18 Haziran 2017, Pazar 19:07:32

İngilizler THY uçağındaki yolcuyu darp etti

Türk Hava Yolları'nın (THY) Londra- İstanbul seferini yapan uçağında sınır dışı edilen bir yolcu İngiliz yetkililer tarafından darp edildi.
  • Reise göstermeyin, bunu görürse hemen vatandaşlık verir, sonra eyy İngiltere, bizden insanlık öğren diye elli gün konuşur
  • Kabin ekip hostes pilot bunlar cicekmi topluyordu acaba
  • Bilerek thy ucagini sectiler, imajini kotulemek icin. Pis ter kokmus ingilizler
  • aglence alem yapiyolar
  • İngiliz adamlar neden getiriyorki bizim uçak emniyet neden inad yolcuyu getirmiyor anlamadım.
  • alem yapiyollla aglance yapiyolla
  • Yorumları okudukça Türkiye'den soğuyorum. Neden THY yi karalama kampanyası olsun bu yahu ? Her yere uçan havayolu THY değil mi ? Ayrıca yolcunun yanında refakatçi var ise buna DEPA denir bu sıkıntılı bir yolcu demektir. Suç işlemiş otoriteye karşı gelmiş kişiler yanında bir Yetkili ile ülkeden sınır dışı edilir . Sınır dışı edilen yolcunun biletini sınırdaşı eden devlet öder. Eğer refakatçi yok ise DEPU denir bu da olduğu ülkece istenen evrak vb eksikliği olduğunu gösterir. Hangi havayolu ile geldiyse o havayolu onu geri götürmek zorundadır. Olayların büyüyeceğini gören değerli 777kaptanı hocam yolcuyu indirmiş zaten . Ekipten de tanıdıklarım var hepsine geçmiş olsun. Yok Müslümana zulüm yok THY yi bitirmek istiyorlar gibi söylemlerde bulunmayın. Bir de şu mantıktan kurtulun yabancı ülke otoritesi Türk uçağına giremez diye birşey yok gittiğiniz ülkenin otoritesi uçağa girer temel kavramlara zarar vermek dışında istediğini de yapar.
  • deportee accompanied
  • Kendi havayolunuz BAW ile gönderseniz ya. THY ile işiniz ne?
  • Darp'tan ziyade adami zapt etmeye calisyorlar. Adrenalin kafasina vurmus bir kere. Ne yaparlarsa yapsinlar susturamazlardi bu adami. Ok yaydan cikmis. Kaptan pilot yolcuyu almamakla iyi etmis cunku donus yolculugu esnasinda tekrar olay cikma ihtimali yuksek olurdu. Anlamadigim bir nokta neden Turkiyeye geri gonderiyorlardi bu adami? Yoksa Turkiyeden Avrupaya kacakmi girmis?

Türk Hava Yolları'nın (THY) Londra- İstanbul seferini  yapan uçağında sınır dışı edilen bir yolcu İngiliz yetkililer tarafından darp edildi.

THY'nin dün gerçekleştirdiği Londra- İstanbul seferi öncesinde sınır dışı edildiği iddia edilen bir yolcunun İngiliz Göçmen Bürosu yetkilileri tarafından darp edildiği belirtildi.

Afgan yolcunun “Gerçekten nefes alamıyorum” diyerek bağırdığı, kimi yolcuların da “Suratına yumruk atıyor. Bunu yapmaya hakkınız yok” sözleri ile Afgan yolcuya yapılan şiddete tepki gösterdiği görülüyor.

RT haber sitesinin de yayımladığı videoda, Afgan yolcuyu darp eden kişinin bir İngiliz yetkili olduğu iddia ediliyor. İngiliz Güvenlik Güçleri tarafından sınır dışı edildiği zannedilen edilen Afgan yolcu “Lütfen bu görüntüleri basına gönderin. Afganım. İtalyan belgelerim var ama beni Afganistan’a geri gönderiyorlar” sözleriyle duruma isyan ettiği görülüyor.

