06 Haziran 2014, Cuma 14:51:57

HABOM'DAN DİKKAT ÇEKİCİ İLAN!

Türk Hava Yolları'nın bakım onarım merkezi Turkish Habom uçak bakım teknisyeni alımı yapacağını duyurdu.
  • sizin gibi genc arkadasları yapısaldada görmek isteriz:)
  • Güzel haberler
  • evet bu ilan %100 birleşme anlamına geliyor. kesin birleşiyoruz. ee daha da birleşmessek ahada kanıtı size. bu ilan birleşmeye delalet (buradan bunu çıkaranlara::)
  • ilan açar sora saçma bir IQ testi yapar shyo mezunu yazıyorsun 4 yıllık lisans mezununa zeka testi yapıyorsun resmen çok mantıksız
  • Arkadaşar 7 Temmuz'da birleşme falan yok 7 Temmuz'da İş kolu tespiti için 2.celp dava görüşülecektir yalan yanlış bilgilerle kafanızı doldurmayın sonra çok üzülürsünüz bizim gibi şimdi bakın işinize..
  • Bu her sene okulların bitiminde yapılan rutin bir alım, neyin kafası bu? Şirketler birleşecekse de birleşecek herkes THY Teknik A.Ş.'li olacak ne var bunda?
  • Bu büyük aileye katılın dersiniz.Habomdaki kardeşlerimize utanmadan ne ikramiye ne pass bilet ne sosyal haklar hiç bişey vermezsiniz.
  • Benim fikrim alınanlarda teknık olarak alıncak cunku habom bole ılan vermez ve ılk kez shm mezunu arıo şartlarda Temmuz'dan sonra bır olcak herkes anlaşılan bu ılan buna işaret
  • tgs ye alım varmı ya bilgisi olan yazsın
  • Habomda ki typlilerin shyoluları kıskandığı çok barizken böyle bir ilan hiç olmadı sevgili yönetim. shyo lu olmuyan arıyoruz deseydiniz halay çekerlerdi hangarın ortasında

Türk Hava Yolları'nın bakım onarım merkezi Turkish Habom uçak bakım teknisyeni alımı yapacağını duyurdu.

İstanbul'da görev yapmak üzere Sivil Havacılık Yüksekokul Mezunu uçak bakım teknisyeni aradığını duyuran Turkish Habom'un ilanda şirket tanımına yönelik kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Teknisyenlerin uluslararası üne sahip ve sektörün öncü kuruluşunda çalışma fırsatı yakalayacağına vurgu yapan şirketin kısa bir süre sonra İzmir ve Eskişehir'de de teknisyen alımı yapacağı öğrenildi.

İlanın detaylarında şu ifadelere yer verildi; 'Eğer yeniliğe açık, çözüm yönelimli, farklı açılardan bakabilen ve özdisiplinli bir kişiliğe sahip olduğunuzu düşünüyorsanız ve lider havacılık bakım-onarım takımının parçası olmak için de hevesliyseniz, doğru yoldasınız demektir.

Pozitif bakış açısı ve dinamizmiyle takımın bir parçası olacak, ilgili konularda yetkinlik ve ilgi sahibi, Türkiye'nin seçkin Havacılık okullarından mezun teknisyen arayışı içindeyiz.

Siz de bu büyük aileye TEKNİSYEN olarak katıldıktan sonra, uluslararası üne sahip ve sektörünün öncü kuruluşu bir şirkette çalışma fırsatı bulacaksınız' 

Teknisyenlerde aranan özellikler ise şöyle sıralandı:

*Sivil Havacılık Yüksekokulu Gövde-Motor veya Elektrik-Elektronik bölümlerinden mezun
*İngilizce olarak kendini yazılı ve sözlü ifade edebilme yeterliliğine sahip,
*Takım çalışmasına yatkın,
*Birden fazla işi üstlenebilecek, pratik ve sonuç odaklı,
*Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli,
*Askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli (erkek adaylar için),
*Vardiyalı düzeninde çalışabilecek,

Sadece doğrudan ilana başvurular değerlendirilecektir.

©AirportHaber Detay

HABOM'DAN DİKKAT ÇEKİCİ İLAN!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

sevgili shyo'cular ~ 10 yıl önce
sizin gibi genc arkadasları yapısaldada görmek isteriz:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Güzel haberler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%100 ~ 10 yıl önce
evet bu ilan %100 birleşme anlamına geliyor. kesin birleşiyoruz. ee daha da birleşmessek ahada kanıtı size. bu ilan birleşmeye delalet (buradan bunu çıkaranlara::)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş ilan ~ 10 yıl önce
ilan açar sora saçma bir IQ testi yapar shyo mezunu yazıyorsun 4 yıllık lisans mezununa zeka testi yapıyorsun resmen çok mantıksız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harranlıyık ~ 10 yıl önce
Arkadaşar 7 Temmuz'da birleşme falan yok 7 Temmuz'da İş kolu tespiti için 2.celp dava görüşülecektir yalan yanlış bilgilerle kafanızı doldurmayın sonra çok üzülürsünüz bizim gibi şimdi bakın işinize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen ~ 10 yıl önce
isine bak haranlı herkes senn gibi ne iş olsa yaparık diyen tayfa değil ;)
sen ~ 10 yıl önce
isine bak haranlı herkes senn gibi ne iş olsa yaparık diyen tayfa değil ;)
TeknikAS ~ 10 yıl önce
Bu her sene okulların bitiminde yapılan rutin bir alım, neyin kafası bu? Şirketler birleşecekse de birleşecek herkes THY Teknik A.Ş.'li olacak ne var bunda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sen sus köylü ~ 10 yıl önce
daha önce ki ilanlarda eli tornavida tutan , kaportacı atanamamış öğretmen gbi sıfatlarda mevcuttu . İlk kez böyle bir ilan veriliyor. Bilmeden konuşmuyalım
TeknikAS ~ 10 yıl önce
komik oluyorsunuz, bir şeyden haberiniz yok,sorun bakalım bir SHYO mezununa nasil oluyor bu işler diye size cevaplasın. 2 tip SHYO alımı var birisi okullarının son dönemini OJT'de geçirenler ve çıkılan ilanla alınanlar.
Büyük Aile ~ 10 yıl önce
Bu büyük aileye katılın dersiniz.Habomdaki kardeşlerimize utanmadan ne ikramiye ne pass bilet ne sosyal haklar hiç bişey vermezsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Net ~ 10 yıl önce
Benim fikrim alınanlarda teknık olarak alıncak cunku habom bole ılan vermez ve ılk kez shm mezunu arıo şartlarda Temmuz'dan sonra bır olcak herkes anlaşılan bu ılan buna işaret

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 10 yıl önce
tgs ye alım varmı ya bilgisi olan yazsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 10 yıl önce
bilyim yok
zz ~ 10 yıl önce
Habomda ki typlilerin shyoluları kıskandığı çok barizken böyle bir ilan hiç olmadı sevgili yönetim. shyo lu olmuyan arıyoruz deseydiniz halay çekerlerdi hangarın ortasında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bak ~ 10 yıl önce
sayın ZZ kıskanan sensınki dile getirmişsin.hertürlü bilgi ve beceriye sahip TEKNIK ÖĞRETMENLERİ kıskanmaya daha çok devametceksınız:):):)
aynen bro ~ 10 yıl önce
Aynen bro sizi çok kıskandığımız için gelip elektrik öğretmenliği yapıyoruz (: Şakacı çocuk seni Bizde habomcuyuz niye shyolular daha fazla alıyo diye ağlıyanlar da başkasıydı zaten :/

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000