03 Mayıs 2017, Çarşamba 15:36:19

FETÖ'cüler THY uçaklarına binmiyor

Türkiye İş adamları ve Sanayiciler Federasyonu (TUSKON) ve üye şirketlerine yönelik “FETÖ/PDY” soruşturması tamamlanarak FETÖ lideri Fetullah Gülen ve 35’i tutuklu 85 iş adamı hakkında iddianame hazırlandı.İddianamede FETÖ'cülerin THY uçaklarına binmedikleri bilgisi de yer aldı.
  • THY deki Fetocular ne olucak? THY ne zaman THY olucak? Haksiz yere milletin elinden isini alanlar feto kopeginin adamlari ne zaman toplanacak? Imza toplayalalim.
  • gülelim mi ağlayalım mı? iyi ki binmiyorlar bir de binselermiş ne olurmuş acaba? thy amerika uçaklarının yolcu listelerini araştırsınlar herşey ortaya çıkar da bunu düşünmek ve yapmak çok basit ama bunu kim yapacak? darbe akşamı bir anda almanya'ya giden ve niye gittiğini açıklayamayan thy yönetim kurulu başkanı mı ? bu konularda ağzını açmayan genel müdür mü? yoksa fetoşcuları thy'ye dolduran,onlara makam veren,yedikleri hiçbir naneden hesap sormayan,onlar işe alınsın diye binlerce insanı haksız yere işten atan hamdi ve temel ikilisi mi ? mesela hamdi neden siyasi veto yedi,suçu neydi ve suçluysa neden yargılanmıyor,neden hesap sorulamıyor ? aynı şekilde thy'deki en büyük fetocu denilen temel, nasıl thy'den emekli edildi ve bir başka kurumun başına geçirildi ? bunlardan neden korkuluyor,çekiniliyor? bunları neleri biliyorlar? gerçekler elbet birgün ortaya çıkacak, tıpkı fetonun gerçek yüzünün ve onları şımartan,palazlandıran,ihale,iş,makam saçan sözde kananların ortaya çıktığı gibi...
  • Fetöcülerin binecekleri ucak belliiii adam ortalıklarda yok yahu hiç kimse merak etmıyor mu nerede bu cin diye.
  • fetocular hala thy'de cirit atıyor tuskon diyor ki üyelerimiz thy'yi kullanmıyor! kargo,yer işletme,pazarlama satış,yurtdışı istasyonlar,tgs,saw daki uzman,şef ve müdür,başkan yardımcıları,başkanların birçoğu bunlardan diye diye ağzımızda tüy bitti ama ne hikmetse bu zatlar hala yerlerindeler! mesela saw'daki eski thy'liler, tgs'dekiler, kargo,her bölümdeki uzman,şef ve müdürler adam gibi araştırılsın,referanslarına,nasıl işe girip,uzman,şef,müdür yapıldıklarına,banka hesaplarına,fetoya thy'ye girdikten bu yana ne kadar para bağışlamışlar baksınlar ne oldukları ortaya çıkar! ayrıca son 10 yılda thy'nin bedava upgrade ve bilet listesine baksınlar ve hamdi ile temel'e sorsunlar,özellikle de abd ve avrupa'daki fetocuların thy'yi nasıl kullandıkları ve kullandırıldıkları öyle güzel ortaya çıkar ki! gm özel kalemi gayet iyi bilir! bunları thy yönetiminin bilmemesi imkansız. ya onlarda fetocu ya da aleyhlerine çok koz var o yüzden birşey yapamıyorlar ya da bunların hepsi danışıklı döğüş !
  • Ah canlarım benim ağa babalarının uçakları varken ne işleri var . Bu köpekleri özel kafeslerde götürüyorlardır yanlarında bir parça kemikle.
  • Thy icinde sinsi fetöcü dolu adamlar hemen uyum sagliyor hatta senin ile beraber fetöye kügür bile ediyor yeterki benli olmazin. Cumurbaskanimiz bu isi Haletir yeterki bir tanesini bulsunlar ne güzelde kanarya gibbi ötüyorlar ozaman kic korkusundan...
  • Anadolu Afrika Avrupa istasyonları fetö yuvası
  • İnmediklerini biliyodumda binmediklerini şimdi öğrendim. Sesli güldüm
  • Bu terrorist ermeni tohumu.... Abd , uzun kolunu teslim etirmez. Bence gizli Turk birligi sunu tuzaga dusursun. Siringa versin tekme tokat istanbula tek gidis dogru ucaga bindirsin.
  • İçindeki o kadar yoldaşlarına da mı acımamışlar belki dışarı atılırşar bir gün mesela

