20 Eylül 2013, Cuma 15:05:21

ÇELİK-İŞ BÖYLE DUYURDU!

Çelik İş Sendikası, Çalışma Bakanlığı'ndan yetkiyi aldı...
  • Çelik-İş'in derdi işçiyi korumak değildir. İşçiyi sevmeyenlerin kurdurduğu sendikadır. Amaç işçiyi kontrol altında uslu tutmaktır. Hükümetin hiç bir teklifine karşı çıkmayacak, işçi için gerçekten hak talebi yapmayacaktır (hükümet değişirse bilemem). Büyük hevesle üyesi olanlar sonra yakınmayın!
  • Habom As çalışanlarına zamanında hava-iş'teki ve Teknik As eki abileri sahip çıksalardı, bu çocuklar ortada kalıp kötünün iyisini seçmezlerdi. Şimdi iş ciddiye bindi, görüldü ki birliken hareket doğdu. Yönetim ampülleri yakalı çok oldu. Bu saatten sonra hakkı yeterince yenen bu çocukların/gençlerin/tk dan geçenlerin üstüne gitmeyin lütfen. Çuvaldız sırası sizlerde.
  • Çelik-iş Sendikası THY ve Hükümet desteği ile kısa bir sürede yetkiyi almıştır. Sanılmasın ki bu işçiler için iyi olacak. Sadece iyinin kötüsü. Şu an ki hâlden iyi olunacağı kesin ama. Ayrıca Çelik-İş sendikası ileride Teknik A.Ş.'de de yetkili olacaktır. Hava-İş devri çoktan kapandı.
  • Şirketin desteklediği sendikadan hayır gelmez heleki bu şirket THY ise hiç gelmez. Yinede hayırlısı diyelim....
  • doğruluk sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar, doğduğu gibi de yakar o güneş aydınlık oluyor diye boşa sevinmeyin! şemsiye yağmurdan korunmak değildir, nasıl olsa girince açılmaz!
  • bir iki soru çelik iş 'e bu şirkette işkolu tespiti yapıldı mı resmi gazetede yayınlandı mı? hava-iş 26 temmuzda çıkan yeni işkolu yönetmeliği çıkmadan önce yani sizin için bakanlığın özel yönetmelik yaptığı günün bir gün öncesi 25 temmuzda bakanlıktan işkolu tespiti istedi mi? buna göre hava-iş yaptığı bu işkolu tespit başvurusu resmi gazete yayınlanmadan bakanlık size nasıl yetki verdi? yani bakanlık resmi gazetede yayınlanmak üzere hazırladığı kararı yayınlamadan önce size mi gösterdi.. matbaaya birlikte mi verdiniz....
  • Cümleten hayırlı olsun,acil çalışmalara başlansın sabırsızlıkla bekliyoruz,unutmayın kimsenin hayal kırıklığına tahammülü yok!
  • Tec bile hava koluna bagli iken nasil oluyorda hebom celik metal kolu ? Kirmizi t-shirt ile gri t-shirt kardestir ayirmaya calisan....
  • "sevgili çelik işçileri" diye başlamışlar...
  • Çelik iş sendikası sadece intikam yemini etmiş ve bunun için sabırla bekleyen 1500 kişiyi işverenin boyunduruğu altına alma olayıdır. Yarın birgün biz iş yerine geçipte bazı şeyler için direttiğimiz zaman bu işveren sendikası kimden taraf tutacak acaba.

Özellikle HABOM ve MNG Teknik çalışanlarının üyeliğyle gündeme gelen Çelik İş Sendikası Çalışma Bakanlığı'ndan yetkiyi resmen aldı.

Bakanlıktan yetkiyi alan Çelik İş Sendikası üyelerine de SMS yoluyla bildirimde bulundu.

SMS'de şu ifadeler kullanıldı:

Sevgili Çelik işçileri, Çelik-İş Sendikası emeğin en yüce değer olduğu inancı, ilkesi ve sorumluluğu içinde hizmet ederek büyümeye devam etmektedir. 

17.09.2013 tarihi itibariyle Türk Hava Yolları'nda HABOM ve MNG şirketlerinin birleşerek meydana getirdikleri 2500 kişilik 'Türk Hava Yolları Havacukuj Bakım Onarım Merkezi A.Ş. işyeri için Çalışma Bakanlığı yetkiyi Çelik-İş Sendikası'na vermiştir. Bu kararın öncelikle çalışanlarımıza, camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, bu duygularla Allah'a emanet olun. 

