04 Nisan 2017, Salı 16:43:08

İlker Aycı'dan kabin yasağı açıklaması

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ABD ve İngiltere’nin getirdiği elektronik eşya yasağıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bu uygulamanın geçici olacağını inandığını belirten Aycı, ‘Yeni ve sürpriz çalışmalarımız var’ dedi.
  • thy business classı şuan için unutsun çünkü business a binen insan milyon milyar dolarları yöneten şirkletin adamları yada üst düzey çalışanları bu aamlar hayatta thy nin dağittiği tablete yada notebook ka şirket iş bilgisi olan flash belleğini takmaz hadi kolay geldin ilkerim
  • sen ve senin gibilerin thy'ye girmesi ve makam sahibi olmaları konusuda kafalarda şüphe uyandırıyor !
  • aldıgı ahlar yuzune yansımış. ilker sana sesleniyoruz 211 kişiden davalarını kazanmısları işe iade edin yoksa seni daha çok ahlar daha çok beddualar bekliyor.....
  • O tip ne oyle ... senin yuzune bir sey olmus ilker :))
  • Bıyığımsı şey birçok konunun açıklaması olmuş...
  • sen kafanı yorma bence sende 777 leri ground et ambargo uygula:))))))))))))
  • yatacak yerin yok.... çoğu insanın hakkı helal değil. kul hakkı ile göçüp gideceksin.
  • Aslında çok ama çok güçlü olduğuna, dünyanın kendisinden çok korktuğuna, önünü kesmezlerse üç vakte kadar dünyanın en güçlü ülkesi olacağına dair ‘sabit bir fikirle zehirlenmiş’ bir kitle, olup biten her şeyi bu düşünceyle okumaya başlar. Peki, Türkiye’nin hakikaten dünya lideri olduğuna Amerika’sından Rusya’sına, Avrupa’sından Çin’ine yedi düvelin Türkiye’nin gücünden korktuğuna nasıl inanıyor bu insanlar? İnanmasalar, bu hayale tutunmasalar toslayacakları gerçek çok kırıcı olduğundan. Asgari ücretle, açlık sınırında, iş güvencesi olmadan, işsiz, aşsız, ekmeksiz bir dünyaya dayanabilmenin sırrı burada. Ben aslında çok güçlüyüm, çok zengin olabilirim, çok rahat edebilirim ama işte düşmanlar önümü kesiyor hayali; çaresizim, zayıfım düşüncesine yeğleniyor.
  • Bir çocuk bile gülümsese dünya gülüyor. çok güzel organizasyon. tebrik ederim. her şeyin sonunda sevgi kazansın.
  • Sevgili ilker abi Yasak bitince thy kokpite zam varmı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ABD ve İngiltere’nin getirdiği elektronik eşya yasağıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bu uygulamanın geçici olacağını inandığını belirten Aycı, ‘Yeni ve sürpriz çalışmalarımız var’ dedi.

Aycı; ‘Türk Hava Yolları olarak yolcumuzun rahatlığı için herşeyi yapıyoruz. Her geçen gün yeni şeyler yaparak yolcumuzu mutlu edecek, onun konforunu artıracak ve servis kalitemizi yukarıya çıkaracak adımlar atarak bu uygulamadan etkilenilmemesi için çalışıyoruz.Bu süreçte yüzlerce binlerce insan bana mesaj attı, ulaşmaya çalıştı ve ‘şöyle yapalım, bu yasağı bu şekilde aşalım’ diyerek şirketimiz için adeta seferler oldu.  Biz de bu markaya layık olmaya çalışıyoruz.

‘YASAK KAFALARDA SORU İŞARETLERİ UYANDIRIYOR’

Kabin içi eğlence sistemimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Bu yolculuğun ve deneyimin, ister loungelerde, ister check-inde, ister boardingde olsun her anında daha iyi olabilmek için mücadele ediyoruz. Yolcumuzla aramızda olan gönül bağına bunlar gölge düşüremez. Bu uygulamanın kalıcı değil geçici olacağını ümit ediyorum. Çünkü mesnedi, dayanağı, uygulamasındaki eşitlik prensibi konusunda kafalarda şüpheler uyandıran sorunlar var.

