03 Aralık 2016, Cumartesi 12:17:47

İzmir'den THY'ye çağrı

Türk Hava Yolları (THY)’nın kış döneminde 30 uçağı park pozisyonuna alması ve hangara çekmesi yıllardır İzmir’den direkt yurtdışı seferleri isteyen ihracatçıları harekete geçirdi.
  • izmir neymis karsiyakadan direk ucuyoruz zaten
  • Adb muc yillardir luftansa ucuyor ucak yok dediniz koymadiniz simdi ucak cok adb ve ercandan lhr pls
  • He he İstanbul dan tüm transitlerin de içine dahil olduğu noktadan adam yolcu bulamayıp, uçağı dolduramamış uçak parketmek zorunda kalmış sen uçakları İzmir de dolduracaksın. He canım he . Allah ım saçma bile diyemiyorum, saçma kelimesine hakaret o derece.
  • Cahil olduğunuzun göstergesi, dünyanın neresinde keyfe keder direk uçuşlar varmış Allah için bir bakın. Siz ticaretinizide bu mantıkla yapıyorsanız, babadan kalma işlerinizle, bir çivi çakılmamış İzmir den ahkam kesmek, paha biçilemez olmalı. TGS alım var mı?
  • Arkadaslar izmirdeki is adamlari dernegi isler kotu degil iken de bu istegini dile getiriyordu. Bu yeni gundeme gelmis bir istek degil. Herkes il ucus istiyor diyenler Izmir bi bayburt bi artvin bi urfa bi nevsehir degil. Ekonomik olarak da nufus olarakta Turkiyenin ucuncu buyuk sehri bir liman sehri ticari kapasitesi yuksek bi sehri. Vergi bakimindan doguda malatya antep dahol 23 ilin toplamindan fazla vergi veren sehri. Mesele bunlar da degil aslinda trolleyerek gercegi saptiramazsiniz. Mesele izmirin akp ye teslim olmayisidir. Hukumet izmire yatirim yapmiyor yada sallayarak agirdan alarak gormezden gelmeye calisarak yapiyor. Izmire yatirim da yok yatirimciya destek olacak destek de yok. Izmirli filan degilim uzun zamandir takip ettigim konulardan biri bu mesele. Ucaklarin yatmasina gelince bir seneye kadar cal olacak a340lara mod yaptircaklarina cal etseler o yasli ucaklarin riskine girmeseler. A330 lara storage yapmak yerine ucursalar daha iyi olmaz miydi.
  • Bu beybabaInn dünyadan haberi yok herhalde , bir uçağın bir yere gidiş dönüş ve maliyetleri biliyormu acaba,, altındaki Karşıyaka yamanlar dolmuşumu????
  • Yarın istediğiniz olur öteki gün yok sun express daha ucuz veya aegean daha ucuz diye gidip ona binersiniz sonra thy ye daha çok zarar ettirirsiniz siz.
  • izmirden Bukres Romanyada isteriz , haftada 2 ucus yeterli
  • Her türlü uçarız güzel İzmir den :))
  • Thy o hatta Lufthansa ortağı olduğu Sunexeprs i kullanıyor ve elinde 50 adet Boeing 737-800 uçaği zaten var

Türk Hava Yolları (THY)’nın kış döneminde 30 uçağı park pozisyonuna alması ve hangara çekmesi yıllardır İzmir’den direkt yurtdışı seferleri isteyen ihracatçıları harekete geçirdi.

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, “Uçaklar hangarlarda bekleyeceğine İzmir’den yurtdışına önemli merkezlere direk uçuşlar yapsın” çağrısında bulundu.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın iç hat ve dış hat terminallerinin son derece modern ve büyük kapasiteye sahip olduğuna işaret eden Kızılgüneşler, THY’nin, İzmir’i ikinci aktarma merkezi (HUB) yapabileceği bir altyapıya sahip olduğunu, ayrıca Başbakan Binali Yıldırım’ın Ulaştırma Bakanlığı döneminde İzmir’e bu anlamda verdiği söz olduğunu hatırlattı.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nın kapasitesinin ihtiyaca cevap veremez hale geldiği için 22 milyar 152 milyon Avro’ya üçüncü havalimanının ihale edildiğine işaret eden Kızılgüneşler sözlerini şöyle tamamladı; “İzmir’de ise kapasitesinin çok altında çalışan son derece modern bir havalimanı var. THY hangara çektiği uçaklarla İzmir’den Londra, Moskova, Milano, Münih, Paris, Madrid, Brüksel gibi yolcu yoğunluğu olan ve ihracatımızın yoğun olduğu noktalara İzmir’den direkt seferler koysun. Bu uçuşlar Ege Bölgesi’nin ihracat ve turizm sektörleri başta çok sektöre faydalı olacak ve ekonomi de çarkların daha hızlı dönmesini sağlayacaktır.”

