16 Eylül 2017, Cumartesi 09:49:31

Bilal Ekşi: "Şu anda uçak arıyoruz"

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Amerika, bazı ülkelerden gelen kargolarda özel arama istiyor. Bu konuyla alakalı TSA onaylı X-Ray cihazları alıyoruz." dedi.
  • Biz kovariz biz aliriz buda bizim yuceligimiz siz ureyin ki yeni koleler olsun istedigimiz gibi alip istedigimiz gibi kovalim. Sen gelmezsen cocugun gelir. Eski sef
  • EMIRATES´in Bünyesinde Airbus A350 Varmı Ki Yere İndirsin???
  • amerika kendi dökuntu eski uçaklar ile uçan havayollarini korumak adina turkiyeden gelen cargolara aranacak diye talimat veriyor..ulen zaten turkiye milyonlarca dolar ödeyerek amerikadan amerikan mali x ray cihazlari satin aldi..daha ne ister acaba..amerika..
  • Sayin eksi kuculuyiruz diye isten cikarilan yavrularimiza ne olacak 120 tane asci cikarldi Kasim ayinda icindede benim yavrum vardi ben onu ne sartlarda okuttum cocuk bakarak temizlik yaparak tek evladim vardi tam rahat ediyordu isten cikarildi sizin firmaya bas vurdu diger firmayi mahkemeye verdi diye sizlerde kapilarinizi kapattiniz bizlere yazik degilmi kizimla tam hayatimizi duzeltiyirduk ne yaptilar bizi yine dipe vurdular ne diyim Allaha havale ediyorum Allahin adaleti buyuktur. Saygilar
  • Bizde vermediginiz zamlari ariyoruz.Malum hayat pahali.
  • Biletleri indirin lutfen
  • Gürcistana bağlansın.
  • 35 uçak terörden değil Rus uçağını düşürdük diye ambargodan yerde kaldı
  • üçgen kravat nasıl bağlanır enter
  • simdi bu wet lease edilecek ucaklar hangi firmadan kimin araciligi ile kiralanacak merak ettim. Bir de herhangi bir sebeple yerde kalan ucaklara parca temini soz konusu var, acaba bu parcalar nerelerden temin edilmis ?

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Amerika, bazı ülkelerden gelen kargolarda özel arama istiyor. Bu konuyla alakalı TSA onaylı X-Ray cihazları alıyoruz." dedi.

Geçen yıl Atatürk Havalimanındaki terör saldırıları ve Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) başarısız darbe girişimi nedeniyle yaklaşık 35 uçağı yere indirmek zorunda kaldıklarını, fakat kötü tablonun artık geride kaldığını anlatan Ekşi, şu an uçak aradıklarını belirtti.

Bilal Ekşi, "Hatta Emirates’in indirdiği uçaklar vardı, Boeing 787-900 ve Airbus 350 uçakları. Dünyada gidip bakmadığımız yer kalmadı. Dünyada da genelde bir iyileşme var. O yüzden şu anda uçak arıyoruz. Bu sene Rusya’daki charter taleplerimizi uçağımız olmadığı için durdurduk. İnşallah gelecek sene uçakları çok daha fazla koşturacağız. Eğer geniş gövde uçağı bulabilirsek 'wet lease' olarak almaya çalışacağız." diye konuştu.

Ekşi, kriz döneminde kısa mesafeli bazı hatlardaki ikramlarda gittikleri kısıtlamaların sona ereceğini ifade ederek, "Şu anda talimat verildi. Uçan aşçılar da dahil olmak üzere 2015 değerlerine geri dönüyoruz." dedi.

Bir soru üzerine Amerikan Ulaştırma Güvenliği İdaresinin (TSA) Türkiye’den ABD’ye gidecek kargolarla ilgili bir genelge yayınladığını anımsatan Ekşi, şöyle devam etti:

"Amerika, bazı ülkelerden gelen kargolarda özel arama istiyor. Bu konuyla alakalı TSA onaylı X-Ray cihazları alıyoruz. Kargoda çok fazla problem çıkacağını beklemiyoruz. Üç kişiyle yapacağınız işi 5 kişiyle yapmış oluyorsunuz. Diyelim ki paleti eskiden bir bütün olarak gönderirken, şimdi TSA diyor ki 'Bunları ayır, tek tek X-Ray'den geçir.' Kargo bütün olunca zaman zaman içindeki bir şeyi tespit etmek zorlaşabiliyor. Kargoda çok fazla bir endişemiz yok."

Ekşi, Rio Parampilik Olimpiyat Oyunlarına katılan ilk Türk kadın tenisçi olan Büşra Ün için sponsorluk noktasında ellerinden geleni yapacaklarını da belirterek, THY’ye çok fazla sponsorluk talebi geldiğini, bunun için belirli bir bütçe içinde kalmak zorunda olduklarını sözlerine ekledi.

Bilal Ekşi: "Şu anda uçak arıyoruz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (97)

Bilal Bey ~ 7 yıl önce
Biz kovariz biz aliriz buda bizim yuceligimiz siz ureyin ki yeni koleler olsun istedigimiz gibi alip istedigimiz gibi kovalim. Sen gelmezsen cocugun gelir. Eski sef

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVIATION ~ 7 yıl önce
EMIRATES´in Bünyesinde Airbus A350 Varmı Ki Yere İndirsin???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
ya sanane adamn sallıyor ister inan ister inanma:) 2085 de olucak!
camarothy ~ 7 yıl önce
amerika kendi dökuntu eski uçaklar ile uçan havayollarini korumak adina turkiyeden gelen cargolara aranacak diye talimat veriyor..ulen zaten turkiye milyonlarca dolar ödeyerek amerikadan amerikan mali x ray cihazlari satin aldi..daha ne ister acaba..amerika..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belgin unsal arsalan ~ 7 yıl önce
Sayin eksi kuculuyiruz diye isten cikarilan yavrularimiza ne olacak 120 tane asci cikarldi Kasim ayinda icindede benim yavrum vardi ben onu ne sartlarda okuttum cocuk bakarak temizlik yaparak tek evladim vardi tam rahat ediyordu isten cikarildi sizin firmaya bas vurdu diger firmayi mahkemeye verdi diye sizlerde kapilarinizi kapattiniz bizlere yazik degilmi kizimla tam hayatimizi duzeltiyirduk ne yaptilar bizi yine dipe vurdular ne diyim Allaha havale ediyorum Allahin adaleti buyuktur. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Money ~ 7 yıl önce
Bizde vermediginiz zamlari ariyoruz.Malum hayat pahali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mohame ali ~ 7 yıl önce
Biletleri indirin lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rize ~ 7 yıl önce
Gürcistana bağlansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siii ~ 7 yıl önce
Gürcistana biz toprağı kanla veriririz gücün yeterse alır gürcistan
Hatırlatma ~ 7 yıl önce
35 uçak terörden değil Rus uçağını düşürdük diye ambargodan yerde kaldı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
you first ~ 7 yıl önce
üçgen kravat nasıl bağlanır enter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b1.b2 ~ 7 yıl önce
simdi bu wet lease edilecek ucaklar hangi firmadan kimin araciligi ile kiralanacak merak ettim. Bir de herhangi bir sebeple yerde kalan ucaklara parca temini soz konusu var, acaba bu parcalar nerelerden temin edilmis ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000