06 Nisan 2015, Pazartesi 14:44:22

HAMDİ TOPÇU İSTİFA MI ETTİ?

THY Olağan genel kuruluna katılmayan Hamdi Topçu'nun istifa ettiği kaydedildi.
  • THY yonetim kurulu baskanligi, milletvekilliginden daha etkin bir gorevdi. Sayin Topcu siyasete atiliyorsa bakanlik beklentisi olabilir.
  • Yönetime geldiği günden beri sadece Türkiye'nin zeki insanları Rize'den çıkıyormuş gibi şirkete tüm akraba ve hemşehrilerini doldurdu.Deneyimli ve birikimli insanlar paralel yaftalarıyla yada karşı görüştenmiş gibi gösterilerek ekmekleri ile oynandı.Başarı,deneyimsiz ve donanımsız yöneticilerin olurken başarısızlık da alt kadrolara layık görüldü.Bir çok insanın bu konuda ahını almıştır.Dünya da petrolün fiyatlarının düşüşü ile kar açıklayan şirketin başarılı yönetiliyormuş gibi gösterilmesi petrol fiyatları arttığında ne kadar başarılı yönetildiği görülecektir.Allah herşeyi görür ve bilir.Muvaffak olamayacaktır.
  • Yeni ulaştırma bakanı Hamdi topçu
  • Miletvekili aday adaylığı başvuruları için istifalar yapılırken,topçu etmedi...herkeste girmeyecek dedi...o bugünü bekliyordu...MERKEZ KONTENJANINDAN girecekti çünkü..siysete girmez diyenlere GÜNAYDIN...
  • Aciyan Arkadas. Sen mi benden iyi maasa sahipsin? Ve bana pilotcuk diye mi hitap ediyorsun? Sen ne mevkinin adamisin ne de bu camianin adamisin o zaman. Seviyesizin tekisin. Ya da yalan dolanla sanal alem prensi. Basta kendine saygin olsun, saygisiz ve sinifsiz birisin sen bence, yalan konusuyorsun ve buralarda tatmin olmalar falan :) bugunluk yuzun gulecek ama sabah kalkinca gercekler seni bekliyor olacak o yuzden fazla eglenme bence sen depresyona girersin sonra.
  • maliye bakanı veya ulaştırma bakanı olur, sıradan vekillik için thy yön. kurulu bırakılmaz. Diğer iştiraklerin yönetimlerinden de istifa etti mi?
  • Hakkımızdan hayırlısı olsun sayın başkanım.
  • Cok aciyan arkadas. Neden bahsediyorsun? Sanane alinan maaslardan? Bir yerde hak yeniyorsa orada huzursuzluk vardir. Uc kurs bes kurus, sen kendi isine bak milletin parasi senin ceneni yormasin, herkes hakettigi muameleyo gorur bu hayatta. Sen zaten yazi stilin geregi hakettigim hayati yasiyorsun. Birak baskalari haklarini arasin.
  • İyi de zaten Milletvekilliği için istifa edeceğini bu sitedeki herkes biliyordu. Sürpriz bir gelişme değil.
  • Topçu kaç yerin yönetim kurulu başkanıymış. Kendisi süper adam mıydı, yoksa başka adamları mı yoktu?

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun görevinden istifa ettiği iddia edildi.

Hamdi Topçu Kimdir? 

1964 yılı Rize Çayeli doğumlu olan Hamdi Topçu Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden 1986 yılında mezun oldu.

Mali Müşavirlik unvanına sahip olan Hamdi Topçu halihazırda TUSAŞ Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Futbol Federasyonu Denetleme Kurulu Başkanlığı ve Ortaklık iştiraklerinden THY Teknik A.Ş., THY DOCO İkram Hizmetleri A.Ş., TGS Yer Hizmetleri A.Ş., THY Opet Havacılık Yakıtları A.Ş., THY HABOM A.Ş. ve THY Aydın Çıldır Havalimanı İşletme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir. Hamdi Topçu, evli ve 4 çocuk babasıdır.  