AirportHaberin edindiği bilgilere göre; Deport edilen yolcu İngiltere'den ayrılmamak için uçakta sorun çıkarmaya başladı. Bunun üzerine THY uçağının kaptan pilotu yolcunun uçaktan indirilmesini talep etti. Olaya göçmen bürosu yetkilileri de dahil oldu ancak THY pilotu sorunlu yolcu prosedürünü uygulayarak yolcuyu uçurmadı. 

İngilizler THY uçağındaki yolcuyu darp etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Tc ~ 7 yıl önce
Reise göstermeyin, bunu görürse hemen vatandaşlık verir, sonra eyy İngiltere, bizden insanlık öğren diye elli gün konuşur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Kabin ekip hostes pilot bunlar cicekmi topluyordu acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dur Yolcu ~ 7 yıl önce
Sn yolcu ucak daha kapı kapatmamış, adamın başında İngiliz görevli bir bayan ve İngiliz göçmen polisi bir adam var, yaptıklarını tasvip etmiyor olsam da her ülkeye öyle elimizi kolumuzu sallayarak giremiyoruz kaldı ki vizemiz bile olsa almama hakları var, kanunlar böyle iken ekipten pilottan beklentiniz nedir tam anlayamadım
Thy ~ 7 yıl önce
Bilerek thy ucagini sectiler, imajini kotulemek icin. Pis ter kokmus ingilizler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alemcizekizmirair ~ 7 yıl önce
aglence alem yapiyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 7 yıl önce
İngiliz adamlar neden getiriyorki bizim uçak emniyet neden inad yolcuyu getirmiyor anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeki ~ 7 yıl önce
alem yapiyollla aglance yapiyolla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 7 yıl önce
Yorumları okudukça Türkiye'den soğuyorum. Neden THY yi karalama kampanyası olsun bu yahu ? Her yere uçan havayolu THY değil mi ? Ayrıca yolcunun yanında refakatçi var ise buna DEPA denir bu sıkıntılı bir yolcu demektir. Suç işlemiş otoriteye karşı gelmiş kişiler yanında bir Yetkili ile ülkeden sınır dışı edilir . Sınır dışı edilen yolcunun biletini sınırdaşı eden devlet öder. Eğer refakatçi yok ise DEPU denir bu da olduğu ülkece istenen evrak vb eksikliği olduğunu gösterir. Hangi havayolu ile geldiyse o havayolu onu geri götürmek zorundadır. Olayların büyüyeceğini gören değerli 777kaptanı hocam yolcuyu indirmiş zaten . Ekipten de tanıdıklarım var hepsine geçmiş olsun. Yok Müslümana zulüm yok THY yi bitirmek istiyorlar gibi söylemlerde bulunmayın. Bir de şu mantıktan kurtulun yabancı ülke otoritesi Türk uçağına giremez diye birşey yok gittiğiniz ülkenin otoritesi uçağa girer temel kavramlara zarar vermek dışında istediğini de yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşte bu kadar ~ 7 yıl önce
Gördüğüm en aklı başında yorum.
Yy ~ 7 yıl önce
deportee accompanied

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden THY ~ 7 yıl önce
Kendi havayolunuz BAW ile gönderseniz ya. THY ile işiniz ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanıt ~ 7 yıl önce
İngiltereye girişi TK ile yapmışsa sınır dışı edildiği takdirde yine TK ile dönmek zorunda
darp ~ 7 yıl önce
Darp'tan ziyade adami zapt etmeye calisyorlar. Adrenalin kafasina vurmus bir kere. Ne yaparlarsa yapsinlar susturamazlardi bu adami. Ok yaydan cikmis. Kaptan pilot yolcuyu almamakla iyi etmis cunku donus yolculugu esnasinda tekrar olay cikma ihtimali yuksek olurdu. Anlamadigim bir nokta neden Turkiyeye geri gonderiyorlardi bu adami? Yoksa Turkiyeden Avrupaya kacakmi girmis?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
Londra'dan Kabil'e direk sefer olmadığı için İstanbul aktarmalı göndermek istemişlerdir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000