16 Aralık 2014, Salı 11:03:58

HAVA İŞ'TEN İŞ SAĞLIĞI SEMİNERİ

Türk Hava Yolları çalışanlarının örgütlü sendikası Hava İş, iş sağlığı ve güvenliği semineri düzenledi. 3 günlük seminere kimler davet edildi, üç günlük program nerede yapıldı?
  • Güzel bir etkinlik olmuş. Ayrıca bu faaliyetlerden tüm hava is uyeleri faydalanabilir. Sendika herkese mail attı. Bırakın çamur atmayı sendikamiza faaliyet görün. Biz çalışanlar çok memnun olduk.
  • Maşallah iyi kaynaşma olmuş,sendika temsilciliğinden bir şekilde istifa edipte,sendikaya söylemediğini bırakmayan abilerimizde buradaymış.Sizlere vermiş olduğumuz sendika aidatları haram zıkkım olsun.Yeri geldimi birde haktan hukuktan bahsedersiniz,sizleri Allah'a emanet ediyorum.Tabii Allah korkunuz varsa..
  • Meyve veren ağaç taslanir. Bu organizasyonu yapan sendikamizdan Allah razı olsun.
  • hava iş bi dahaki secime sizi secmezler siz rahat olun bu kafayla gidersenz aycinden bile yandasmssnz bee ! revizyonun calısma saatleri değişti sirkette kimsede huzur yok habom desenız ayrı felaket yazıklar olsun be size ... eski sendikayı arttınz mıllete ... bu kadar beddua ile dikkat edin Allah carpar adamı.
  • Kimmiş o 110 kişi? 30 binlik şirketten 110 kişi. Abant neden ? Haram zıkkım olsun inşallah.
  • Bu sendika yonetimi teknigi gozden cikardi herhalde. Yarin mahkeme var insan bir bilgilendirme yapar. 1 yil oldu baskan secilen hazreti bir gormek nasip olmadi. Balayi abant tatili v.s sira gelmedi
  • Yarınn mahkeme varr havaiş boluda takılsınn . Thy teknik elden gidecek
  • göl manzaralı odaları iyidir, buhar banyosu da yapmışlardır.
  • bende hava is uyesiyim ama haberim yok. şimdi üye için diyen fındık beyinliler. size soruyorum. ben neden davet edilmedim? üye içinmiş...... Fındık beyinliler siziiiiiii.
  • noldu bizim ekstra cumartesi nöbetleri? peşindeydiniz bu işin. herkes normal çalışacaktı eskisi gibi. mailde öyle diyordunuz. avm çalışanına döndük. verim alabiliyor musunuz bari.

Hava İş Sendikası  Abant’taki Büyük Abant Otel’de İş Sağlığı ve Güvenliği semineri düzenledi. Dün başlayan seminere yaklaşık 110 kişi katıldı. Bazı seminer katılımcıları özel araçlarıyla Abant’a ulaşırken, İstanbul’dan otobüslerle Abant’a ulaşım sağlandı.

Dün başlayan ve yarın sona erecek olan seminere THY çalışanlarının üye olduğu dernek yöneticileri de davet edildi. Hem iş güvenliği konusunda bilgi paylaşmak hem de çalışanların kaynaşması amacıyla düzenlenen seminere Hava İş Sendikası Başkanı Ali Kemal Tatlıbal ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Hava İş Sendikası, üyelerin sorunlarını dinledi, çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Bu arada Hava İş Sendikası’nın toplantı organizasyonunu Abant’ta yapması bazı kesimlerin de eleştirilerine yol açtı. Toplantının lüks bir otelde ve konaklamalı olarak organize edilmesinin tepki çektiği kaydedildi.

©AirportHaber








 

HAVA İŞ'TEN İŞ SAĞLIĞI SEMİNERİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Güzel bir etkinlik olmuş. Ayrıca bu faaliyetlerden tüm hava is uyeleri faydalanabilir. Sendika herkese mail attı. Bırakın çamur atmayı sendikamiza faaliyet görün. Biz çalışanlar çok memnun olduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yE kÜRKÜM yE ~ 9 yıl önce
Maşallah iyi kaynaşma olmuş,sendika temsilciliğinden bir şekilde istifa edipte,sendikaya söylemediğini bırakmayan abilerimizde buradaymış.Sizlere vermiş olduğumuz sendika aidatları haram zıkkım olsun.Yeri geldimi birde haktan hukuktan bahsedersiniz,sizleri Allah'a emanet ediyorum.Tabii Allah korkunuz varsa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Meyve veren ağaç taslanir. Bu organizasyonu yapan sendikamizdan Allah razı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
laa ~ 9 yıl önce
hava iş bi dahaki secime sizi secmezler siz rahat olun bu kafayla gidersenz aycinden bile yandasmssnz bee ! revizyonun calısma saatleri değişti sirkette kimsede huzur yok habom desenız ayrı felaket yazıklar olsun be size ... eski sendikayı arttınz mıllete ... bu kadar beddua ile dikkat edin Allah carpar adamı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarı Öküz ~ 9 yıl önce
Kimmiş o 110 kişi? 30 binlik şirketten 110 kişi. Abant neden ? Haram zıkkım olsun inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu sendika yonetimi teknigi gozden cikardi herhalde. Yarin mahkeme var insan bir bilgilendirme yapar. 1 yil oldu baskan secilen hazreti bir gormek nasip olmadi. Balayi abant tatili v.s sira gelmedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahkeme ~ 9 yıl önce
Yarınn mahkeme varr havaiş boluda takılsınn . Thy teknik elden gidecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abant ~ 9 yıl önce
göl manzaralı odaları iyidir, buhar banyosu da yapmışlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üye için mi ~ 9 yıl önce
bende hava is uyesiyim ama haberim yok. şimdi üye için diyen fındık beyinliler. size soruyorum. ben neden davet edilmedim? üye içinmiş...... Fındık beyinliler siziiiiiii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
noldu bizim ekstra cumartesi nöbetleri? peşindeydiniz bu işin. herkes normal çalışacaktı eskisi gibi. mailde öyle diyordunuz. avm çalışanına döndük. verim alabiliyor musunuz bari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000