Biz bu sorunu en aza indrirmek için ilgili ülkelerin kuruluşlarıyla çok yakın çalışıyoruz. Onlar da bize gereken desteği gösteriyorlar. Onlardan da iş birlikleri konusunda memnunuz. Bunlar aşılacak ve normale dönecektir. Ama şu an için normal dışı bir uygulama olarak algılamayın bu durumu. Bunu gözümüzde çok büyütmeyelim. Yolculuk çok büyük bir deneyim; bu anları sadece bir laptop taşımaya indirgemeyelim. Gerektiğinde biz onu bile temin edip yolcumuza veririz. Hizmet kalitemizin üzerinde sıkça duruyoruz, hem Genel Müdürümüz, hem bu konudaki tüm yönetici arkadaşlarım her gün mesai harcıyorlar’ dedi.

KABİN YASAĞI NEDENİYLE YOLCU SAYISI DÜŞTÜ MÜ?

Uygulama nedeniyle yolcu sayısının düşüp düşmediği konusunda tespiti yapmak için henüz erken olduğunu sözlerine ekleyen Aycı; ‘Biz şu anın biletlerini daha önceden sattık. Bunu ancak birkaç ay sonra görebiliriz. Hatta o zamana kadar da belki bu yasak kalkar. Ama gördüğümüz kadarıyla yolcumuz bizimle uçmaya devam ediyor’ dedi.

Fatih Akdeniz / AirportHaber

İlker Aycı'dan kabin yasağı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

tecrübeli havacı ~ 7 yıl önce
thy business classı şuan için unutsun çünkü business a binen insan milyon milyar dolarları yöneten şirkletin adamları yada üst düzey çalışanları bu aamlar hayatta thy nin dağittiği tablete yada notebook ka şirket iş bilgisi olan flash belleğini takmaz hadi kolay geldin ilkerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şüphe ! ~ 7 yıl önce
sen ve senin gibilerin thy'ye girmesi ve makam sahibi olmaları konusuda kafalarda şüphe uyandırıyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AH AH AH 211 ~ 7 yıl önce
aldıgı ahlar yuzune yansımış. ilker sana sesleniyoruz 211 kişiden davalarını kazanmısları işe iade edin yoksa seni daha çok ahlar daha çok beddualar bekliyor.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Puhahah ~ 7 yıl önce
O tip ne oyle ... senin yuzune bir sey olmus ilker :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
Kul hakları çıkıyordur belki
Heddam ~ 7 yıl önce
Bıyığımsı şey birçok konunun açıklaması olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neeee? ~ 7 yıl önce
sen kafanı yorma bence sende 777 leri ground et ambargo uygula:))))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilker aycı ~ 7 yıl önce
yatacak yerin yok.... çoğu insanın hakkı helal değil. kul hakkı ile göçüp gideceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malesef ~ 7 yıl önce
Aslında çok ama çok güçlü olduğuna, dünyanın kendisinden çok korktuğuna, önünü kesmezlerse üç vakte kadar dünyanın en güçlü ülkesi olacağına dair ‘sabit bir fikirle zehirlenmiş’ bir kitle, olup biten her şeyi bu düşünceyle okumaya başlar. Peki, Türkiye’nin hakikaten dünya lideri olduğuna Amerika’sından Rusya’sına, Avrupa’sından Çin’ine yedi düvelin Türkiye’nin gücünden korktuğuna nasıl inanıyor bu insanlar? İnanmasalar, bu hayale tutunmasalar toslayacakları gerçek çok kırıcı olduğundan. Asgari ücretle, açlık sınırında, iş güvencesi olmadan, işsiz, aşsız, ekmeksiz bir dünyaya dayanabilmenin sırrı burada. Ben aslında çok güçlüyüm, çok zengin olabilirim, çok rahat edebilirim ama işte düşmanlar önümü kesiyor hayali; çaresizim, zayıfım düşüncesine yeğleniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim ne derse desin ~ 7 yıl önce
Bir çocuk bile gülümsese dünya gülüyor. çok güzel organizasyon. tebrik ederim. her şeyin sonunda sevgi kazansın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlkerci ~ 7 yıl önce
Sevgili ilker abi Yasak bitince thy kokpite zam varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen hele yazmayı öğrende ~ 7 yıl önce
Mı ayrı
Peki ya "de" ~ 7 yıl önce
Yalnız,öğrende değil "öğren de" olacak.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000