17 Mayıs 2018, Perşembe 22:08:44

İlker Aycı Hizmet İhracatçıları Birliği’nin ilk başkanı oldu

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı Hizmet İhracatçıları Birliği’nin ilk başkanı oldu.
  • Adam hizmet sektoru ile dovız yukselisini durdurabilecegini zannediyor. esas mesele enerji alım satımı. ama bu kadar akıl. yapıcak bisi yok. ulkenin ortalama insanlari ortalama cozumleri. neyse bu baskanlıktandanda gelsin paralar.
  • Muharrem ayı yaklaşıyor hizmetçiler.
  • Hizmet mi ? Hâlâ mı Maklube
  • o zaman sende sn cumhurbaşkanı ve merkez başkanı ile yapılan toplntılara katıl! sen esas kur yükselişi nedneiyle oluşan zararı engelle!
  • Reklamları geçin DOCO çalışanlarının paraları ne oldu ? Devir teslim ne oldu ?
  • Turkish Doco Çalışanları olarak size bir mesajımız var. Yaklaşık 1000 çalışanı etkileyen maaş problemi hala çözülemedi. çok yoğun yaz sezonu başladı. Bizler hala 2016-2017 enflasyon zammını, 2017 Bonuslarını, 2016 enflasyondan oluşan farkları alamadık. Herkes merak etmeyin verilecek diyor. Buna siz de dahilsiniz. Cumhurbaşkanlığı uçuşunda arkadaşlarımıza merak etmeyin halledeceğiz o konuyu demişsiniz. 1000 aile perişan durumda, herkes ödemesi gereken taksitleri geciktirdi. krediler çektik. Artık kredi çekecek halimiz de kalmadı. Şimdi de hiç utanmadan sıkılmadan ikram başkanlığındaki adamlarınız Doco daki personele iş teklifleri yapıyor. Yani zamanlamaya bakın... Önce insanları mağdur edin sonra da gelin bizde çalışın deyin. Bu nasıl dürüstlük. Bu mu personeli koruma politikanız. yazıklar olsun. Erkek adam sözünün eri olur. Sizden verdiğiniz sözün arkasında durmanızı bekliyoruz. Yoksa ne siz ne de gelen firma ikramda çalışacak adam bulamayacak. Hepimiz perişan olduk.
  • Dolar yıl sonu 5 lirayı rahat geçer demedi demeyin
  • Hayati iltimas
  • Ah alma rekoruna koşuyor ne diyelim
  • Evet hizmet sektoru onemli ama ulke ancak üreterek, sanayi, arge ile gelişir büyür . Hizmet işin tuzu biberidir

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı Hizmet İhracatçıları Birliği’nin ilk başkanı oldu. Hizmet İhracatçıları Birliği Başkanı İlker Aycı açıklamasında; "Dövizdeki yükselişi durdurmak için ihracatı artıracağız. Bunun için hizmet ihracatçıları olarak bütün pazarlarda olacağız" dedi.

​Yazılım, turizm, yurt dışı müteahhitlik, yük ve yolcu taşımacılığı, dizi-film, sağlık, danışmanlık gibi hizmet alanlarında ihracat yapan firmaları bir çatı altında toplayan Hizmet İhracatçıları Birliği’nin ilk genel kurulu gerçekleştirildi. Dış Ticaret Kompleksi’nde yapılan ve tek liste ile gidilen seçime birliğe üye 221 firmanın 168’i katıldı. Üyelerin 153’ünün oyunu alan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı Hizmet İhracatçıları Birliği’nin ilk başkanı oldu. Birliğin Başkan Yardımcılığına ise Özak Global Holding ve Aktay Otel İşletmeleri Başkanı Ahmet Akbalık seçildi.

Yeni birliğin Yönetim Kurulu ise; Türk Hava Yolları, Aktay Otelcilik İşletmeleri, Netlog Lojistik, Netaş Telekomünikasyon, Medipolitan Sağlık ve Eğitim Hizmetleri, Med Yapım Televizyon ve Filmcilik, TAV İstanbul Terminal İşletmeciliği, Havaalanları Yer Hizmetleri, Kazova Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret, İstanbul Aydın Üniversitesi, Ortech Marine firmalarından oluştu.

Seçimin ardından bir konuşma yapan Hizmet İhracatçıları Birliği Başkanı İlker Aycı, artık konuşma değil iş yapma zamanı olduğunu belirtti. Omuz omuza vererek sektörün sorunlarını Ankara ile birlikte çözümler üreteceklerini ve birliğin ortak strateji belgesini oluşturacaklarını vurgulayan İlker Aycı, “Dövizdeki yükselişi durdurmak için ihracatı artıracağız. Bunun için hizmet ihracatçıları olarak bütün pazarlarda olacağız” ifadelerini kullandı.

Genel Kurulun açılışında konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ise hizmet ihracatında Türkiye için büyük fırsatlar olduğunu kaydetti. Büyükekşi, "Yeni yönetim, yeni fırsatlar, yeni pazarlar bularak Türkiye’nin hizmet sektörünü daha ileri taşıyacaktır." ifadelerini kullandı.