HAMDİ TOPÇU İSTİFA MI ETTİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY yonetim kurulu baskanligi, milletvekilliginden daha etkin bir gorevdi. Sayin Topcu siyasete atiliyorsa bakanlik beklentisi olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kul Hakkı ~ 9 yıl önce
Yönetime geldiği günden beri sadece Türkiye'nin zeki insanları Rize'den çıkıyormuş gibi şirkete tüm akraba ve hemşehrilerini doldurdu.Deneyimli ve birikimli insanlar paralel yaftalarıyla yada karşı görüştenmiş gibi gösterilerek ekmekleri ile oynandı.Başarı,deneyimsiz ve donanımsız yöneticilerin olurken başarısızlık da alt kadrolara layık görüldü.Bir çok insanın bu konuda ahını almıştır.Dünya da petrolün fiyatlarının düşüşü ile kar açıklayan şirketin başarılı yönetiliyormuş gibi gösterilmesi petrol fiyatları arttığında ne kadar başarılı yönetildiği görülecektir.Allah herşeyi görür ve bilir.Muvaffak olamayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yeni ulaştırma bakanı Hamdi topçu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OLAYA BAKIN.. ~ 9 yıl önce
Miletvekili aday adaylığı başvuruları için istifalar yapılırken,topçu etmedi...herkeste girmeyecek dedi...o bugünü bekliyordu...MERKEZ KONTENJANINDAN girecekti çünkü..siysete girmez diyenlere GÜNAYDIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aciyan Arkadas. Sen mi benden iyi maasa sahipsin? Ve bana pilotcuk diye mi hitap ediyorsun? Sen ne mevkinin adamisin ne de bu camianin adamisin o zaman. Seviyesizin tekisin. Ya da yalan dolanla sanal alem prensi. Basta kendine saygin olsun, saygisiz ve sinifsiz birisin sen bence, yalan konusuyorsun ve buralarda tatmin olmalar falan :) bugunluk yuzun gulecek ama sabah kalkinca gercekler seni bekliyor olacak o yuzden fazla eglenme bence sen depresyona girersin sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bunalıma girdim ~ 9 yıl önce
ben tatmin oluyorum da tatminsiz olan sensin.yerim senin tehditlerini amanda aman.versinler sana 3-5 kuruş sgk kesintinide sus otur.hem uçma hem ödeme yapılsın sana oldu paşam sen bütün ay yat sana maaş da yatsın haftasonu bayram vs mesaileri de hiç uçma sen aman çok narinsin çünkü.sen gökçene de gitme aman incilerin dökülür.ne sanıyorsun sen kendini pardon da.senin havan bana sökmez.her haberin altına da şu saçma yorumunu yazıp durma cevabını almışsın zaten
ismail hakkı ~ 9 yıl önce
maliye bakanı veya ulaştırma bakanı olur, sıradan vekillik için thy yön. kurulu bırakılmaz. Diğer iştiraklerin yönetimlerinden de istifa etti mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hakkımızdan hayırlısı olsun sayın başkanım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cok aciyan arkadas. Neden bahsediyorsun? Sanane alinan maaslardan? Bir yerde hak yeniyorsa orada huzursuzluk vardir. Uc kurs bes kurus, sen kendi isine bak milletin parasi senin ceneni yormasin, herkes hakettigi muameleyo gorur bu hayatta. Sen zaten yazi stilin geregi hakettigim hayati yasiyorsun. Birak baskalari haklarini arasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hala acıyorum ~ 9 yıl önce
ne biliyorsun ne hayatı yaşadığımı pilotcuk.seninle burada laf yarıştıracak değilim.ama bil ki senden çok daha iyi bir mevki ve maaşa sahibim.ve şikayet etmeden eşşek gibi çalışıyorum şükrediyorum.haydi iyi uçuşlar şimdi sana
hala aciyan'a ~ 9 yıl önce
yaw he heee
MM ~ 9 yıl önce
İyi de zaten Milletvekilliği için istifa edeceğini bu sitedeki herkes biliyordu. Sürpriz bir gelişme değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süperman ~ 9 yıl önce
Topçu kaç yerin yönetim kurulu başkanıymış. Kendisi süper adam mıydı, yoksa başka adamları mı yoktu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000