05 Temmuz 2016, Salı 14:41:18

İlker Aycı TGS personeliyle bayramlaştı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlker Aycı Atatürk Havalimanı'nda Turkish Ground Services (TGS) personeli ile bayramlaştı.
  • Bari kurban da 4. ikramiyeyi verin. Bizi epten aykırı gürürsünüz beya
  • Çok samimiyetsiz, şov amaçlı işler yapıyor, konuşurken, el sıkarken insanların suratına bile bakmıyor. Birakın şovu siz politikacı değilsiniz. Şirketlerin tamamnını batırmak üzeresiniz. İş yapın biraz iş.
  • Öncelikle iyi bayramlar aşkanım.Ben kabinde dönen pis oyunlardan haberiniz olmadığını düşünüyorum.Bir ara bizim yanımıza gelip bizleri ve dertlerimizi dinlemenizi isterim.Özellikle bu güç için savaşan idari kadro çok canlar yakıyor.Ekip planlama bizi insan yerine koymuyor bunları sizin okuduğunuz söylendi.Birde kimse Özlem hnmı sevmiyor onu sakın khb başkanı yapmayın başkanım.
  • Artık gece devam pırımlerı ve yıpranma payları verılırı olan memura oluyo şefe müdüre degıl.
  • TGS yi gördünüz mü ekonomi kontuarindan adam çekmiş cip kontuarina.Kravatlara bakın anlarsınız hepsi arkadaşim zaten. Sadece günü kurtarmak için çalışıyorlar
  • İki kere yorum yazdım ikisi de TGS nin işine gelmeyeceği için yayınlanmamış. Yazıklar olsun size.
  • GEÇMİŞ OLSUNA GELEN BÖLE İNSANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN. OKADR KÖTÜ GÜNLER GEÇİRDİK.. BİZİM MÜDÜRLERİMİZ TEŞEKKÜR EDECEĞİNE BİZLERE OLAY SIRASINDA HAKARET ETTİ. BÖLE İNSANLARIN OLMASI NE GÜZEL GEÇMİŞ OLSUNA GELMİŞ ALLAH RAZI OLSUN. " TGS DEN DEĞİLİM "
  • Nu beyfendi kimin sinif arkadasi? Dayi yegen abla amca es dost akraba teyze hala baldiz damat gelin yetmedi şimdi sinif arkadasi thy ye doldu.arpalik orasi
  • O sakallı THY basın Sözcü'sü basınn danışmanı,daha bir iş yaptığını tam ne yaptığını kimse bilmiyor.gelen gideni aratırmış.aynen öyle .o sakalı zaten sırıtıyor.torpille o mevkiye geldi.
  • Koskoca thy yönetim kurulu başkanı gelmiş sizinle bayramlaşıyor o resimdeki eli cebinde olan şahıs ne yapmaya çalışıyor hadi mevkiyi geçtik ilker beyin kardeşim biraz saygı ya adam sana gelmiş senin hareketin ofsayt benim karşıma öyle biri çıksa bayramdan sonra pazartesi insan kaynaklarından alır kıdem ihbarını güle güle çok net haksızmıyım

Atatürk Havalimanı'na öğle saatlerinde gelen THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı İlkey Aycı, Turkish Ground Services (TGS) Genel Müdürü Nurzat Erkal ile birlikte Türk Hava Yolları (THY) kontuarlarında görev yapan personeli ile bayramlaştı.

İlker Aycı, check-in kontuarlarındaki TGS personeli ile tek tek bayramlaşırken, yolcuları ve diğer havalimanı personelini de unutmadı. Bir süre havalimanı çalışanları ile de sohbet eden Aycı, daha sonra AHL Dış Hatlar Terminali'ndeki TGS Dinlenme Odası'na uğradı.

Buradaki personelle de bayramlaşan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve TGS Genel Müdürü Nurzat Erkal, bir süre personelle sobet ettikten sonra buradan da ayrıldı.

