22 Eylül 2014, Pazartesi 14:40:29

KAFA KARIŞTIRAN ZİYARET

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Çelik-İş Genel Başkanı Cengiz Gül ve Hak-İş yönetimi ile birlikte Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Beşir Atalay ve Öznur Çalık’ı ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.
  • Çelik iş size söylüyorum; ne güzel yediniz habomcuların hakkını di mi? Şube açtınız yediğiniz harama ortak ta ettiniz bi iki habomcuyu... Hafta sonları 2,5 katıydı ne oldu hani mahkemeye gidecektiniz? İkramiye 7,5 günden verilecekti 4 ayda bir işveren 5 gün vereceğiz dedi onuda kabul ettiniz mahkemeye gitmediniz. siz ne iş yaptınız ya? aylık aldığınız aidat kişi başı ortalama 80 lira ki bu cs lerde 250 tl yi buluyor... 2bin küsür insan çalışıyor... nerdesiniz arkadaş. Açtığınız şube bu güne kadar saçma sapan hastane ve otomobil anlaşmasından başka ne yaptı? ramazan geçti bi şeker vermediniz be o kadar aidat alıyorsunuz hiç mi utanmıyorsunuz? mahkeme sonuçlansın metal iş çıkarsa disk E gidiyoruz. hava iş çıkarsa da sizle olmayacağız. o şube yönetimindekilerde paşa paşa geri dönüp yere bakacak!
  • Sendikacılıkmı kaldı bu devirde kardeşim. Thy özelleşsin yoksa batacak. Kambur oldu milletin sırtına. Eğitim sağlık ve güvenlik hariç herkes özele bi zahmet. İnanmayan MNG tekniğe gidip baksın müşteri kaldımı hiç. Bu kadar verimsiz ve müşteri yaklaşımından uzak devlet memuru zihniyetiyle sıfırladılar müşterileri resmen.
  • akp ve çelik-iş in ortak özellikleri:1. yalan söylerler ve milleti kandırırlar 2.çok dindardırlar namazlarından şüpheleri yoktur ama kul hakkı yemek alışkanlıkları olmuştur bunlara destek verenlerde bu suçların ortaklarıdır.
  • Havaciligin tek sendikası vardır, HAVA IS dir.Gerisi hikayedir.
  • Sarı sendika çelik is ne beklenir zaten.

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hak-İş Başkan Yardımcısı ve Çelik-İş Genel Başkanı Cengiz Gül, Hak-İş Genel Başkan Yardımcıları Settar Aslan, Mustafa Toruntay ve Genel Sekreter Dr. Osman Yıldız ile birlikte 18 Eylül 2014 tarihinde AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay ve AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ı ayrı ayrı makamlarında ziyaret etti.

Mahmut Arslan, Atalay ve Çalık’a yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Görüşmelerde işçi haklarının geliştirilmesi ve iş kazalarının en aza indirilmesi için alınması gereken tedbirler üzerinde de duruldu.

Hava İş Sendikası'nın THY Teknik A.Ş.'nin iş kolunun belirlenmesi için açtığı dava sürerken bu ziyaret sendika çevrelerinde manidar olarak algılandı. 

Hatırlanacağı üzere THY Teknik A.Ş'nin Taşımacılık iş kolunda sayılması için Hava İş Sendikası mahkemeye yoluna gitmiş ve son görülen celsede bilirkişilerin raporlarını vermesi üzerine dava 17 Ekim tarihine ertelenmişti. Bilirkişi’den 2’si Teknik A.Ş.’nin Taşımacılık İş Kolunda olması gerektiğini bildirirken, bilirkişi heyetinden 1 kişi ise Metal işkolunda olması gerektiğini rapor etmişti.

KAFA KARIŞTIRAN ZİYARET

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

sendikacılar ~ 10 yıl önce
Çelik iş size söylüyorum; ne güzel yediniz habomcuların hakkını di mi? Şube açtınız yediğiniz harama ortak ta ettiniz bi iki habomcuyu... Hafta sonları 2,5 katıydı ne oldu hani mahkemeye gidecektiniz? İkramiye 7,5 günden verilecekti 4 ayda bir işveren 5 gün vereceğiz dedi onuda kabul ettiniz mahkemeye gitmediniz. siz ne iş yaptınız ya? aylık aldığınız aidat kişi başı ortalama 80 lira ki bu cs lerde 250 tl yi buluyor... 2bin küsür insan çalışıyor... nerdesiniz arkadaş. Açtığınız şube bu güne kadar saçma sapan hastane ve otomobil anlaşmasından başka ne yaptı? ramazan geçti bi şeker vermediniz be o kadar aidat alıyorsunuz hiç mi utanmıyorsunuz? mahkeme sonuçlansın metal iş çıkarsa disk E gidiyoruz. hava iş çıkarsa da sizle olmayacağız. o şube yönetimindekilerde paşa paşa geri dönüp yere bakacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sendikacılıkmı kaldı bu devirde kardeşim. Thy özelleşsin yoksa batacak. Kambur oldu milletin sırtına. Eğitim sağlık ve güvenlik hariç herkes özele bi zahmet. İnanmayan MNG tekniğe gidip baksın müşteri kaldımı hiç. Bu kadar verimsiz ve müşteri yaklaşımından uzak devlet memuru zihniyetiyle sıfırladılar müşterileri resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ortaklar ~ 10 yıl önce
akp ve çelik-iş in ortak özellikleri:1. yalan söylerler ve milleti kandırırlar 2.çok dindardırlar namazlarından şüpheleri yoktur ama kul hakkı yemek alışkanlıkları olmuştur bunlara destek verenlerde bu suçların ortaklarıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Havaciligin tek sendikası vardır, HAVA IS dir.Gerisi hikayedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sarı sendika çelik is ne beklenir zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 10 yıl önce
Hava-İş sanki sarı değil:)
SAPSARI ~ 10 yıl önce
HAVA -İŞ SAPSARI

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000