03 Mart 2018, Cumartesi 14:19:05

Bilal Ekşi'den WIFI müjdesi

Türk Hava Yolları, kısa mesafe yurt dışı uçuşlarında wifi hizmeti verileceğini duyurdu.
  • Arkadaşlar, Uçakta koltuk arkası ekranlarla eriştiğiniz eğlence sistemleri olmayan uçaklarda wifi teknolojisi kullanılarak yolcuların uçuş esnasında film, dizi, müzik, magazin vs arayüzlere tablet, laptop veya akıllı telefonunuz üzerinden indirdiğin aplikasyonla erişebileceğiniz bir sistem. İnternet yok, kota yok. Hangi uçuşlarda kullanılır THY takdirinde. THY Teknik ve Havelsan ortak yapımı.
  • Atatürk havalimanı gelen her kez wi-fi soruyor. Ne olur ki ücretsiz yapsalar halk faydalansa sonuçta turist için önemli; 100 yolcudan 90 tanesi wi-fi soruyor çok önemli bir durum
  • Ipad getirsin herkes
  • Anlamadım, wi-fi ile uçağın serverına bağlanıp nas üzerinden uçaktaki filmleri mi izleyebileceğiz yoksa gönlümüzce internetteki içeriklere mi erişebileceğiz? Şu anda benim bildiğim kadarıyla tüm uçağa böylesine bir bant genişliği sunabilecek teknoloji bizi geçtim dünyada yok. Sistem hakkında biraz pratik ve teknik bilgi verilirse iyi olur.
  • Arkadaşlar TGS’ye alım varmı???
  • Ücretsiz mi?
  • Flightradari acip kendi ucagimizi takip edebilecegiz yani ?
  • Anladığım kadarıyla uçağın WiFi ağına bağlanıp intranet sistemi üzerinden film izlenecek. Bir kota olacağını sanmıyorum. Sistem uçakta bulunan bir bellekten yayın yapacak. Hatta sisteme gazeteler günlük yüklenip yolcuların istediği gazeteyi anında okuması sağlanabilir. Bu şekilde ciddi bir kağıt kazanımı da yapılır.
  • 5 star is loading!
  • Bırakın da 2 saat teknoloji den uzak duralım yaaaa :(
Türk Hava Yolları, kısa mesafe yurt dışı uçuşlarında wifi hizmeti verileceğini duyurdu.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter'dan yaptığı açıklamada, kısa mesafe yurt dışı uçuşlarında kısa bir süre sonra WİFİ hizmeti verileceğini açıkladı.


İşte Ekşi'nin WİFİ müjdesi:

 

Bilal Ekşi'den WIFI müjdesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Kablosuz Eğlence ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar, Uçakta koltuk arkası ekranlarla eriştiğiniz eğlence sistemleri olmayan uçaklarda wifi teknolojisi kullanılarak yolcuların uçuş esnasında film, dizi, müzik, magazin vs arayüzlere tablet, laptop veya akıllı telefonunuz üzerinden indirdiğin aplikasyonla erişebileceğiniz bir sistem. İnternet yok, kota yok. Hangi uçuşlarda kullanılır THY takdirinde. THY Teknik ve Havelsan ortak yapımı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wi-fi ücretsiz olsun ~ 6 yıl önce
Atatürk havalimanı gelen her kez wi-fi soruyor. Ne olur ki ücretsiz yapsalar halk faydalansa sonuçta turist için önemli; 100 yolcudan 90 tanesi wi-fi soruyor çok önemli bir durum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Way ~ 6 yıl önce
Ipad getirsin herkes

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bant genişliği? ~ 6 yıl önce
Anlamadım, wi-fi ile uçağın serverına bağlanıp nas üzerinden uçaktaki filmleri mi izleyebileceğiz yoksa gönlümüzce internetteki içeriklere mi erişebileceğiz? Şu anda benim bildiğim kadarıyla tüm uçağa böylesine bir bant genişliği sunabilecek teknoloji bizi geçtim dünyada yok. Sistem hakkında biraz pratik ve teknik bilgi verilirse iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 6 yıl önce
Ucaktaki sunucudaki filmleri wifi uzerinden izleyebileceksiniz. Sadece film degil muzik, sesli kitaplar, ucus haritasi, ucus bilgileri, anketler, kids corner dahil
Ali Can ~ 6 yıl önce
Turkiyedeki ilk milli ucak ici eglence sistemi. Buyuk bir adim. Lutfen destekleyelim
IFE ~ 6 yıl önce
Ucak uzerindeki kaynaktan uygulama araciligi ile cesitli iceriklere erisebileceksiniz.
Meraklı ~ 6 yıl önce
5GHz olacak bildiğim kadarıyla. WIFE diye adlandırılıyor bu proje. Wireless IFE. Kısacası internet erişimi ile alakalı değil fakat yanlış lanse ediliyor
inflight wi-fi ~ 6 yıl önce
Bu United'da var. Ucaklardaki koltuk arkasi ekranlar kaldiriliyor. Ayni icerigi united app'dan yada browser'dan wi-fi uzerinden yayinliyorlar. Para verirseniz wi-fi disariya da baglaniyor, email, internet ulasimi icin. Elbette filim stream'i yapamiyorsunuz.
bilgi ~ 6 yıl önce
internet yok, sunucuda bulunan içeriğe wi-fi üzerinden erişilebilecek.
Tgs ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar TGS’ye alım varmı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
niklas ~ 6 yıl önce
Ücretsiz mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhammed42 ~ 6 yıl önce
Flightradari acip kendi ucagimizi takip edebilecegiz yani ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wifi yayın ~ 6 yıl önce
Anladığım kadarıyla uçağın WiFi ağına bağlanıp intranet sistemi üzerinden film izlenecek. Bir kota olacağını sanmıyorum. Sistem uçakta bulunan bir bellekten yayın yapacak. Hatta sisteme gazeteler günlük yüklenip yolcuların istediği gazeteyi anında okuması sağlanabilir. Bu şekilde ciddi bir kağıt kazanımı da yapılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AEG ~ 6 yıl önce
5 star is loading!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öff ya ~ 6 yıl önce
Bırakın da 2 saat teknoloji den uzak duralım yaaaa :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000