Türk Hava Yolları (THY) 30 Ekim’de başlayan kış sezonunda, 5’i iç, 17’si de dış hat toplam 22 noktaya seferler iptal ederken, filodaki toplam 30 uçağı yere indirerek park pozisyonuna almıştı.

İzmir'den THY'ye çağrı

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

737800 ~ 7 yıl önce
izmir neymis karsiyakadan direk ucuyoruz zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Direk sefer ~ 7 yıl önce
Adb muc yillardir luftansa ucuyor ucak yok dediniz koymadiniz simdi ucak cok adb ve ercandan lhr pls

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fsc ~ 7 yıl önce
He he İstanbul dan tüm transitlerin de içine dahil olduğu noktadan adam yolcu bulamayıp, uçağı dolduramamış uçak parketmek zorunda kalmış sen uçakları İzmir de dolduracaksın. He canım he . Allah ım saçma bile diyemiyorum, saçma kelimesine hakaret o derece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğru ~ 7 yıl önce
Doğru söze ne denir.
Ne kadar ~ 7 yıl önce
Cahil olduğunuzun göstergesi, dünyanın neresinde keyfe keder direk uçuşlar varmış Allah için bir bakın. Siz ticaretinizide bu mantıkla yapıyorsanız, babadan kalma işlerinizle, bir çivi çakılmamış İzmir den ahkam kesmek, paha biçilemez olmalı. TGS alım var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trollemeyin gencler trollemeyin ~ 7 yıl önce
Arkadaslar izmirdeki is adamlari dernegi isler kotu degil iken de bu istegini dile getiriyordu. Bu yeni gundeme gelmis bir istek degil. Herkes il ucus istiyor diyenler Izmir bi bayburt bi artvin bi urfa bi nevsehir degil. Ekonomik olarak da nufus olarakta Turkiyenin ucuncu buyuk sehri bir liman sehri ticari kapasitesi yuksek bi sehri. Vergi bakimindan doguda malatya antep dahol 23 ilin toplamindan fazla vergi veren sehri. Mesele bunlar da degil aslinda trolleyerek gercegi saptiramazsiniz. Mesele izmirin akp ye teslim olmayisidir. Hukumet izmire yatirim yapmiyor yada sallayarak agirdan alarak gormezden gelmeye calisarak yapiyor. Izmire yatirim da yok yatirimciya destek olacak destek de yok. Izmirli filan degilim uzun zamandir takip ettigim konulardan biri bu mesele. Ucaklarin yatmasina gelince bir seneye kadar cal olacak a340lara mod yaptircaklarina cal etseler o yasli ucaklarin riskine girmeseler. A330 lara storage yapmak yerine ucursalar daha iyi olmaz miydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
What troll? ~ 7 yıl önce
Bir İzmirli olarak sorarım sana, izmire sadece 14 yıldırmı yatırım yapılmıyor? Ki zaten mevcut yatırımları yakan da akp hükümetidir. İzmirin son 40 senede gördüğü yatırım ya rahmetli piriştina zamanındadır yada Binali beyin adaylığı dönemindedir. Senin yere göğe sığdıramadığın Chp zihniyetin kuru kuru 10. Yıl marşı söylemekten başka birşey katmamıştır İzmirimize. Bunuda İzmirde yaşayam chpliler dahil herkes biliyor. Ha buraya iki literatür kelimesi koyarak havacılıktan anladığını göstermeye çalışmışsın ama ondanda birşey anlamamışsın belli. Şimdi lütfen sen trollemeyi kes canım arkadaşım.
yatırım yapmayan ~ 7 yıl önce
hükümet izmir'e hakkettiğinden öte bir havalimanı yapmış.. çevre yollarını insan etmiş, otoban, hızlı tren bağlamakta.. cehaletin çok bariz, lütfen bi daha yazma .
Zırt ~ 7 yıl önce
Bu beybabaInn dünyadan haberi yok herhalde , bir uçağın bir yere gidiş dönüş ve maliyetleri biliyormu acaba,, altındaki Karşıyaka yamanlar dolmuşumu????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adb ~ 7 yıl önce
o uçağın % 70 i dolmazsa külliyen zarar nerde o kadar izmirde iş adamı turistik oteller çevre ilçelerde.
Tk cı ~ 7 yıl önce
Yarın istediğiniz olur öteki gün yok sun express daha ucuz veya aegean daha ucuz diye gidip ona binersiniz sonra thy ye daha çok zarar ettirirsiniz siz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST ~ 7 yıl önce
Doğru söylüyorsun birader bunlar yarın yoh pegasus 5 dolar ucuz uçuyor diye bu sefer saw aktarmalı giderler.
turizimci ~ 7 yıl önce
izmirden Bukres Romanyada isteriz , haftada 2 ucus yeterli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mafya babası kaslı ~ 7 yıl önce
Her türlü uçarız güzel İzmir den :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa Turan ~ 7 yıl önce
Thy o hatta Lufthansa ortağı olduğu Sunexeprs i kullanıyor ve elinde 50 adet Boeing 737-800 uçaği zaten var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000