Türkiye İş adamları ve Sanayiciler Federasyonu (TUSKON) ve üye şirketlerine yönelik “FETÖ/PDY” soruşturması tamamlanarak FETÖ lideri Fetullah Gülen ve 35’i tutuklu 85 iş adamı hakkında iddianame hazırlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca hazırlanan 120 sayfalık iddianamede, İsa Akalın ve Emre Er adlı kişiler ‘ihbar eden’ sıfatıyla yer aldı. İddianamede 1 numaralı şüpheli olarak FETÖ elebaşı Fetullah Gülen gösterildi.  İddianamede firari şüphelilerden FETÖ lideri Fetullah Gülen, TUSKON Başkanı Rızanur Meral ve TUSKON  Genel Sekreteri Mustafa Muhammet Günay’ın “anayasayı ihlal”, “TBMM’yi ortadan kaldırmaya teşebbüs”, “Türkiye Cumhuriyeti’ni ortadan kaldırmaya teşebbüs”, “Silahlı terör rögütü kurmak veya yönetmek” ve “Özel belgede sahtecilik” suçlarından 3’er kez ağırlaştırılmış müebbet ve 16 yıldan 25 yıl 6’şar aya kadar hapisleri istendi.

ASLA THY UÇAKLARINA BİNMİYORLARDI
Gizli tanığın ifadesine yer verilen iddianamede, örgüt üyelerinin ekmeklerde büyü olduğu için Halk Ekmek’ten asla ekmek almadıklarını ve fişlenecekleri korkusuyla uçuşlarda Türk Hava Yolları’nı kullanmadıkları belirtildi.

Gizli tanık ifadelerinin de yer aldığı iddianamede bir ifade dikkat çekti. Savcılık tarafından ifadesi alınan gizli tanık Boran örgüte ilişkin çarpıcı bilgiler paylaşarak, “FETÖ/PDY örgütü 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Amerika’dan örgüt liderinden aldığı talimatla darbe girişiminin bir senaryodan ibaret olduğu ve cemaatin bu olaylarda dahli olmadığı algısını oluşturmak için büyük çaba sarf etmektedir” ifadelerini kullandı.

