01 Nisan 2017, Cumartesi 17:03:02

Makedon bakan THY'den Üsküp-ABD seferi istedi

Makedonya Ulaştırma Bakanı’ndan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye ziyaret.
  • Soldaki birine benziyor ama çıkaramadım, fadıl abiye mi? fazullah abiye mi? Çıkartamadım valla
  • thy geçenlerde ayt-jfk uçuşu yapacaktı ne oldu ? onu yapamayan üsküp'ten abd'ye sefer mi koyacak ?
  • Olmalı. EK atinadan başladı, tekil hat ve para kırarız. THY ayrıca MACARİSTAN'dan da acilen başlamalı, yoksa orayı da EMIRATES alacak :/
  • Tabi ki de böyle bir şey yapılmayacak. Thy nin yaralı parmağa işediği nerede görülmüş? Yurtdışından uçuş yapılmasını filan geçtim Türkiye'nin iki nadide şehri olan İzmir ve Ankaradan doğru dürüst yurtdışı uçuşu bile yok. Ankaradan yine birkaç tane var ama İzmirden hiç yok. Thy tüm potansiyelini İstanbulda toplamak yerine İzmiri ve Ankarayı da bir aktarma merkezi haline getirseydi hem Atatürk Havalimanına bu kadar yığılma olmazdı hem de diğer şehirlerimiz de bu maksatla gelişmiş olurdu. Buraya nereden geldim ben? Heh evet, Makedon heyet başvurmak için yanlış havayolunu tercih etmiş kusura bakmasınlar.

Makedonya Ulaştırma Bakanı Vladimir Misajlovski ve heyeti Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye çalışma ziyaretinde bulundu.

Makedonya Ulaştırma Bakanı Misajlovski, Genel Müdür Bilal Ekşi’ye Türk Hava Yolları’nın iki ülke arasında gerçekleştirdiği seferlerden duyduğu memnuniyeti ileterek Makedon vatandaşların Amerika ve Avrupa uçuşlarında Türk Hava Yolları’nı tercih ettiklerini ve sunulan hizmetten oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Türk Hava Yolları’ndan Üsküp- New York ve Üsküp- Toronto arasında sefer başlatmasını isteyen Makedonya Ulaştırma Bakanı, bu konuda gerekli tüm izinlerin verilmesinde yardımcı olacaklarını sözlerine ekledi. Ayrıca Makedon heyeti; İzmir- Üsküp, İzmir- Ohrid ve Ankara- Ohrid seferlerinin de başlamasını istedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ise Bakan Vladimir Misajlovski ve Makedonya Sivil Havacılık Genel Müdürü Goran Jandreoski’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ekşi, Türk Hava Yolları’na gösterdikleri ilgiden ve destekten dolayı ziyaretçilerine teşekkür ederek isteklerin değerlendirileceğini ve gerekli çalışmaların yapılacağını belirtti.

Makedonya Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov’un eşi Maja Ivanov’un da yer aldığı heyet ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Türkiye’den ayrıldılar.

Makedon bakan THY'den Üsküp-ABD seferi istedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Benziyor ~ 7 yıl önce
Soldaki birine benziyor ama çıkaramadım, fadıl abiye mi? fazullah abiye mi? Çıkartamadım valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 7 yıl önce
thy geçenlerde ayt-jfk uçuşu yapacaktı ne oldu ? onu yapamayan üsküp'ten abd'ye sefer mi koyacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhakkak ~ 7 yıl önce
Olmalı. EK atinadan başladı, tekil hat ve para kırarız. THY ayrıca MACARİSTAN'dan da acilen başlamalı, yoksa orayı da EMIRATES alacak :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Tabi ki de böyle bir şey yapılmayacak. Thy nin yaralı parmağa işediği nerede görülmüş? Yurtdışından uçuş yapılmasını filan geçtim Türkiye'nin iki nadide şehri olan İzmir ve Ankaradan doğru dürüst yurtdışı uçuşu bile yok. Ankaradan yine birkaç tane var ama İzmirden hiç yok. Thy tüm potansiyelini İstanbulda toplamak yerine İzmiri ve Ankarayı da bir aktarma merkezi haline getirseydi hem Atatürk Havalimanına bu kadar yığılma olmazdı hem de diğer şehirlerimiz de bu maksatla gelişmiş olurdu. Buraya nereden geldim ben? Heh evet, Makedon heyet başvurmak için yanlış havayolunu tercih etmiş kusura bakmasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bbb ~ 7 yıl önce
Bakalim izmir atina jfk tutacak mi? Emirates iyi fiyat verir se olur gibi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000