04 Ocak 2018, Perşembe 20:33:03

Çelik İş'ten THY Teknik çalışanlarına 'TÜFE' açıklaması

Çelik İş Sendikası'ndan yapılan açıklamada THY Teknik çalışanlarına 0,50 oranında TÜFE zammı yapılacağı belirtildi.
  • İş barışının sağlanması şirkete olan aidiyetin kurtarılması için şirket mahkeme kararını beklemeden genelgeyi iptal etmeli geriye dönük kayıpları telafi etmeli.
  • 10.1 iş grubu şubat 8 maaşında 10.0 olarak çalışacak bu zamda muktesebe gidicek bundan sonra gelecek olanlarda gideccek ama 10.0 gurbunda dırek çalısan teknısyen ½6.19 zammı alıcak 2 yıl belki 3 yıl sonra 10.0 gurbunda çalışan teknisyen 10.1 gurbundan düeşen teknisyenden daha fazla maaş alıcak şimdi bu birinin kolunu bacagını kesip tekerlikli sandalyeye mahkum etmek gibi değilmi teknisyen arkadaşlarım bu şirkette emek verip işini yapan insanın parasını kesiyorsun sonrada utanmadan anket yapıyorsun birde ½70 çıktı diyorsun kime yaptın memura müdüre şefe mi yaptın anketi bu sonuçu aldın ama işte bşr tek allahın adaleti şaşmaz mahşer gününde iki elimizde iş verenin yakasında olucak işte o adalet nasıl tecelli edicek işte şaşmayan tek gerçek 10.1 de arkadaşlara selamlar.
  • 10.0 a düştüğümüzden zaten bu zam bize verilmiyor,maaşımız düşüyor hatta önümüzdeki 3-4 yıl maaşın artı yönde ilerlemesi de yok.Genelge davası olumlu sonuçlansa (ki o da aylar sürecek) işveren başka yaptırımlara gider (işten çıkarmalar, yeni kural veya mecburi yeterlilikler vs.) ,olumsuz sonuçlansa zaten olay bitmiş.Önümüzdeki aydan sonra çalışan memnuniyet anketi yapsınlar göreyim :) (gerçi yine %90 çıkar :D )
  • Thy de çalışan tasronu kim görecek bu nasıl vicdan insanlardaki
  • Müjde! !!! 0,50 ler müjde oldu ya bu ülkede...Vay halimize
  • Da ne poz yapmis be kafada japon askeri sapkasiyla
  • Haberiniz yok degilmi ?
  • Yaşasın % yarım zam var yaşasın. % 1 olaydı kafayı yerdik paranın bolluğundan. Bizi düşündüğün için tskrkr celik iş.
  • Sözleşmenin son yılı için alınan güzel puan .çoğu tis başlangıcında sözleşmenin ilk yılında 6-7 puan arasında zam alınıyor . Yapılan son zamlarla beraber 1 yılda teknik aş çalışanı olarak neredeyse %16-17 arasında zam aldık.emeği geçenlere teşekkür ederiz
  • Bizde metal iş kolundayız onur air teknik olarak bizide katın bünyenize eyy çelik iş

Çelik İş Sendikası'ndan yapılan açıklamada THY Teknik çalışanlarına 0,50 oranında TÜFE zammı yapılacağı belirtildi.

THY Teknik çalışanlarınınn bağlı bulunuğu Çelik İş Sendikası TUİK tarafından açıklanan TÜFE oranı ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada:"TUİK resmi açıklamalarına göre 2017 Aralık ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) altı aylık değişim oranı %5,69 olarak açıklanmıştır. 5. Dönem Toplu İş Sözleşmesi anlaşması kapsamında +0,50 oranında ilave yapılarak 2018 Ocak ayı maaşlarına yüzde 6,19 oranında artış olarak yansıtılacaktır. Tüm üyelerimize hayırlı olması dileğiyle bilgilerinize sunarız." denildi.

Çelik İş'ten THY Teknik çalışanlarına 'TÜFE' açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

İsimsiz ~ 6 yıl önce
İş barışının sağlanması şirkete olan aidiyetin kurtarılması için şirket mahkeme kararını beklemeden genelgeyi iptal etmeli geriye dönük kayıpları telafi etmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10.1 den ~ 6 yıl önce
10.1 iş grubu şubat 8 maaşında 10.0 olarak çalışacak bu zamda muktesebe gidicek bundan sonra gelecek olanlarda gideccek ama 10.0 gurbunda dırek çalısan teknısyen ½6.19 zammı alıcak 2 yıl belki 3 yıl sonra 10.0 gurbunda çalışan teknisyen 10.1 gurbundan düeşen teknisyenden daha fazla maaş alıcak şimdi bu birinin kolunu bacagını kesip tekerlikli sandalyeye mahkum etmek gibi değilmi teknisyen arkadaşlarım bu şirkette emek verip işini yapan insanın parasını kesiyorsun sonrada utanmadan anket yapıyorsun birde ½70 çıktı diyorsun kime yaptın memura müdüre şefe mi yaptın anketi bu sonuçu aldın ama işte bşr tek allahın adaleti şaşmaz mahşer gününde iki elimizde iş verenin yakasında olucak işte o adalet nasıl tecelli edicek işte şaşmayan tek gerçek 10.1 de arkadaşlara selamlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10.0 ~ 6 yıl önce
10.0 a düştüğümüzden zaten bu zam bize verilmiyor,maaşımız düşüyor hatta önümüzdeki 3-4 yıl maaşın artı yönde ilerlemesi de yok.Genelge davası olumlu sonuçlansa (ki o da aylar sürecek) işveren başka yaptırımlara gider (işten çıkarmalar, yeni kural veya mecburi yeterlilikler vs.) ,olumsuz sonuçlansa zaten olay bitmiş.Önümüzdeki aydan sonra çalışan memnuniyet anketi yapsınlar göreyim :) (gerçi yine %90 çıkar :D )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadaş ~ 6 yıl önce
Thy de çalışan tasronu kim görecek bu nasıl vicdan insanlardaki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZIK ~ 6 yıl önce
Müjde! !!! 0,50 ler müjde oldu ya bu ülkede...Vay halimize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu arkadas ~ 6 yıl önce
Da ne poz yapmis be kafada japon askeri sapkasiyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biseyden ~ 6 yıl önce
Haberiniz yok degilmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airport haber dalga geçmiş ~ 6 yıl önce
Yaşasın % yarım zam var yaşasın. % 1 olaydı kafayı yerdik paranın bolluğundan. Bizi düşündüğün için tskrkr celik iş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gomis ~ 6 yıl önce
Sözleşmenin son yılı için alınan güzel puan .çoğu tis başlangıcında sözleşmenin ilk yılında 6-7 puan arasında zam alınıyor . Yapılan son zamlarla beraber 1 yılda teknik aş çalışanı olarak neredeyse %16-17 arasında zam aldık.emeği geçenlere teşekkür ederiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ffff ~ 6 yıl önce
Gomis o para celik is den degil ulkedeki enflasyondan geliyor . Celik is adam olaydi min yuzde 20 fark alirdik
Onur teknik ~ 6 yıl önce
Bizde metal iş kolundayız onur air teknik olarak bizide katın bünyenize eyy çelik iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000