FETÖ'cüler THY uçaklarına binmiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Gurbetci ~ 7 yıl önce
THY deki Fetocular ne olucak? THY ne zaman THY olucak? Haksiz yere milletin elinden isini alanlar feto kopeginin adamlari ne zaman toplanacak? Imza toplayalalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu listesi ~ 7 yıl önce
gülelim mi ağlayalım mı? iyi ki binmiyorlar bir de binselermiş ne olurmuş acaba? thy amerika uçaklarının yolcu listelerini araştırsınlar herşey ortaya çıkar da bunu düşünmek ve yapmak çok basit ama bunu kim yapacak? darbe akşamı bir anda almanya'ya giden ve niye gittiğini açıklayamayan thy yönetim kurulu başkanı mı ? bu konularda ağzını açmayan genel müdür mü? yoksa fetoşcuları thy'ye dolduran,onlara makam veren,yedikleri hiçbir naneden hesap sormayan,onlar işe alınsın diye binlerce insanı haksız yere işten atan hamdi ve temel ikilisi mi ? mesela hamdi neden siyasi veto yedi,suçu neydi ve suçluysa neden yargılanmıyor,neden hesap sorulamıyor ? aynı şekilde thy'deki en büyük fetocu denilen temel, nasıl thy'den emekli edildi ve bir başka kurumun başına geçirildi ? bunlardan neden korkuluyor,çekiniliyor? bunları neleri biliyorlar? gerçekler elbet birgün ortaya çıkacak, tıpkı fetonun gerçek yüzünün ve onları şımartan,palazlandıran,ihale,iş,makam saçan sözde kananların ortaya çıktığı gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜTÜ ~ 7 yıl önce
Fetöcülerin binecekleri ucak belliiii adam ortalıklarda yok yahu hiç kimse merak etmıyor mu nerede bu cin diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trajikomedi ! ~ 7 yıl önce
fetocular hala thy'de cirit atıyor tuskon diyor ki üyelerimiz thy'yi kullanmıyor! kargo,yer işletme,pazarlama satış,yurtdışı istasyonlar,tgs,saw daki uzman,şef ve müdür,başkan yardımcıları,başkanların birçoğu bunlardan diye diye ağzımızda tüy bitti ama ne hikmetse bu zatlar hala yerlerindeler! mesela saw'daki eski thy'liler, tgs'dekiler, kargo,her bölümdeki uzman,şef ve müdürler adam gibi araştırılsın,referanslarına,nasıl işe girip,uzman,şef,müdür yapıldıklarına,banka hesaplarına,fetoya thy'ye girdikten bu yana ne kadar para bağışlamışlar baksınlar ne oldukları ortaya çıkar! ayrıca son 10 yılda thy'nin bedava upgrade ve bilet listesine baksınlar ve hamdi ile temel'e sorsunlar,özellikle de abd ve avrupa'daki fetocuların thy'yi nasıl kullandıkları ve kullandırıldıkları öyle güzel ortaya çıkar ki! gm özel kalemi gayet iyi bilir! bunları thy yönetiminin bilmemesi imkansız. ya onlarda fetocu ya da aleyhlerine çok koz var o yüzden birşey yapamıyorlar ya da bunların hepsi danışıklı döğüş !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
....... ~ 7 yıl önce
Ah canlarım benim ağa babalarının uçakları varken ne işleri var . Bu köpekleri özel kafeslerde götürüyorlardır yanlarında bir parça kemikle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 7 yıl önce
Thy icinde sinsi fetöcü dolu adamlar hemen uyum sagliyor hatta senin ile beraber fetöye kügür bile ediyor yeterki benli olmazin. Cumurbaskanimiz bu isi Haletir yeterki bir tanesini bulsunlar ne güzelde kanarya gibbi ötüyorlar ozaman kic korkusundan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
Demek seni jöleli bayağı öpmüş, tecrübelisin.. Kafan ancak bu kadar çalışıyor..
Anadolu ~ 7 yıl önce
Anadolu Afrika Avrupa istasyonları fetö yuvası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
Diğer Yerler AKTÖ yuvası ..
Jj ~ 7 yıl önce
İnmediklerini biliyodumda binmediklerini şimdi öğrendim. Sesli güldüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dortgoz ~ 7 yıl önce
Dogru soyluyorsun kardesim, THY nin icindeki fetoculeri de bir temizleselerde gorsek
Daha ~ 7 yıl önce
Bir tane bile fetocu temizlenmedi tk dan. Bizleri yiyorlar
Aksyon zamani gelsin ~ 7 yıl önce
Bu terrorist ermeni tohumu.... Abd , uzun kolunu teslim etirmez. Bence gizli Turk birligi sunu tuzaga dusursun. Siringa versin tekme tokat istanbula tek gidis dogru ucaga bindirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek ermeni ~ 7 yıl önce
Yahu beni niye karıştırıyorsun kardeşim, alnına secde değiyor diye ben mi destek çıkıp devletin heryerine yerleştirdim bunları?? Yapın yapın sonra elinize yüzünüze bulaşınca alçak ermeni, pis ermeni.. Benden ne yanlış gördünüz??
Ztk ~ 7 yıl önce
Türkiye seninle gurur duyuyor
Kopya ~ 7 yıl önce
İkinizde aynısınız Ermeni kardeş .. Sen yerleştirmesende gene sana çalışıyor bu hainler .
Azg ~ 7 yıl önce
Masum rolunu birakin. Gecen haberde gordum, Ermeniler Turk bayragini atese vermisti. Kac kez yakmistilar. O bayrak cok anlamli, nekadar kan dokuldugunu biliyomusun ve hala dokuluyo !!!!!!! Tc dusmanlari > Feto ypg pkk ve sempatizanlari kokune kadar olmeli!!!!!
Ayıp ~ 7 yıl önce
Ermeni kelimen hiç doğru olmamış.hepimiz bunlara kim ve nefret doluyuz ama ifade ederken söylemlerimize dikkat edelim.
Azg ~ 7 yıl önce
Curuk ermeni tohumu
Yazıklar olsun ~ 7 yıl önce
İçindeki o kadar yoldaşlarına da mı acımamışlar belki dışarı atılırşar bir gün mesela

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000