Aycı'nın bayramlaşma törenine Havalimanı nöbetçi meydan müdürü ve THY ve TGS yöneticileri de eşlik etti.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve TGS Genel Müdürü Nurzat Erkal ve bazı yöneticiler daha sonra, havalimanı saldırısında hayatını kaybeden TGS personellerinin ailelerini ziyaret etti.























İlker Aycı TGS personeliyle bayramlaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

RFIKITTIN ~ 6 yıl önce
Bari kurban da 4. ikramiyeyi verin. Bizi epten aykırı gürürsünüz beya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Samimiyet ~ 8 yıl önce
Çok samimiyetsiz, şov amaçlı işler yapıyor, konuşurken, el sıkarken insanların suratına bile bakmıyor. Birakın şovu siz politikacı değilsiniz. Şirketlerin tamamnını batırmak üzeresiniz. İş yapın biraz iş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sizleride gördük ~ 7 yıl önce
sizi gidi geziciler sizi
BAŞKANIMIZ ~ 8 yıl önce
Öncelikle iyi bayramlar aşkanım.Ben kabinde dönen pis oyunlardan haberiniz olmadığını düşünüyorum.Bir ara bizim yanımıza gelip bizleri ve dertlerimizi dinlemenizi isterim.Özellikle bu güç için savaşan idari kadro çok canlar yakıyor.Ekip planlama bizi insan yerine koymuyor bunları sizin okuduğunuz söylendi.Birde kimse Özlem hnmı sevmiyor onu sakın khb başkanı yapmayın başkanım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Artık gece devam pırımlerı ve yıpranma payları verılırı olan memura oluyo şefe müdüre degıl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Checkin agent ~ 8 yıl önce
TGS yi gördünüz mü ekonomi kontuarindan adam çekmiş cip kontuarina.Kravatlara bakın anlarsınız hepsi arkadaşim zaten. Sadece günü kurtarmak için çalışıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 8 yıl önce
İki kere yorum yazdım ikisi de TGS nin işine gelmeyeceği için yayınlanmamış. Yazıklar olsun size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİR PERSONEL ~ 8 yıl önce
GEÇMİŞ OLSUNA GELEN BÖLE İNSANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN. OKADR KÖTÜ GÜNLER GEÇİRDİK.. BİZİM MÜDÜRLERİMİZ TEŞEKKÜR EDECEĞİNE BİZLERE OLAY SIRASINDA HAKARET ETTİ. BÖLE İNSANLARIN OLMASI NE GÜZEL GEÇMİŞ OLSUNA GELMİŞ ALLAH RAZI OLSUN. " TGS DEN DEĞİLİM "

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Show yapıp gittiler ~ 8 yıl önce
Anılarını yapıp gittiler... Herzaman ki gibi müdürler, şefler kapıda fino hesabı. Herşey güllük gülistanı. Birde gizlice gelse, o zaman tamam diyeceğiz. Personelin anası ağlıyor, onlar neyin derdinde...
Kimin ~ 8 yıl önce
Nu beyfendi kimin sinif arkadasi? Dayi yegen abla amca es dost akraba teyze hala baldiz damat gelin yetmedi şimdi sinif arkadasi thy ye doldu.arpalik orasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dururiye,cevap (Fenermoda) ~ 8 yıl önce
O sakallı THY basın Sözcü'sü basınn danışmanı,daha bir iş yaptığını tam ne yaptığını kimse bilmiyor.gelen gideni aratırmış.aynen öyle .o sakalı zaten sırıtıyor.torpille o mevkiye geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eli cebinde olan artist kim ~ 8 yıl önce
Koskoca thy yönetim kurulu başkanı gelmiş sizinle bayramlaşıyor o resimdeki eli cebinde olan şahıs ne yapmaya çalışıyor hadi mevkiyi geçtik ilker beyin kardeşim biraz saygı ya adam sana gelmiş senin hareketin ofsayt benim karşıma öyle biri çıksa bayramdan sonra pazartesi insan kaynaklarından alır kıdem ihbarını güle güle çok net haksızmıyım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Celebi ~ 8 yıl önce
Celebi calisani ;)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000