinden havalanarak İngiltere'nin başkenti Londra'ya gidecek uçağında korku dolu anlar yaşandı. 

Yerel saat ile 23.40 sularında kalkış yapması planlanan Thomas Cook Havayolları'na ait Boeing B757-300 tipi uçak, 251 yolcusu ve 9 mürettebatı ile pist başına hareket etti. Kalkışa başlayan uçağın motoru alev aldı. Yolcular pistte duran uçaktan slide'lar ile tahliye edilirken olayda yaralanan olmadığı belirtildi. 

Bir süre kapalı kalan pist nedeniyle TK702 sefer sayılı İstanbul-Hurgada seferini yapan THY uçağı yaklaşık 2 saat hava tur atmak zorunda kaldı. THY uçağı pistin açılmasıyla birlikte 02.35'de Hurgada Havalimanı'na iniş yaptı. 

AirportHaber

B757'nin motoru alev aldı THY uçağı 2 saat havada tur attı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

77fo ~ 7 yıl önce
2 saatlik extra yakıtla kalkmakta ilginç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maas Zammi ~ 7 yıl önce
Calisanina kasteden, Hakkettigi ni vemeyen Tk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy ~ 7 yıl önce
heee !bu yüzden herkes thy'de çalışmak istiyor zaten
kerosen ~ 7 yıl önce
2 saatlik havada tur atmak ek yakit gideri demek.Bunu kim karsilayacak?Bence halk.Hadi zengin halk tayyip efendiyi zengin etmeye 1-2 kalmasin))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma ~ 7 yıl önce
Nerden nereye bağlamışsın. Nasıl bir takıntı bu. Azcık mantıklı olunki varsa haklı eleştirleriniz değer ğörsün
Kerözene ~ 7 yıl önce
Yazdıklarını tekrar Oku istersen ! Ne Yazdıkların Anlamlınede Konu ! Kim kimi Zengin ediyor ve kime Laf
ek maliyet ~ 7 yıl önce
evet ek maliyet ama olayın bahsethiğin şahıs ile ne alakası var anlamadım.
Misafir ~ 7 yıl önce
Havada 2saat tur atmayim o kadar yolcuyla geri donse ya da baska havalimanina yonlendirilse hic masraf olmayacakti demi?? :) ... havaciligin h'sinden haberiniz yok. Operasyon nedir bilmiyosunuz bos bos hukumete catmaya yer ariyosunuz... size bu hukumet cok bile
sonuc ~ 7 yıl önce
Kaptan yobaz,dinci,cemmate bagli ve cakma padisahini destekleyen biri oldugundan bu tarz olaylarin yasanmasi Allah katinda haktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıp ~ 7 yıl önce
Peki sen ne ci sin? Birşeyci değilsen kimseyi birleycilikle suçlamaz, zayıf iddanı Allahın adıyla güçlendirmeye çalışmazsın.
Mısır ~ 7 yıl önce
Mısır havalimanlarında kalkışta motorun alev alması aşırı sıcaktan kaynaklanan bir durum. Bu bir çok kere bu meydanda oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crease ~ 7 yıl önce
Bir thy çalışanı olarak,Thy'nin havada 2 saat tur atması iyi oldu diyorum.Yakıt harcasın zarar etsin.Bu bademlere bu gider.Gulobally foss.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 7 yıl önce
Bende diyorum ki nankörlük yapmayın. Çalıştığı firmaya bir insan anca akli melekelerini yitirdiği zaman böyle bir şey diyebilir
Özgür ~ 7 yıl önce
Insan bindigi dali kesmeyi cok merakli. Zorla mi ? Git baska yerde calis.
yazıklar olsun ~ 7 yıl önce
senin gibi kalleşlerin fetöden metöden ne farkı var? yarın öbürgün atıldığınızda bir de utanmadan tazminat davası açarsınız.
17,2 ~ 7 yıl önce
17,2 yıllık uçakmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapma yaa ~ 7 yıl önce
Zaten tk nin butun ucaklari extra 6 saat yakitla kalkar. Komik oluyorsunuz ama farkinda bile degilsiniz guldurmuyor artik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi mi o ~ 7 yıl önce
remzi geri döndü :)
Ne iki saati 4 saat bekledik ~ 7 yıl önce
Bizim milli ucagimiz oldugu icin ( hala boeing ve airbus gibi gozukuyor orasi ayri, yoksa bizi fena kiskanirlar) 4 saat havada bekledi. Ayrica sadece bizim milli ucagimizda bulunan ozellikle yakiti bitmiyor.( includes extensive sarcasm)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000