Sevgilerimizle... 'Doğruluk sonsuzluğun güneşidir, nasıl olsa doğar'

Çelik-İş Sendikası

ÇELİK-İŞ BÖYLE DUYURDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

Sarı Çelik ~ 11 yıl önce
Çelik-İş'in derdi işçiyi korumak değildir. İşçiyi sevmeyenlerin kurdurduğu sendikadır. Amaç işçiyi kontrol altında uslu tutmaktır. Hükümetin hiç bir teklifine karşı çıkmayacak, işçi için gerçekten hak talebi yapmayacaktır (hükümet değişirse bilemem). Büyük hevesle üyesi olanlar sonra yakınmayın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hepsi ayni ~ 11 yıl önce
Belli ki Hava iş uyesisiniz. Bu gençlerin Celik is e uyeliklerinden memnun degilsiniz. Bu zamana kadar bu insanlarin yaninda niye olmadiniz? Bu gencler hava is e uye oldular diye, sirf hava is yetkilileri ile ayni ortamda bulunduklari icin işten cikartildi. Bunlar yasanirken nerdeydiniz? Ucu sizlere dokunmaya baslayinca isyan etmeye basladiniz. Sari sendika konusuna gelirsek. Hava is sendikasi bazi hukumetler tarafindan hukumet destekli/ortakli bir kurum oldugu icin guzel haklar kazandi. Kazanilan haklar geri alinamadigi icin hala yururlukted. Son zamanlara bakarsak hava isin neler kazandirdiklari ortada. Devlet yanlisina dusman kesiliyorsunuz ama devlet kurumunda calistiginizin farkinda degilsiniz. Bu devlet thy nin arkasinda olmasa, sinirsiz zamansiz krediler olmasa simdiye coktan batmisti. Son 5 senede ucak sayisini 150 lerden 200 kusurlara getirmek cok basit geliyor size. Hava iş çok iyi olsaydi 2-3 senedir Teknik as ye çalisan alimlarini avtirirdi. Ao ya surekli adam aliniyor !!!
Büyükler ~ 11 yıl önce
Habom As çalışanlarına zamanında hava-iş'teki ve Teknik As eki abileri sahip çıksalardı, bu çocuklar ortada kalıp kötünün iyisini seçmezlerdi. Şimdi iş ciddiye bindi, görüldü ki birliken hareket doğdu. Yönetim ampülleri yakalı çok oldu. Bu saatten sonra hakkı yeterince yenen bu çocukların/gençlerin/tk dan geçenlerin üstüne gitmeyin lütfen. Çuvaldız sırası sizlerde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEHAYE ~ 11 yıl önce
Çelik-iş Sendikası THY ve Hükümet desteği ile kısa bir sürede yetkiyi almıştır. Sanılmasın ki bu işçiler için iyi olacak. Sadece iyinin kötüsü. Şu an ki hâlden iyi olunacağı kesin ama. Ayrıca Çelik-İş sendikası ileride Teknik A.Ş.'de de yetkili olacaktır. Hava-İş devri çoktan kapandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Şirketin desteklediği sendikadan hayır gelmez heleki bu şirket THY ise hiç gelmez. Yinede hayırlısı diyelim....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sgpk ~ 11 yıl önce
doğruluk sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar, doğduğu gibi de yakar o güneş aydınlık oluyor diye boşa sevinmeyin! şemsiye yağmurdan korunmak değildir, nasıl olsa girince açılmaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işçi ~ 11 yıl önce
bir iki soru çelik iş 'e bu şirkette işkolu tespiti yapıldı mı resmi gazetede yayınlandı mı? hava-iş 26 temmuzda çıkan yeni işkolu yönetmeliği çıkmadan önce yani sizin için bakanlığın özel yönetmelik yaptığı günün bir gün öncesi 25 temmuzda bakanlıktan işkolu tespiti istedi mi? buna göre hava-iş yaptığı bu işkolu tespit başvurusu resmi gazete yayınlanmadan bakanlık size nasıl yetki verdi? yani bakanlık resmi gazetede yayınlanmak üzere hazırladığı kararı yayınlamadan önce size mi gösterdi.. matbaaya birlikte mi verdiniz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 11 yıl önce
Efenim siz nerden geldiniz? Kalkmış çelik iş haberine yorum yazıyorsunuz fakat hiçbirseyden haberiniz yok !!! Suallerinizinhepsi yapildi ki yetki akindi. Arastirmadan yorum yazmayalim. Asilsiz yorumlar bilgi kirliliğidir.
lubrication uzmanı ~ 11 yıl önce
Cümleten hayırlı olsun,acil çalışmalara başlansın sabırsızlıkla bekliyoruz,unutmayın kimsenin hayal kırıklığına tahammülü yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Tec bile hava koluna bagli iken nasil oluyorda hebom celik metal kolu ? Kirmizi t-shirt ile gri t-shirt kardestir ayirmaya calisan....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçmiş olsun ~ 11 yıl önce
"sevgili çelik işçileri" diye başlamışlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Çelik iş sendikası sadece intikam yemini etmiş ve bunun için sabırla bekleyen 1500 kişiyi işverenin boyunduruğu altına alma olayıdır. Yarın birgün biz iş yerine geçipte bazı şeyler için direttiğimiz zaman bu işveren sendikası kimden taraf tutacak acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000