İlker Aycı Hizmet İhracatçıları Birliği’nin ilk başkanı oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

MahmudTeknisyen ~ 6 yıl önce
Adam hizmet sektoru ile dovız yukselisini durdurabilecegini zannediyor. esas mesele enerji alım satımı. ama bu kadar akıl. yapıcak bisi yok. ulkenin ortalama insanlari ortalama cozumleri. neyse bu baskanlıktandanda gelsin paralar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TKTÜRK ~ 6 yıl önce
Muharrem ayı yaklaşıyor hizmetçiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PC750 ~ 6 yıl önce
Hizmet mi ? Hâlâ mı Maklube

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toplantı ~ 6 yıl önce
o zaman sende sn cumhurbaşkanı ve merkez başkanı ile yapılan toplntılara katıl! sen esas kur yükselişi nedneiyle oluşan zararı engelle!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REKLAM ~ 6 yıl önce
Reklamları geçin DOCO çalışanlarının paraları ne oldu ? Devir teslim ne oldu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn AYCI ~ 6 yıl önce
Turkish Doco Çalışanları olarak size bir mesajımız var. Yaklaşık 1000 çalışanı etkileyen maaş problemi hala çözülemedi. çok yoğun yaz sezonu başladı. Bizler hala 2016-2017 enflasyon zammını, 2017 Bonuslarını, 2016 enflasyondan oluşan farkları alamadık. Herkes merak etmeyin verilecek diyor. Buna siz de dahilsiniz. Cumhurbaşkanlığı uçuşunda arkadaşlarımıza merak etmeyin halledeceğiz o konuyu demişsiniz. 1000 aile perişan durumda, herkes ödemesi gereken taksitleri geciktirdi. krediler çektik. Artık kredi çekecek halimiz de kalmadı. Şimdi de hiç utanmadan sıkılmadan ikram başkanlığındaki adamlarınız Doco daki personele iş teklifleri yapıyor. Yani zamanlamaya bakın... Önce insanları mağdur edin sonra da gelin bizde çalışın deyin. Bu nasıl dürüstlük. Bu mu personeli koruma politikanız. yazıklar olsun. Erkek adam sözünün eri olur. Sizden verdiğiniz sözün arkasında durmanızı bekliyoruz. Yoksa ne siz ne de gelen firma ikramda çalışacak adam bulamayacak. Hepimiz perişan olduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazını ~ 6 yıl önce
atillaya forward'la
Yazınıya ~ 6 yıl önce
Atillayla ne alakası var kafadan kontak arkadaş.thy onaylamıyor ve engel oluyor şu an.bilmiyorsan araştıe öğren doğru yorum yap atıp tutma
Dodo ~ 6 yıl önce
İkram başkanlığı doco personeline ne güzel teklif vermiş niye rahatsız oluyosun ki ? Daha güzel imkanlar tanıyacak doco ya göre bence taş koymayı bırakın da sizde personelinize destek olun ve geçişlerinin önüne centilmenlik anlaşması vs gibi şeyler getirmeyin. 3 yıldır zam vermiyorsunuz çalışanlarınıza davranış biçiminiz belli, kaç saat çalıştırıldıkları belli. Umarım tk bu emektarların hepsini alır da ozaman kıymetlerini anlarsınız.
PERSONELİ KORUMA ~ 6 yıl önce
BU ZATIN VE GÖREV YAPTIĞI ŞİRKETİN PERSONELİ KORUMA DİYE BİR POLİTİKASI MI VAR. SİZ AYDAN MI GELDİNİZ BURAYA.
Dodoya ~ 6 yıl önce
Akıldan yoksun arkadaş.şu tk da bile herkes ilker aycı ve yönetiminden şikayetçi.candan karlıtekin ve ekibinin kalıntılarını yediler bitti.şimdi birşey yapamıyorlar tıpkı akp nin kemal dervişin planlarını uyguladığı gibi.ama bu kadar herşeyin sonu geldi.sen se torpille nasıl geldin biryerlere haketmediğiniz gibi de gideceksiniz.çünkü sen ve senin gibiler liyakata göre değil torpile göre biryerlere yerleştirldir.ikram başkanlığında ve thy de son dönem alınanların kapasitesi ortada kime ne anlatıyorsun.docoda çalışanlar size 10 basar 10..
DoDo yazana ~ 6 yıl önce
Ne Taş koyması ne engel olması... Zamlarına engel olduğun birilerine gel bizde çalış demek ne demek.. Hadi sen salaksın anlamadın bari ilan etme salaklığını.. THY yönetimi kendisine hizmet vermeyi sürdüren buyuk bir gruba boşuna eziyet ediyor. O zamlar hakkımız. Hakkımızı gaspetmeye kimsenin hakkı yok. Yarın 3 havalimanı açılırken aman arkadaşlar çalışalım diyecekler. Buraya dörtbin tane singapurlu getirecek halleri yok ya...
Canıtın ~ 6 yıl önce
Dolar yıl sonu 5 lirayı rahat geçer demedi demeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kesin ~ 6 yıl önce
keisn hatta boyut atlayabilir!
Yazik ~ 6 yıl önce
Hayati iltimas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekor ~ 6 yıl önce
Ah alma rekoruna koşuyor ne diyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kkkk ~ 6 yıl önce
Evet hizmet sektoru onemli ama ulke ancak üreterek, sanayi, arge ile gelişir büyür . Hizmet işin tuzu biberidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000